selam canım, iyilik sağlık sen nasılsın? nasıl gidiyor saymaca, şafakla aran nasıl?selaam kızlaar nasılsınızzz?
selam canım, iyilik sağlık sen nasılsın? nasıl gidiyor saymaca, şafakla aran nasıl?
oyy maşallahh, bişicik kalmamış walla
42 olduk tatlııımbu aralar iyi gidiyo ya bide yarışmalarımız falan vardı zaman nası geçti anlamadım Sen nasısın canım askerin nasıl yolundamı herbişii
oyy maşallahh, bişicik kalmamış walla
ne yarışması vardı ki? walla bizim de nası olsun, herşey aynı, ama çok şükür problem yok, atlattık, haftasonu yanındaydım aşkımın, rüya gibiydiyarın da çarşıya çıkacak, msn de görcem inşallah
meraba bayanlar nasılsınız gezinirken gördüm topiği neler yapıyosunuz ben evliyim bi tanede oğluşum var aranızda nişanlı olanlara allah tamamına erdirsin bebek bekleyenlere allah bir nefeste kurtarsın evli olanlarada allah mutlu huzurlu sıcacık bir yuva nasip etsin diyorum kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın
ooo süper tatlım yaa, tebrik ederim walla, başarılarının devamını dilerim... ne tasarladın peki?
ayyy ne güüüzeeell ya 30unda darısı başıma aşkıma kavuşucam bende 2 günlükte olsaBen modelistlik eğitimi alıyorum canım tasarım yarışmamız vardı 1 ay boyunc ugrastık cok emek harcadık yarıs sonucları ve defıle vardı pazar gunu onuda atlattım Miinağın 4. oldu yüzlerce kişi arasında
meraba bayanlar nasılsınız gezinirken gördüm topiği neler yapıyosunuz ben evliyim bi tanede oğluşum var aranızda nişanlı olanlara allah tamamına erdirsin bebek bekleyenlere allah bir nefeste kurtarsın evli olanlarada allah mutlu huzurlu sıcacık bir yuva nasip etsin diyorum kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın
ooo süper tatlım yaa, tebrik ederim walla, başarılarının devamını dilerim... ne tasarladın peki?
Allah bağışlasın oğluşunu hepimizi bol mutluluk gelsin bulsun
teşekkür ederim canımmmsmokin etek tasarladım canım içi şort üstü etek dur atıcam resmiinii
vayyy çok orjinalmiş walla canımm, çok beğendim hee, tekrar tebrik ederimm
burdayız julia cım ben ders çalışıyorum sınavlar için..cumada istanbul seyahatim varbi hafta yokum :)
slm kızlar gene ben ama siz yoksunuz sizsiz korkuorum ben topikte tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?