kamoyu yoklaması için değil fikir almak için ne o yoksa sendemi evde kaldın :):) üzülme bak sanada yarıycakkamuoyu yoklaması olsun diye konu mu açtın
Böyle bir şeyle dha once karsılasmadım.Sadece merak ettım nasıl olur diye.kamuoyu yoklaması olsun diye konu mu açtın
sen seviyorsan evi :)Canımız istemiyor?Siz niye bunu dert ediyosunuz ki
Pardon yanlıs oldu ınternetımn yavaslıgnn azızlıge ugradım kusura bakmaynBöyle bir şeyle dha once karsılasmadım.Sadece merak ettım nasıl olur diye.
bak ne güzel ilgini çekmişim demekki :):)Böyle bir şeyle dha once karsılasmadım.Sadece merak ettım nasıl olur diye.
çok doğru haklısınız böyle düşünmemiştim yani genel olarak bir yorum yaptım.evlilik için ideal demişsiniz ya, kime göre neye göre?
çok göreceli bir şey bu...
Yoo sevmiyorum.Evlenmemekle evi sevmenin ne alakası var onu da çözemedim gerçisen seviyorsan evi :)
ne güzel anlaşıyoruz :)İtici bir uslupla cevap veren konu sahibi bile evlendiyse herkes evlenir. "Canı gerçekten isterse"
e hayırlısı olur o zaman :)Yoo sevmiyorum.Evlenmemekle evi sevmenin ne alakası var onu da çözemedim gerçi
Valla bana dert olmuyor bu kadar çünkü evlenmek hayat amacım değil.Kocasın prensesi sehzadelerinin annesi olmak gibi ideallerim de yok.Size de dert olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?