- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hacet namazi kil cuma gecesi.bizzat benim kabul oldu
Kiliyorum ama hacet namazi ayri olan bseyNormalde 5 vakit namaz kılıyo muydunuz yoksa bu niyet içinmi kıldınız.
Sadece hayırlısını dile evlenmek çok matah bişi diğil emin ol32 yaşındayım. Bugüne kadar hayatıma giren 3 kişi oldu. İlk 2 siyle üzüldüm, ilki geri dönmek istedi beni terk ettikten sonra ben kabul etmedim. diğerinin sosyal medyada rus kadınlarla konuştuğu sahte hesabını buldum ondan ayrıldım. 4 ay önce sonunda mutlu olacağım dediğim biriyle tanıştım.yakın ama başka şehirde yaşıyor benim işim ve ailem İstanbul da. asker olduğu için küçük şehirlere tayin olma ihtimali de var ileride. .bu durumda ben gidemeyeceğim için ayrılmak zorunda kaldık. böyle hep bir sıkıntı çıkıyor ve evlilik yoluna giremiyorum. Sıkıntısız evliliğe giden bir yolum olmadı hep zorluklar oldu ve bitti. Bir an önce evlenip kendi ailemi kurmak istiyorum. Bildiğiniz bir dua var mı?
Kiliyorum ama hacet namazi ayri olan bsey
Hacet namazi kil cuma gecesi.bizzat benim kabul oldu
biliyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum. ömür boyu yanlız yaşamak da çok mataj bişey değil çok sıkıcıSadece hayırlısını dile evlenmek çok matah bişi diğil emin ol
hep hayırlısıyla gönlüme uygun biriyle evlenmek için dua ediyorum ama olmuyor işte bir türlühayırlı kelimesinin gerçek manasını iyi bilmek lazım bence. bu konuları çok araştırdım, okudum, dinledim ve şunu öğrendim "hayırlı" kelimesi bizim sandığımız düz manasında olmuyor her zaman.
çünkü bize kötülük, haksızlık yapıldığında mazlum ve masum durumunda olduğumuz için aslında bize yapılan her kötü davranış sevap olarak kazancımız oluyor. diğer kişi de günah kazanıyor haliyle.
ve pek çok yerde "hayır" sevap kazanmak olduğundan "hayırlısı" demekle bize bu manada sevap kazandırmak için hayatımıza girebiliyor.
o nedenle nacizane "mutlu olacağım ve mutlu edeceğim kişi ile evlenmeyi diliyorum" diyerek dua edin.
allah gönlünüze göre nasip etsin.
Cocukta bi dert ya buyutmesi ugrasmasi ayribiliyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum. ömür boyu yanlız yaşamak da çok mataj bişey değil çok sıkıcı
Ben 36 yaşımda dünyayı dönüp dolaşıo olabilecek en mükemmel adamı buldum. Yıllarca evlenemeyeceğimi düşündüm. Kaderde yokmuş dedim. Bu benim hikayem. Asıl evlenememe sebebiniz başka.32 yaşındayım. Bugüne kadar hayatıma giren 3 kişi oldu. İlk 2 siyle üzüldüm, ilki geri dönmek istedi beni terk ettikten sonra ben kabul etmedim. diğerinin sosyal medyada rus kadınlarla konuştuğu sahte hesabını buldum ondan ayrıldım. 4 ay önce sonunda mutlu olacağım dediğim biriyle tanıştım.yakın ama başka şehirde yaşıyor benim işim ve ailem İstanbul da. asker olduğu için küçük şehirlere tayin olma ihtimali de var ileride. .bu durumda ben gidemeyeceğim için ayrılmak zorunda kaldık. böyle hep bir sıkıntı çıkıyor ve evlilik yoluna giremiyorum. Sıkıntısız evliliğe giden bir yolum olmadı hep zorluklar oldu ve bitti. Bir an önce evlenip kendi ailemi kurmak istiyorum. Bildiğiniz bir dua var mı?
Görücü usulu taliplere hayır demiyorsunuz değil mibiliyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum. ömür boyu yanlız yaşamak da çok mataj bişey değil çok sıkıcı
Harikasinizhayırlı kelimesinin gerçek manasını iyi bilmek lazım bence. bu konuları çok araştırdım, okudum, dinledim ve şunu öğrendim "hayırlı" kelimesi bizim sandığımız düz manasında olmuyor her zaman.
çünkü bize kötülük, haksızlık yapıldığında mazlum ve masum durumunda olduğumuz için aslında bize yapılan her kötü davranış sevap olarak kazancımız oluyor. diğer kişi de günah kazanıyor haliyle.
ve pek çok yerde "hayır" sevap kazanmak olduğundan "hayırlısı" demekle bize bu manada sevap kazandırmak için hayatımıza girebiliyor.
o nedenle nacizane "mutlu olacağım ve mutlu edeceğim kişi ile evlenmeyi diliyorum" diyerek dua edin.
hayırlı kelimesinin gerçek manasını iyi bilmek lazım bence. bu konuları çok araştırdım, okudum, dinledim ve şunu öğrendim "hayırlı" kelimesi bizim sandığımız düz manasında olmuyor her zaman.
ben bu konuların piri değilim tabi, bunu duydum ve bana mantıklı geldi. allah tabi herkesin içinden geçeni biliyordur. ama mevlana bile kelimelerinize dikkat edin, döner dolaşır sizi bulur dediğine göre doğru sözcükleri kullanmak önemli diye düşünüyorum nacizane.Bende bu konularda şuna takiliyorum; neticede Allah kalbimizden geceni ve hayirlisi derken ne demek istedigimizi biliyor..sirf manasini yanlis bildigimizden dolayi bize istemedigimiz bir sey verir mi ? Dua ederken herkes cok dikkat edin diyor ama bu da insani " acaba yanlis bir sekilde mi istedim " tarzı baskılara vesveselere itiyor..ben öyleyim en azindan..ki hayırlısı kelimesi bizim icin ne kadar onemli ne cok kullandigimiz bir sey..sizin bu mesajinizi okuduktan sonra soyle demeye calisiyorum "beni mutlu edecek hayırlı kapılar vs"
Sizin nezninizde genel olarak yazıyorum:İnternetten bu tür işlere bulaşmayın.Çok duyduk evliyim mutsuzum diyip kız bakan32 yaşındayım. Bugüne kadar hayatıma giren 3 kişi oldu. İlk 2 siyle üzüldüm, ilki geri dönmek istedi beni terk ettikten sonra ben kabul etmedim. diğerinin sosyal medyada rus kadınlarla konuştuğu sahte hesabını buldum ondan ayrıldım. 4 ay önce sonunda mutlu olacağım dediğim biriyle tanıştım.yakın ama başka şehirde yaşıyor benim işim ve ailem İstanbul da. asker olduğu için küçük şehirlere tayin olma ihtimali de var ileride. .bu durumda ben gidemeyeceğim için ayrılmak zorunda kaldık. böyle hep bir sıkıntı çıkıyor ve evlilik yoluna giremiyorum. Sıkıntısız evliliğe giden bir yolum olmadı hep zorluklar oldu ve bitti. Bir an önce evlenip kendi ailemi kurmak istiyorum. Bildiğiniz bir dua var mı?
Nasıl yapılıyor ki detay verir misiniz??Ben kardeşimin evlenmesi için 40 luk oruca niyetlendim 35. Gün hayırlı talip cikti