Valla onun maaşı banka kredisi kredi kartı ev geçimi derken bitiyor. Zaten isin olmayacağı belli olan aylar icin de ayırıyor. İste anne Olmasa ben tutarım bı 1+1 ev mis gibi doserim is icin yatırım mı yapicak yapsın geçiniriz. Ama anne ısını napicagimi bilemiyorum ve anneni bırak da diyemiyorum kadına da kıyamiorum. Genc yasta erkek olmuş gece vardiye almış çalışmış ona da saygım çok ama bu arada bizim is de yatıyor tabi.canım aslında evlenmenız icın onunuzde cok cıddı bı engelde yok .
yanı senın maasın 2000tl sevgılın ıse gun oluyor 6000tl aldıgını
soylemıssın .bu durumda cokda rahat evlenırsınız aslında.
ama bana kalırsa tek sorun annesı gıbı .
yanı sımdı ben bu yenı nesıl kayınvalıde adaylarını pek anlayamıyorum .
eskıden kayınvalıde adayları yanı erkek annelerı ogullarının muruvetını gormeye
ev bark dugun yapmaya pek meraklıydılar,ama sımdı durum tam tersı oldu .
erkek annelerı nedense ogullarını pek evlendırme taraftarı degıl
evlenmesın bıze baksın dıyorlar .
Bence sizin sorununuz sevgilinin annesi..oturup ciddi ciddi konuşun sevgilinizle..sonuçta yıllarınızı vermişsiniz bu ilişkiye...olmıcak bu iş diye kestirip atmayın..bir şekilde konuşsun annesiyle razı etsin önce..iş kurmak, askerlik falan onlar hallolur nasılsa..zaman su gibi akıp geçiyor..değerini bilmek gerek..
canım 7 yıllık ilişkiden sonra evlenmek istemen gayet doğal. kaldı ki zaten bu saatten sonra arkadaşın da adediği gibi suyu çıkar yani. erkek arkadaşın evlenme fikrini hiç açmıyorsa, aranızda bu konudan çok fazla sorun çıkacak demektir.çünkü o da az çok farkındadır artık vaktinin geldiğinin. fakat bana sorarsan okulu bitirmeden ve askere gitmeden asla evlenme. bence onunla oturup ciddi ciddi konuş ve 2 sene içinde bunların hepsini bitirip iyiniyet göstermezse senin de iyi niyetini yitireceğini söyle.
eğer okulu bitirmeye çabalarsa en azından ve askerliğe yeşil ışık yaakarsa, sen de beklemeye değecek seneler yaşarsın diye düşünüyorum. ama para bekleyen anne her zaman sorundur. evlatlar illa ki ebeveynlerine bakmalıdır eğer iki tarafın da durumu belliyse, ama sanırım sizde durum daha farklı.
muhtemelen sana beni sıkma filan diyecektir; ama bence yeme :) erkek arkadaşına da kolaygeliyor demek ki böylesi.
Tek engel annesi.. Coluk cocukta istiyisan daha fazla gec kalma bi sekilde belli et sevgiline aileni one sur artik kiziyorlar ciddi bisi bekliyolar falan de
rest çek niyeti belli olur ama kuzu gibi durursan bekler...
Ah o zaman diyince ben aglamakli oluyorum iste. Geçip gidiyor tutamıyorum elde var hala sıfır. Annesine vicdan borcu olduğunu düşündüğü icin bırakamıyor bence. Annesinin de işine geliyor bu arada söylediklerinden bunu yakaladım ben. Ya annen ya ben diyemem. Eğlenmezsek bu is biter diyemem nasıl kafasına oturtcam bilemiyorum saflık var bende cidden. Arkadasım az fesatlik yap anne bı yere kadar adam kendi hayatını kuracak tabi diyor ama ben fesatlik yapicam derken iyice rezil ederim etrafı oyle alttan beyin yiyen bı yanım yok maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?