• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenememenin sebepleri kısmetsizlik evde kalmak :(

Armudun sapı üzümün çöpü mevzusu :)) birde ah şu Türk dizileri yok mu... Oturup izliyorsunuz sonraki ordaki jönler gibi romantik düşünceli zengin güçlü adamlar arıyorsunuz da işte dizi o dizi gercek hayatta yok öyleleri ondan da bakarsanız :))
hahah aynen bencede diyorum ama :)

benim çevremdekiler beğenmiyorlar güzel kariyeri olan kızlar bunlar biride kardeşim di çok güzeldir ela gözlü uzun boylu teni beyaz saçı siyahtır yani genel kriterlere göre güzeldir bildiğim kadarı ile zaten bize bakmaz diyenlerde vardı beğenmeyenlerde çok ukala bulanlarda vardı yani tek sebebi yok gerçi onunda kriterleri vardı :süslü:şimdi evli 1 de dünyalar tatlısı bir kızıda var eşi tam idealleri gibi olmasada mutlu bir evliliği var:))))
Allah mesut etsin :):)

- erkeklerin yeni çağa kadınlardan daha hızlı adapte olmaları,
- seks, cinsellik gibi erkek doğasını temelde evliliğe mecbur bırakan nedenlerin artık daha kolay ulaşılabiliyor olması
- evliliğin maddi açıdan özellikle ülkemizde oldukça külfetli bir başlangıç gerektirmesi
- kadınların kendilerini erkeklerden daha çok geliştirmeleri, daha kariyerli olmaları, sosyal dengesizlik nedeniyle bu özelliklere sahip erkek sayısının azlığı
- erkeklerin sosyal medya vs gibi kanalları kullanarak bir anda pek çok alternatife ulaşabilmeleri, bunun onları maymun iştahlı yapması
- kadınların ilişkilerde daha duygusal davranarak, karşılarına çıkan yeni fırsatları değerlendirmemeleri, beklemeleri.
- erkeklerin çocuk sahibi olmak istememeleri
- özgürlük algısının giderek değişmesi, hesap verilebilirlik kriterlerinin değişmesi.

Seni minik sevimli seyyyy. Anket mı yaptın sen. ":)" Bu minnak gulumsemeyi mı ekledin cümle sonlarına. Çok sempatiksin. Çok sevdim ben seni. Sırf o yüzden kocayı bosayip evde kalıp cevap vericem konuya. Az bekle.

Bu konuyu acacak kadar bos vakti nasil buluyorsunuz :deli:

Bu nasıl bi cevap? Bu konuya yazanlar evde mi kalmış olmalı?

Sen de evde kaldın yani? Tüh. En kolayı üniversitede bulucaksın. Sonra tren kaçıyo.
kesin :):):) konunun başlığını okumak var eleştiri gırla evlerden yazıyor bunlar :):)

Back