hastaydım cnm halada hastayım geceleri yatınca bir taraftan bir tarafa dönerken başım dönüyor sonra kusuyorum kusmaleım çok şükür geçti ama 2 gündür dönmüyordu gene başladı nörolojiye gittim pek iiyi gelmedi haplar acaba ortakulaktanmı diye bugünde kkb a gidicem inş. iyileşirim:85::84:
günaydın kısçeler neden kimse yok
günaydınlaaar herkeslereeeee
Okyanuscum öle yoğunum ki yaaaa
neler yapıyorsun canım anlat bakalım
minnakcım sana da günaydın cnm
sağol tatlım nasısın görüşmeyelii
faturalar cariler uğraşıorum işte cnm sen nasılsın
iyim bende canım küçük bi tatil yaptım geri döndüüm ev işleriyle uğraşıorum hamaratlığım üstümde
minnakcım nasılsın canım? görüşemedik epeydir, neler yaptın bu arada bakiim?askerine gidecektin, gittin mi?
23ünde arkadaşlarıyla da çıkmayıversin canım, neyse yaa, onlar sabredebilirler zaten, mecbur sen de sabredeceksin, için içini yicek özlüceksin ama sabredeceksin, bizim kaderimiz bu canım yaa:85: ben de napiim işte tatlım aynen devam, haberin var mı bilmiyorum söylemişmiydim, nişan yapmaya karar verdik biz de
ah kuşum sana bakındımda bulamadım ya 30unda gidicektim yaa evciye çıkamıyoo ve o gunde çarşısı yok, 23ündede arkadaşlarıyla cıkcakmıs aksamada geceleri var ya diğer çarşısıda agustosun 6sına geliyo uyuz oldum 20 gün kalıyo zaten ozaman sabredersin dedimramazan ayında zaten oruçluyken zor olur bide kızdım ya bellide etmediiimmm gelsin göstercem ona gününü sen nasısın canımm
23ünde arkadaşlarıyla da çıkmayıversin canım, neyse yaa, onlar sabredebilirler zaten, mecbur sen de sabredeceksin, için içini yicek özlüceksin ama sabredeceksin, bizim kaderimiz bu canım yaa:85: ben de napiim işte tatlım aynen devam, haberin var mı bilmiyorum söylemişmiydim, nişan yapmaya karar verdik biz deekim kasım gibi fln, ama daha tarihi belirleyemedik, çünkü komutanını daha ikna edemedi askerim:44:
ewet canım, zaten beni istemeye geldiklerinde bile eve sığamamıştık, sadece benim tarafım bile 25-30 kişi olmuştuk, onlardan daha gelemeyenler fln olmuştu, o yüzden o gün yüzük fln takmadık, sadece mendil verdik, büyük nişan yaparız die, üzerinden 1,5yıl geçti hala yapcazzz
aaaa yoktu tatlım bikaç gündür giremedim zaten netee, ay çok sevindiim yaaa salondamı yapıcaksınız kuşuumm
ewet canım, zaten beni istemeye geldiklerinde bile eve sığamamıştık, sadece benim tarafım bile 25-30 kişi olmuştuk, onlardan daha gelemeyenler fln olmuştu, o yüzden o gün yüzük fln takmadık, sadece mendil verdik, büyük nişan yaparız die, üzerinden 1,5yıl geçti hala yapcazzzben artık ümidi kesmiştim ama anneler istediler, şimdi tekrar niyetine girdik bakalım, askerim izin alabilirse salon tutup ekim kasım gibi nişan yapıoruz
ewet canımm yaa evde gerçekten çok zor oluo, hele bizim evimiz gerçekten küçük baya, kahve yapıp dağıtırken fln epey zor olmuştu, insanların ayaklarına basmamak için uğraşıosun fln
canım ya onada ne güzel olur ya heycanla günler geçer iştebende aile içi diye düşünüodum ama geçende sırf aileyi saydık kesinlikle eve sığamayız ki hatırlı olan arkadaşlarımız sırf 20 25 kişi bizede salon şart oldu
ewet canımm yaa evde gerçekten çok zor oluo, hele bizim evimiz gerçekten küçük baya, kahve yapıp dağıtırken fln epey zor olmuştu, insanların ayaklarına basmamak için uğraşıosun flnsalonda sele serpe, her istediğini çağırabiliosun da, ohh miss... halbuki bundan bir kaç yıl önce hiç böyle salonda nişan yapmak gibi bir planım ve hayalim yoktu nişan hazırlıklarıyla fln günler hem daha çabuk geçer bana da, iyi olur baya. Ama şimdiden izin dönüşünü düşünür oldum, 14 gün fln kalcak, çok alışcam, gidişi çok zor gelecek bu sefer:85:
ewet gerçekten, herşey sil baştan başlıo sanki
cidden kötü oluyoo kusum yaa tam alışıyosun sanki temelli gelmiş gibi tekrardan askere göndermişin gibi oluosun ilk 1 hafta falan ben zaten aylarca gittiğine alışamadım ya elim kolum kanadım resmen O'ymuş bu kadar bağlı bukadar O olduğumu bilmiyodum ben. Bu askerlik öğretti valla. bu arada bizde nisanın 24ünde nişan düşünüyoruz ama hava şartlarından şimdiden korkmaya başladım deniz kenarında olsun istiyorum çünkü Nişanlık falan bakmaya başladınmı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?