Evleneceğin kişinin rüyada su vermesi

Allah Allah susatmamis cidden cok tuhaf o kadar tuz ama canim dedigin gibi o konuya cok yogunlasip kalpten niyetlenmedin galiba evet kimisi ozel bi zamani var diyo ama kimisi de normal zamanda yapmis yine olmus
Denedim olmadı ya içimde kaldı evlendim o özel zamanlar geldiğinde hala denerim. Ama yok göremiyorum

Denedim olmadı ya içimde kaldı evlendim o özel zamanlar geldiğinde hala denerim. Ama yok göremiyorum
Ben de daha once hic denemedim bekar arkadaşımdan yeni duyuyorum bende evlendim artik ama yine de denicem bi gun bakalim kocam su vericek mi

baskasi veriyormuş ben sook ama üniversiteye giden kiz kardesim var o cok meraklıdır boyle şeylere denettiricem
Bende tedirgin oluyorum ya başkasını görürsem diye

Rüya görebilmeyle alakalı heralde Evleneceğim zamanda istihareye yatıyordum bi türlü göremiyordum. En sonunda gördüm bi tane, ondan da hayır mı şer mi anlamadım

Halbuki kuzenim namaz bile kılmadan sadece niyet ederek görmüştü benim için

yaa iste canim aynen birazda bilinc altin önemli hani düşünüp gorcem gorcem diye yatiyosun beyin görüyor galiba sen cok umursamadan yaptıysan eger ondan olabilir peki kuzenin ne gormus senin icin o nasil oluyordu renk mi görüyorduk iyiyse yesil kötüyse kirmizi diye

Evet renkler o şekilde

Böyle masmavi bi denizde görmüş kendini ama rüyasında benim için rüyaya yattığının bilincindeymiş.

İnşallah doğrusunu görmüştür

Evet renkler o şekilde

Böyle masmavi bi denizde görmüş kendini ama rüyasında benim için rüyaya yattığının bilincindeymiş.

İnşallah doğrusunu görmüştür
canim evlendiğini gore dogru görmüş deniz mavide iyiye işarettir evlenme niyeti icin yatmamis miydi baska bi sey miydi

Şimdi tuzu öylece mi yiyelim hamura bol tuzmu katalım ? Ve ilk yattığımız evin kapısının anahtarını mı koyucaz yastığın altına ? :)

Son düzenleme:
Şimdi tuzu öylece mi yiyelim hamura bol tuzmu katalım ? Ve ilk yattığımız evin kapısının anahtarını mı koyucaz yastığın altına ?
hamura boll tuz katip kızartıp yiyin diyorlar canim ama sadece tuz yiyende var cok zorlar diye düşünüyorum o yuzden en iyisi hamura bolca katip kizartip yemek sonrada o niyetle ustune hic su icmeden ruyamda gorucem deyip ye uyu cikar inşallah denersen haber ett evet yeni girdiğin yattigin evin anahtarını koyacaksın

canim evlendiğini gore dogru görmüş deniz mavide iyiye işarettir evlenme niyeti icin yatmamis miydi baska bi sey miydi
Evet evlilik niyetiyle yattı. Ben henüz baba evindeyim düğünüm olmadığı için o yüzden evliliğim hayırlı diyemiyorum. Henüz hiçbir şey görüp yaşamadık sonuçta

İnsan korkuyor yine de. işte acaba nasıl olcak mutlu olcak mıyız diye

aaa anladimm canimm sen daha evli degilsinn şimdi oturdu tamamm inşallah cok guzel mutlu huzurlu bir yuvan olur canim sen bu yazilanlari bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…