Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun buluştuk istediklerimi de gayet açıkça belirttim. Gene aynı konuşmalar tabiki olacak ama maddi acıdan bir düzelelim annemin kredisi hallolsun bu sene okul bitsin, ben senden çok istiyorum ancak benim bunları Kisa zamanda halletmemin imkanı yok annemi de bu durumda bırakamam dedi.
Bı ara iki uç sene bekleyeceksek tamam ama bekleyemem diyorsan bitirelim tarzına geldi konuşma. Direk söylemedi ama çıkan sonuc bu. Ben de oh ne Guzel ne kolay dedim. O da benim senden başka biriyle gelecek kurma gibi bir Plan'ım yok bı gün evlene eksem o kisi sadece sensin ama ben annemİ bu durumda bırakamam kesinlikle dedi. İyi dedim ben de hem kendi tatlımı hem de onunkini yedim sıkıntıdan valla kilo alcam iyicene adam hiç almicak beni almazsa da almasın. Buradan bunu okuyan uzun süreli iliskisi olanlara sesleniyorum : yapmayın sakın :)) sonra oyle bı iliskinin bitirilmesi de çok zor oluyor çünkü.
Herkese iyi geceler.VİRÜS
Yeni üye oldum ancak forumu epeeey uzun süredir takip ediyorum konu acmak bu güne nasıpmis.VİRÜS
Telefondan yazıyorum. Yazım hatası olursa affola. Konuya direk giriyorum..
Ben 28 yaşındayım erkek arkasım da aynı yasta. Biz yaklaşık 7 yıldır beraberiz. Benim ilklerimin hepsi onunla. O benden daha hızlı geçirmiş zamanlarını söylediği kadarıyla bara saza caza doymuş.VİRÜS
Üniversite yıllarını gezerek geçirdik biz. Para biriktirip bilet aldık yurtdışına gittik , gece gezmelerine çıktık ertesi gün final var demedik bı daha ne zaman eglenicez dedik salladık yani kısacası. Tabi okul uzadı. Bu esnada arkadaslarımız işe başlamış para kazanmış evlenmiş oldugundan dolayı biz geç kaldık diye sıkıntı yasadık. Ben kastım okulu 5,5 senede falan bitirdim. O benim hayata atılmam lazım dedi kendine bı yer açtı oyle böyle derken hala okulu bitirmedi. Para kazanıcam ısı gelistiricem derken zaman da gecti okul iyice uzadı. Uzun süre ara verince alakası da kalmadı, böyle iste..VİRÜS
Bu esnada bizden sonra tanışanlar evlendi cocukları oldu. Benim aklımda evlenmek yokken son bı kac senede heveslendim yalan yok. Ailemde de herkes biliyor durumu onlar da sorar oldu kızım ne zaman olcak bu is diye. En azından babana söyle arkasından is beceriyorsun bu kadar uzun süren bı iliskiyi evlenseniz bile haberim yoktu o zamanlar diyecek alınacak sana diyorlar ki haklılar. Benim de kafama yerleşti evlilik muhabbeti sıkıştırmaya başladım. Tabi ki de aklımda evlenmek diyor ancak;
1. Okul meselesi var. O bitmeden askere gitmeyecek uzun donem olmasın diye işi bırakamam diyor. Bu durumda ha şimdi oldu desek 2 yıl atıyor.VİRÜS
2. Annesinin ondan para beklentisi var. Kendisi de çalışıyor ancak var beklentisi. Babaları vefat etmiş çok önce annesi oğluna tek basına bakmış tek cocuk ancak tek basına okutmuş büyütmüş saygım sonsuz. Ev kredileri var, çalışmaktan yoruldum diyor onun maaşı krediye bizimkisinin kazandığı eve, kredi kartları şunlara bunlara gidiyor. Bu kredi bı kac aya bitiyormuş söylediğine göre ama biter gibi değil bana göre. Kıssadan hisse annesinin oğlundan bı iki uç sene daha maddi beklentisi var. Bunun yanisira Babasi sevgilim liseye giderken vefat etmiş ve annesi ev idaresinde hiç bir seye karimamis yani fatura ödemesi nerden olur bankaya kac para yatacak, buzdolabında eksik nedir bilmez. Hepsini liseden beri bizimkisi yapar. Bı hafta is icin eve gelmezse ev idaresi iptal olur.VİRÜS
3. Benim annesine en ufak bir saygısızlığım olmadı. Allah bir onun da bana aksi bı davranışına şahit olmadım. Karşılaştığımızda çok sıcak davranır arada bişeyler alır bak sen bunu seversin diye. Bana olan davranışları sanki annemin yakın arkadasinın bana ona davranışı gibi. Oğlunun samimi arkadaşıymisim gibi.. asla bı kötülüğü bı lafı olmadı ancak asla bana gelin muhabbeti de yapmadı. Planları arasında oğlunu evlendirmek, dugun yapmak, bunun için maddi bı birikim yapmak asla ve kata yok. Hatta bu konu geçenlerde ikisi arasında açılmış kadına ınme inecekmiş neredeyse.VİRÜS
Ben ise calisiyorum. Lojistikteyim sabahtan aksama kadar bagirti ve stresle geçiyor isim. Bu konuları baskasına açamam maaşım sudur nasıl yaparım diyemem burada yuzyuze olmadıgımız icin size soyleyebilirim 2000 tl alıyorum yok yemek falan yok. Sevgilimin kendi işi aldığı değişiyor bazı aylar 6000 kazanır bazı aylar dükkan zor doner. İşi buyutucem diyor bu da ek kesinti demek hicbirsey oturmuş değil. Evlenirsek ailelerden yardım alamayacağız. Onun annesinin net birşey yapmayacağı icin benim ailemden de tek kuruş almaz. Benim ailem de geleneksekdir. Benim boynu bükük evlenmeme asla ikna olmazlar. Derdim bana yedi düvel altın takılması değil , kredi çekip de ev düzmekten korkuyorum ben ki bu durumda eğer evlenecek olursak olacak olan bu ve asla yetişemeyeceğiz.VİRÜS
Ben diyorum ki bu is kurma olayını bırak daha az kazan ama her ay bil ne kadar gelecegini ona göre davranırız ben seni beklerim okul askerlik olaylarında ama yok. .. Kendi ısını yapicak net kararı bu.VİRÜS
Cooook uzun yazdım. Ben evlenemeyecegim galiba dışarıdan bakamıyorum olaya hayal ediyorum evlendiğimi, ikimizin guzel yönlerini almış bi kızımız olduğunu, sabah beraber uyanmayı ama sonra kendime gelip saf bunların hiçbiri olmayacak diyorum sonra da aglamakli oluyorum. Bilemiyorum isin icinden çıkamıyorum. ..
karışık ve uzun yazdım ama buraya kadar okuduğunuz icin çok teşekkür ederim, lütfen bana fikrinizi söyleyin. ..