canimi kahve istettin
Denedim olmadı ya içimde kaldı evlendim o özel zamanlar geldiğinde hala denerim. Ama yok göremiyorumAllah Allah susatmamis cidden cok tuhaf o kadar tuz ama canim dedigin gibi o konuya cok yogunlasip kalpten niyetlenmedin galibaevet kimisi ozel bi zamani var diyo ama kimisi de normal zamanda yapmis yine olmus
Ben de daha once hic denemedim bekar arkadaşımdan yeni duyuyorum bende evlendim artik ama yine de denicem bi gun bakalim kocam su vericek miDenedim olmadı ya içimde kaldı evlendim o özel zamanlar geldiğinde hala denerim. Ama yok göremiyorum
Vazgeçmek yok görene kadar devamBen de daha once hic denemedim bekar arkadaşımdan yeni duyuyorum bende evlendim artik ama yine de denicem bi gun bakalim kocam su vericek mi
baskasi veriyormuş ben sookVazgeçmek yok görene kadar devam
Bende tedirgin oluyorum ya başkasını görürsem diyebaskasi veriyormuş ben sookama üniversiteye giden kiz kardesim var o cok meraklıdır boyle şeylere denettiricem
Yarin içerken beni hatırlacanimi kahve istettin
yaa iste canim aynen birazda bilinc altin önemli hani düşünüp gorcem gorcem diye yatiyosun beyin görüyor galiba sen cok umursamadan yaptıysan eger ondan olabilirBende tedirgin oluyorum ya başkasını görürsem diye
Rüya görebilmeyle alakalı heraldeEvleneceğim zamanda istihareye yatıyordum bi türlü göremiyordum. En sonunda gördüm bi tane, ondan da hayır mı şer mi anlamadım
Halbuki kuzenim namaz bile kılmadan sadece niyet ederek görmüştü benim için
içerken hatirlarim ama falda isterimm??Yarin içerken beni hatırla
Bazen benimde çekiyor nikimi görünce
Evet renkler o şekildeyaa iste canim aynen birazda bilinc altin önemli hani düşünüp gorcem gorcem diye yatiyosun beyin görüyor galiba sen cok umursamadan yaptıysan eger ondan olabilirpeki kuzenin ne gormus senin icin o nasil oluyordu renk mi görüyorduk iyiyse yesil kötüyse kirmizi diye
canim evlendiğini gore dogru görmüş deniz mavide iyiye işarettir evlenme niyeti icin yatmamis miydi baska bi sey miydiEvet renkler o şekilde
Böyle masmavi bi denizde görmüş kendini ama rüyasında benim için rüyaya yattığının bilincindeymiş.
İnşallah doğrusunu görmüştür
O da var olmaz mı aladdin ama başında f variçerken hatirlarim ama falda isterimm??
aynenn oyle canimO da var olmaz mı aladdin ama başında f var
hamura boll tuz katip kızartıp yiyin diyorlar canim ama sadece tuz yiyende var cok zorlar diye düşünüyorum o yuzden en iyisi hamura bolca katip kizartip yemek sonrada o niyetle ustune hic su icmeden ruyamda gorucem deyip ye uyu cikar inşallah denersen haber ettŞimdi tuzu öylece mi yiyelim hamura bol tuzmu katalım ? Ve ilk yattığımız evin kapısının anahtarını mı koyucaz yastığın altına ?
Evet evlilik niyetiyle yattı. Ben henüz baba evindeyim düğünüm olmadığı için o yüzden evliliğim hayırlı diyemiyorum. Henüz hiçbir şey görüp yaşamadık sonuçtacanim evlendiğini gore dogru görmüş deniz mavide iyiye işarettir evlenme niyeti icin yatmamis miydi baska bi sey miydi
aaa anladimm canimm sen daha evli degilsinn şimdi oturdu tamammEvet evlilik niyetiyle yattı. Ben henüz baba evindeyim düğünüm olmadığı için o yüzden evliliğim hayırlı diyemiyorum. Henüz hiçbir şey görüp yaşamadık sonuçta
İnsan korkuyor yine de. işte acaba nasıl olcak mutlu olcak mıyız diye
cidden haber etsinler bende cok heyecanlandim sen de denersen bana mutlaka ulas olur mu burdan veya ozeldenDeneyenler haber edin çok heyecanlı bende denicem en kısa zamanda :)
Çok sağolun.aaa anladimm canimm sen daha evli degilsinn şimdi oturdu tamamminşallah cok guzel mutlu huzurlu bir yuvan olur canim sen bu yazilanlari bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?