• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim

Aslında iyi bir enerjim var. Arkadaşlar eğlenceli biri olduğumu söyler. Küçük şehirde yaşıyorum. Çok öyle kurslar vs yok.
O etken işte
O zaman komşu teyzelere vs çıtlatsın aileniz konuyu.
Eş dost vesile olur genelde
İstediğiniz şeyler öyle çok zor şeyler değil
Dünya gezmek kitap okumak vs
Turlara katılın bulursunuz

Kızlar merhabalar. Ben 35 Yaşında işi gücü olan, ailemle yaşayan bir bayanım. Ailemle bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben de artık evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama ne yaptıysam olmadı. Bir türlü kafa dengi birini bulamadım. Etrafımdaki arkadaşlara da hafiften niyetimi belli ediyorum ama sanki etrafta hiç bekar erkek yokmuş gibi. Ne karşıma biri çıkıyor, ne de biri aracı oluyor. Bu konuda inanılmaz umutsuzum. Gerçekten moralim çok bozuk. Benim hiç akrabam, dost çevrem yok. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bir de yaşımdan dolayı umutsuzum. Geç kalmış gibi hissediyorum, bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kızlar bir akıl verin ne olur. Sevgiler.
Evlenenler hep mutsuz keske hıc evlenmeseydim dıyorum

Bu tarz şeylere inanıyor musunuz bilmem ama ben söyleyeyim yapmak size kalmış. 21 gün her gün bir tane olmak üzere taha suresi ve yaşınız kadar rahman suresi herkes bir tane okuyacak. Okuyabilirsiniz ya da siz bilmiyorsanız okutabilirsiniz

Kaliteli bir yalnızlık yanlış bir beraberlikten her zaman daha iyidir :super: Ayrıca dünyayı gezme hayali icin bir erkeğe ihtiyacınız yok. Sevgili bulmak icinde sosyallesmeniz lazım spor salonları,kurslar,sosyal etkinlikler vs.. İs-ev arasinda mekik dokuyarak kimseyle tanisamazsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20200411-001400_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200411-001400_Samsung Internet.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 60
Genellemeniz yanlış olmuş. 21. Yılımdayım eşim en kıymetlim.
Ya ben gecen ıyı kaynana yok dedım herkesın kaynanası melek cıktı sımdı de ıyı evlilik yok dedım herkesın kocası melek herkesın evlılıgı ciciş böcüş cıktı hakikaten burası cok degısık bir forum. Allah mutlu mesut etsin ablacım napalım

Ya ben gecen ıyı kaynana yok dedım herkesın kaynanası melek cıktı sımdı de ıyı evlilik yok dedım herkesın kocası melek herkesın evlılıgı ciciş böcüş cıktı hakikaten burası cok degısık bir forum. Allah mutlu mesut etsin ablacım napalım
İyi de tatlım ben mutsuzum dememişsin ki. Herkes mutsuz minvalinde yazmışsın. Geçen de kvalideler hep kötü yazmıştın. Senin şansına böyle olabilir de. Ne bütün kocalar kötü ne de bütün kayınvalideler.

Seni mutlu edeyim diye 20 senedir beni incitmemeye çalışan eşimi mi kötüleyim napıyım

İyi de tatlım ben mutsuzum dememişsin ki. Herkes mutsuz minvalinde yazmışsın. Geçen de kvalideler hep kötü yazmıştın. Senin şansına böyle olabilir de. Ne bütün kocalar kötü ne de bütün kayınvalideler.
Canım ben hergun bu forumdayım hergun bakarım bdv bolumune kaynana ve eş dısında cok nadir dert gordum burda. Neler neler okudum ama ben bu forumu cozdum biri birine kotu Bısey yazınca herkes lince gırısıyor. Ben o kaynana mevsuzundan sonra burda 6 tane daha kv konusu acildi. Bısey demıcem artık

Back