Evlenememenin sebepleri kısmetsizlik evde kalmak :(

loveher93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
92
36
38
31
Arkadaşlar merhabalar bu konuyu hemcinslerim için açmak istedim :) çevremde çok fazla kariyerli ve evlilik için ideal Kızlar var baktığımda bu kişilerin evlenememesine anlam veremiyorum. Üniversiteler bitiyor iş hayatı başlıyor fakat bir türlü o beklenen kısmet gelmiyor. Akrabalar içinde vesaire eminim sizinde vardır. Sizce bunun sebebi nedir :) yani doğru kısmet nasıl bulunur bu insanlarda neler eksik ne yapsalar bulurlar. yada bir türlü evlenememelerinin sebebi ne olabilir tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. :):)

doğru kısmet nasil bulunur??? çok güzel soru,cevabini bilen varsa yazsin.evliyim mutluyum ama bu sorunun cevabini ben bile bulamadim..zor yerden sormussunuz:)

sen seviyorsan evi :)
Yoo sevmiyorum.Evlenmemekle evi sevmenin ne alakası var onu da çözemedim gerçi
Valla bana dert olmuyor bu kadar çünkü evlenmek hayat amacım değil.Kocasın prensesi sehzadelerinin annesi olmak gibi ideallerim de yok.Size de dert olmasın

e hayırlısı olur o zaman :)

Armudun sapı üzümün çöpü mevzusu :)) birde ah şu Türk dizileri yok mu... Oturup izliyorsunuz sonraki ordaki jönler gibi romantik düşünceli zengin güçlü adamlar arıyorsunuz da işte dizi o dizi gercek hayatta yok öyleleri ondan da bekarsınız :))

benim çevremdekiler beğenmiyorlar güzel kariyeri olan kızlar bunlar biride kardeşim di çok güzeldir ela gözlü uzun boylu teni beyaz saçı siyahtır yani genel kriterlere göre güzeldir bildiğim kadarı ile zaten bize bakmaz diyenlerde vardı beğenmeyenlerde çok ukala bulanlarda vardı yani tek sebebi yok gerçi onunda kriterleri vardı şimdi evli 1 de dünyalar tatlısı bir kızıda var eşi tam idealleri gibi olmasada mutlu bir evliliği var:))))

Evlenememek mi evlenmemek mi? Kariyerden kastın ne? İdeal kadından kasıt ne? Erkek olsam eve üç kuruş getiriyor diye güzel yemek yapmayan kadınla olmak istemezdim. Kadın halimle de aynını istiyorum mesela. Erkek dediğin güzel sofra kurmalı. Rakı sofrası kuramayan insanla evlenilmez. Hahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…