Evlenemeyeceğiz diye ödümüz koptu ama çok şükür mutlu son :)

balah

cAn OgLuM bAl OgLuM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
773
69
üniversite okurken 1. sınıfta tanıştık daha doğrusu tanışmadık.onu ilk farkettiğimde yüzüne bile bakmamıştım derse geç kalmıştım arka sıralarda bir yer buldum zar zor oturdum yanımda geveze iki çocuk sürekli kıpır kıpır sürekli defterime bakıyor sinirleniyorum ama birşey demiyorum neyse ogün bitti .bir dahaki derste erken gittim önden yer kapayım diye ama baktım benim oturacağım sandalyenin yanında iki tip (önden ikinci sırada hep aynı yere otururdum saplantı gibi) sesinden tanıdım derste kalem istemeler kalem yere düşürmeler derken nasıl oldu bilemeden galiba tanıştık:)
sonrası dahada muamma sürekli yanıma geliyor yani arkadaş çevremin içine ki farklı kutuplardanız sürekli konuşmak için bi bahane arıyor tersliyorum seni çözemiyorum diyor niye uğraşıyorsun diyorum
bu arada itiraf edeyim çok ta yakışıklı görmediğimde gözlerim onu arıyor ama velakin ben bir erkeğe güvenemem diye söz vermişim kendime idol kötü olunca (anne baba ayrıydı ve ben hiç babamdan babalık görmedim 20 yaşından sonrada ben izin vermedim)
arkadaşım diyor o çocuk seni seviyor ben diyorum onun gibiler takılmak için kız ister ne sevmesi
birgün konuşmak için beni ikna etti ve konuştuk ben ona hayatımı anlattım neden ilişkiye karşı olduğumu (ne deliymişim çocukça düşüncelermiş işte ama o zamanın şartları:))oda söz seni üzmicem dedi ama ben sustum
ve ogünden sonra biz hep yanyanaydık nedenini bilmeden gerçi yalnız değildik yanındada meşhur sadıcı (bursalıdırda kendisi)
bir cumartesi günü ilk kez okul dışında buluşmak için sözleştik ama beni bir görseniz cuma gününden fön çektimeler yüz tane kıyafet denemeler ve geldi cumartesi beni aldı çatalfırın durağından bindim arabasına bastı gaza çıktık uludağ yolunda seyir tepeye küçük bir çay bahçesine ama cennet gibi bir yer ve birden otururken gözlerimin içine bakıp etkili bir konuşma yapıp evlenme teklif etti yürürmüsün benimle bu yolda diyene cevap son nefesime kadar seninle bu yolda yürürüm oldu. buraya kadar herşey çok güzeldi

ama benim ailem ilişkinin 3. ayında öğrendi ve kıyametler koptu sanki neyse ben babannemlerde büyüdüm rahmetli dedem ona kimse karışamaz dedi hep arkamda durdu ama evlendiğimi göremeden vefat etti onun ölümüyle herşey daha kötü oldu dediğim dedik amca ve yengelere sahip olunca paraylaherşeyi yaptırabileceklerini sanan herneyse çok badireler atlattım ve şuan kardeşlerim dışında kimseyle görüşmüyorum (annem vefat etmiş biz küçükken babamda zaten hiçbirzaman varolmadı)onun ailesi sağolsun hep iyiydi ama geçen sene benim herif seni bırakıp nasıl ben döneceğim istanbula diye düşünmekten hastalandı(ben bursada çalışıyordum parayla herşeyi stın alacağını sana amca parası yemek istemediğim için öğrenciyken çalışmaya başladım sonra işimde yükseldim ve kaldım) okulu bitmişti artık dönmesi gerekiyordu ki iş güç sahibi olsun ve evlenelim zaten 2 sene okulu uzattı garibim diye ve beni bursada yalnız bırakmak istemiyordu bende inatla ben ailemin olduğu yere dönmem diye ısrar ettim bir sene ben ameliyat olmuştum tabi kimsesiz yalnız sağolsun onun annesi gelmişti hastaneye refakatçi oda her gece araba içinde sabahlamış mart soğuğunda.benim ameliyatımdan sonra yüz kilo olan adam gün geçtikçe inceldi iştahtan kesildi sürekli ateşler terlemeler bursada olmaz git istanbula dedim ailen orda ben çalışıyorum olmuyo nolur git adam gibi bir hastaneye orda sürekli erteliyordu.istanbulda doktor direk yüzde seksen lenfoma demiş yatırmışlar hastaneye rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın bende yıllık izin aldım geldim istanbula hastanede yanında kalmaya orda kıyamet koptu zaten ben yanında kalayım dememiştim zaten o istedi bende 1gün annen birgün ben kalırım dedim 5 yaşında kardeşi vardı ayrıca annesi kıyametleri kopardı ha bu arada kadında bir değişmeler hastane odasına özel nevresim diktirmeler kimse onları aramazken amerikadaki akrabalara kadar kanser oldu diye yaymalar ve onun yanında moral verecekleri yere o beni istedi yanında siz daha çok benim moralimi bozurorsunuz ne olur h...... kalsın yanımda dedi ama ben sürekli moral veriyorum kesin değil ki diyorum birşey yok diyorum ve çok şükür öyle oldu sonuç temiz çıktı ama ne ateş düştü ne birşey sonuç sadece psikolojik nöroloji doktoru hayat hikayesini anlattırmış resmen ve sonuç ben düşünmekten hasta olmuş.ilaçlar verdi ve sırf gözü arkada kalmasın o iyi olsun diye istifamı verdim ailemin yanına döndüm ha bu arada o güne kadar bei kızım kızım diye seven annesi bana hastanede neler etti ne annesizliğim kaldı ne babasızlığım nede sahipsizliğim ben aileme sırf ondan ayrılmamı istedikleri için karşı çıkmıştım herşeyi elimin tersiyle itip millet gezerken gece 1 lere kadar çalışmıştımki bu 8 sene önce bir çantaya 300 milyon para veren bi insan için çok kolay birşey değil.neyse gereksiz uzattım kusura bakmayın biraz içimi döküyorum galiba:) her iki taraftada sorunlu olunca tabi bizimki tutturdu ben evleneceğim diye normalde 2013 sonbaharında evlenmeyi planlamıştık geldiler beni istediler oda ayrı bir olaydı ve korktuğum oldu benim paragöz yenge ortalığı karıştırdı olan bize oluyor niye bu büyükler böyle yaparki hemde gözteriş için sadece ellerini cebine atmadan gösteriş tekrar rest çektim ve iğneden ipliğe kadar kendim aldım çok şükür küçük şirin ama mutlu huzurlu bir yuvam var rabbim bozmasın gece 2 lere kadar onun işten dönmesini de beklesem kapıyı çalışını duymak hergün farklı bir mutluluk çok şükür evlendik ama ne badirelerle keşke benim aile dediğim insanlarda yanımda durabilselerdi benim tüm iyi niyetime rağmen yada dedem sağolsaydı.şimdi kayınvalidemin bana söylediği tüm sözlere rağmen unutmuş gibi yapıyorum asla sıkı fıkı olmayacağım ama saygısızlıkta yapmayacağım çünkü yarın öbürgün rabbimde nasip ederse bende anne olacağım.eşimin sevdiği herkesi severim ben yeterki o üzülmesin mutlu olsun ama sadece saygı sevgi yok artık annesine karşı. ve rabbim bana bir erkek evlar verirse eğer adını GÖRKEM koyacağım babasının adını.
ha bu arada kızlar rabbim erkek evlat verirse iki tane versin diyede dua ediyorum aman neme lazım kıskanırım filan:)
başınızı çok şişirdim çokta karışık oldu galiba benden bu kadar şimdilik:)))) evlilik tarihimizde 14/10/2012

allah muttluu ettsinnnnnn... :13:mutlu sonla biten hikayelere bayılırım ..:KK16:

allah mutlu mesut etsin cnm aile girince işin içine herşey cok farklı oluyor bende kayınvalidemi sevemedim nişanlıyım herşeyi berbat ediorlar allahım mutlu olmak işsteyenlerin yüzünü güldürürmüş inş hep mutlu olursun oluruz

allah mutlu mesut etsin cnm aile girince işin içine herşey cok farklı oluyor bende kayınvalidemi sevemedim nişanlıyım herşeyi berbat ediorlar allahım mutlu olmak işsteyenlerin yüzünü güldürürmüş inş hep mutlu olursun oluruz

amin çok sağol canm ama eşinin ailesi işte yinede çok şükür fena değil aramız tabi birazda benden kaynaklanıyo napalım bizde birgün kayınvalide olucaz idare ediyoruz :)

X