B blge_03 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2016 822 560 103 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenn25 #101 Cerenn25 .!.: aa caanim bu konuyu gorunce yeni mi denedin?? nasil yaptin tam olarak? bayagi tuz koydun dimi hamura koyup kizartip yiyeceksin diyorlar ki hem yag hem tuz susatsin dene biri su verene kadar Genişletmek için tıkla... ekmeğin içine baya tuz döktüm normalde tuzdan nefret eden biriyim kaşık kaşık döktüm çokta susadım ama su veren olmadı
Cerenn25 .!.: aa caanim bu konuyu gorunce yeni mi denedin?? nasil yaptin tam olarak? bayagi tuz koydun dimi hamura koyup kizartip yiyeceksin diyorlar ki hem yag hem tuz susatsin dene biri su verene kadar Genişletmek için tıkla... ekmeğin içine baya tuz döktüm normalde tuzdan nefret eden biriyim kaşık kaşık döktüm çokta susadım ama su veren olmadı
Adonia Guru Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2012 701 640 333 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenn25 #102 Esmeralli .!.: Ben denedim yıllar önce birsey görmedim. Demekki evde kaldım 29 yasadim hala evlenmedim Genişletmek için tıkla... bulukabuluka .!.: 2 gece yaptım kimseyi görmedim. Evlenmiycem sanırım Genişletmek için tıkla... Görene kadar yapın kızlar bende denicem bende yazarım :)
Esmeralli .!.: Ben denedim yıllar önce birsey görmedim. Demekki evde kaldım 29 yasadim hala evlenmedim Genişletmek için tıkla... bulukabuluka .!.: 2 gece yaptım kimseyi görmedim. Evlenmiycem sanırım Genişletmek için tıkla... Görene kadar yapın kızlar bende denicem bende yazarım :)
Cerenn25 İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2019 248 509 33 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenn25 #103 Adonia .!.: Görene kadar yapın kızlar bende denicem bende yazarım :) Genişletmek için tıkla... Aynennn kizlarr deneyin 1 seferde olucak diye bi sey yok hepinizden donus bekliyorum bana yazmayi unutmayın
Adonia .!.: Görene kadar yapın kızlar bende denicem bende yazarım :) Genişletmek için tıkla... Aynennn kizlarr deneyin 1 seferde olucak diye bi sey yok hepinizden donus bekliyorum bana yazmayi unutmayın
E Esmeralli Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Ekim 2017 399 526 103 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenn25 #104 Bayramdan sonra tekrar deneyecegim gaza geldim insallah sacma sapan biri bana su vermez
ince bilek 💔 Pro Üye 16 Temmuz 2010 19.693 55.169 798 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenn25 #105 Cerenn25 .!.: aaa evet bu yöntem de varmis o kisi değildi ama dimi Genişletmek için tıkla... Hayır :)
Cerenn25 .!.: aaa evet bu yöntem de varmis o kisi değildi ama dimi Genişletmek için tıkla... Hayır :)
Cerenn25 İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2019 248 509 33 2 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenn25 #106 Esmeralli .!.: Bayramdan sonra tekrar deneyecegim gaza geldim insallah sacma sapan biri bana su vermez Genişletmek için tıkla... Denee kizz denee yaz bana bak mutlaka
Esmeralli .!.: Bayramdan sonra tekrar deneyecegim gaza geldim insallah sacma sapan biri bana su vermez Genişletmek için tıkla... Denee kizz denee yaz bana bak mutlaka