- Konu Sahibi Ferda_sayan
-
Aynen oyle evli bayanlari daha cok dinle gercegi gormende buyuk sans canim sakin uzulme. Yakinda baska biriyle nisanlandigini duyacaksin beni unutma burda yazarsin. Senin icin iciyormus. Antidepresan aliyormus. Gec bunlari canim gec kendini uzme. Seven adam birakmazzzzzz sevdigini.Bir şey daha eklemek istiyorum. Ben sevdiğim için ailemden bile vazgeçmeye hazırdım bir zamanlar. Onunla evlenmek için ne fedakarlıklar yaptım. Ailem ama hiç beni bırakmadı. O kişiyle sırf ben istiyorum diye razı oldular. Ve onca yaptıklarımı bir günde sildi. 12 yıl evlilikten sonra mutsuzum diye oğlumla bizi bırakıp gitti bir gün . Yine ailem arkamdaydı. İnan herkes vazgeçer de anneyle baba vazgeçmez. Sana bir şey olsa önce annen koşar kızım diye.
Bunlar senin kendini ve aileni suçlaman için nişanlını haklı çıkarman için sebep değil canım.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama,bir aile büyütüp okutttuğu evladının,okuduğu yılların hakkını vermesini,yani kendi ayakları üzerinde duracak yaşa ve şartlara gelip evlenmesini istemesi en doğal hakkı.Senin de ideallerin hedeflerin sadece evlenmekle sınırlı olmamalı.Okulum biteli 3 sene oluyor nisanlanmadan önce iki sene boyunca benim atanmam icin bekledi ama atanamadim ne yazik ki. Nisanlandiktan sonrada ailemin 1.5 sene bekleyin demesi biraz agir geldi ona arti baska sebeplerde eklenince bu noktaya geldik ne yazik ki
Helal olsun o cocugaBu şekilde tam koskoca 7 yıl bekleyen en yakın arkadaşım örnek gösterebilirim, erkek arkadaşı kaç kez kapılardan kovuldu ailecek....bir sürü laflar yedi asla izin vermeyiz vs.
Sebep de çocuğun kürt olması batıda yaşasalar da... işi gücü maddi durumları da yerinde yakışıklıydı da yani istese başkasını bulur, ama arkadaşımdan vazgeçmedi
Kız ailesini ikna edemedi ama ailem razı olmadan da evlenmem dedi. Uzun süre beklediler, çocuk maddi manevi kendini kabul ettirdi iyice, kızın ailesi de gördü tanıdılar ki iyi insanlar, razı oldular.
Şimdi evliler ve de ikiz bebekleri oldu çok da mutlular...
Sinyalleri vermis ama biraz daha mucadele yoluna gidebilirdi ben cok cabuk pes ettgini dusunuyorum ayrica bir cok bayanin kayinvalidesinden cekiyor neler neler ediyor ama kocalarindan eslerinden nisanlilardan vazgecmiyor kacan erkekten korkucaksin hic bir seyine guvenilmez ..ama konu sahibi belki barisir insallah hayirli ise barissinlar cunku halledilmiycek birsey degil o kadar emekler sevgiler cope atilmamaliKiz tamam deyip oğlan 1.5 yil düğünü erteleseydi gene ayni şeyleri söyler miydik? Tabiki demezdik.evlilik vagina ermiş bi bayan kendi kararini veremiyorsa bu sikintidir.
Pat diye de olmamis ayrilik.adam sinyalleri vermiş.devamlı bu konudan tartismislar.
ben tam tersi dusunuyorum kusura bakmayin.
Eger o adam sizi 1bucuk sene bekleyemediyse, bal gibi baska birini bulmus, bal gibi elinize yuzugu vermis, kendini de bal gibi temize cikarmis. sizde, ah be ne ettim diye kafanizi taslara vuruyorsunuz.
Allah askiniza, bu kadar saf olmayin. Okurken, ilk okumaya basladigim andan beri ayni seyi dusunuyorum, O adam sadece bahane bulmus kendine.
bnce evlenseydin, aldatildigin icin suan bosanmis olurdun.
Benim de düşündüğüm bu, gerçekten de daha iyi olduğunu düşündüğü bir alternatif buldu
Askeri personel eş bulma konusunda hiç sıkıntı çekmez, imkanları dolayısıyla pek çok bayanın tercih edeceği bir eş adayıdır, gittiği yerde bulmuştur belki de birilerini[/QUOTE
Büyük demiyim ama askeri personel bir esim olmasini hic istemem hicte bir cok bayanin tercih ettgi degil senelerce esyan sirtinda sürün dur hadi onu gectim inanilmaz capkin oluyorlar aldatma oraninda bence birinci siradalar :) iki arkadasim asker kocasindan ayrildi sebep aldatma
Keske dediginiz gibi olsaydi ve icim rahat etseydi icinme su serpilseydi. Keske benden sonra bi baskasini hayatina almis olsaydi ve beni sevmedigi icin birakti cekti gitti diyebilseydim.Benim de düşündüğüm bu, gerçekten de daha iyi olduğunu düşündüğü bir alternatif buldu
Askeri personel eş bulma konusunda hiç sıkıntı çekmez, imkanları dolayısıyla pek çok bayanın tercih edeceği bir eş adayıdır, gittiği yerde bulmuştur belki de birilerini
Evet canım anladım sonradan, aşırı garip geldi gerçekten..Çalışmayan kendisi anladığım kadarıyla nişanlısı değil, askeri personelmiş ..
Nerde milyon tane laf soylucez herks bal gibide esi nisanlisi hatrina cekiyor seslenmiyor seviyorum diye erkekler sevgisinin arkasinda durmuyor bal gibi ortadaya bunu erkek tarafının annesi yapsa milyon tane laf söylersiniz.üff.
Keske dediginiz gibi olsaydi ve icim rahat etseydi icinme su serpilseydi. Keske benden sonra bi baskasini hayatina almis olsaydi ve beni sevmedigi icin birakti cekti gitti diyebilseydim.
Kesinlikle azicik zorlugu gor kac git evlilik oyle kolaymi iyi gunde kotu gunde hastalilta saglikta bosami soleniyor soylem var eylem yokvicdan yapma canım hiç açıkçası böyle bir nedenden ötürü severek ayrılmak bana pek de mantıklı gelmıyor... seven mücadele eder... aşılmayacak bir sorun değil ki... annen baban en fazla neye müdahale edebilir ki ? düğün tarihi, ev, eşya, iş sonra evli evine köylü köyüne... ne bileyim ya tuttuğu eli bir erkeğin bu kadar kolay bırakması bana pek manidar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?