evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

selam canım, iyilik sağlık sen nasılsın? nasıl gidiyor saymaca, şafakla aran nasıl?

42 olduk tatlııım bu aralar iyi gidiyo ya bide yarışmalarımız falan vardı zaman nası geçti anlamadım Sen nasısın canım askerin nasıl yolundamı herbişii

42 olduk tatlııım bu aralar iyi gidiyo ya bide yarışmalarımız falan vardı zaman nası geçti anlamadım Sen nasısın canım askerin nasıl yolundamı herbişii
oyy maşallahh, bişicik kalmamış walla
ne yarışması vardı ki? walla bizim de nası olsun, herşey aynı, ama çok şükür problem yok, atlattık, haftasonu yanındaydım aşkımın, rüya gibiydi yarın da çarşıya çıkacak, msn de görcem inşallah

ayyy ne güüüzeeell ya 30unda darısı başıma aşkıma kavuşucam bende 2 günlükte olsa Ben modelistlik eğitimi alıyorum canım tasarım yarışmamız vardı 1 ay boyunc ugrastık cok emek harcadık yarıs sonucları ve defıle vardı pazar gunu onuda atlattım Miinağın 4. oldu yüzlerce kişi arasında

meraba bayanlar nasılsınız gezinirken gördüm topiği neler yapıyosunuz ben evliyim bi tanede oğluşum var aranızda nişanlı olanlara allah tamamına erdirsin bebek bekleyenlere allah bir nefeste kurtarsın evli olanlarada allah mutlu huzurlu sıcacık bir yuva nasip etsin diyorum kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın

amin cnm tşk ederz..sanada mutluluklar oğluşunada uzun ve sağlıklı bir ömür dilermmm

ooo süper tatlım yaa, tebrik ederim walla, başarılarının devamını dilerim... ne tasarladın peki?

Allah bağışlasın oğluşunu hepimizi bol mutluluk gelsin bulsun

ooo süper tatlım yaa, tebrik ederim walla, başarılarının devamını dilerim... ne tasarladın peki?

teşekkür ederim canımmm smokin etek tasarladım canım içi şort üstü etek dur atıcam resmiinii

Son düzenleme:
topiğe bi dün giremedim hemen gelişmiş konular

günaydın kızlar kaç gündür nerdesiniz bakayım

burdayız julia cım ben ders çalışıyorum sınavlar için..cumada istanbul seyahatim var bi hafta yokum :)

bende tatildeyim ki
mis gibi deniz havası alayım biraz güneşleneyim oooohhhhh

ayyy bende denizden bıktım kuru serin yer istiyorum artık yaaa Burada nerdeyse hergün deniz deniz deniz..sıcakta başka yapck bişe olmuo gezilecek her yeride gezdm ilk yılımdan antik kuntik kentler ilçeler yakın iller mecburen yine denizz :84::84:

slm kızlar gene ben ama siz yoksunuz sizsiz korkuorum ben topikte tek başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…