Evleneceğin kişinin rüyada su vermesi

Cerenn25

İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
248
509
33
Merhabaaa hanimlarr bu konuyu bir arkadaşım için açtım aslında o uye olmadığı icin benden rica etti ben evli ve hamileyim

Sanırım tuz yiyip uyuyunca evleneceğin kisi sana su veriyormus bunu tam olarak bilen varsa yazabilir mi ne yapmasi gerekiyor tam olarak şimdiden teşekkür ederiz

Hıdrellez zamanında yapılır bu. Gece yatmadan önce ekmeğin arasına bol tuz döküp yenir ve yatılır rüya görür derler ama ben hiç görmedim

Nedense inandım ve uygulamaya gidiyorum bilinçaltımda sevdiğim bey olduğu için kesin onu görürüm ama

Hıdrellez zamanında yapılır bu. Gece yatmadan önce ekmeğin arasına bol tuz döküp yenir ve yatılır rüya görür derler ama ben hiç görmedim
aaa tuh yakin zamanda kaçırmis yani oylesine denemek amacli yapsa normal bi günde yarin falan olmaz mi acaba

Evlenmeden evvel ablam yapmıştı bunu birkaç kez. Rüyasında yaşlı bi dede görmüştü.
Tabi kendi yaşında, dededen bağımsız alakasız biriyle evlendi.
canim tam olarak nasil yapmis acaba denemek istiyor arkadasimda oylesine ama nasil yapicak bilemiyo sorar misin uygun zamanda

Nedense inandım ve uygulamaya gidiyorum bilinçaltımda sevdiğim bey olduğu için kesin onu görürüm ama
olursa yaz mutlaka olur muu ekmegin arasina tuz döküp yicekmissin ama sakin su icme susa ve uyu bakalim kim su vericek yaz bize

Hiç duymadım böyle bir şey. Bu gece deneyeyim diyicem ama yarın oruçlu olucam çok susarım.Sonra oruçlu ağızla bütün gün ilerideki eşime beddua etmek istemiyorum :)
canim ben hamilelikten dolayi oruc tutamıyorum ama hamile olmasam bile kocam var az kaldi bitiyo ramazan denersen yaz mutlaka tamam mi etiketle benii

Biz onu nevruzda yapiyoruz. Tuzlu hamur işini yiyip uyuyorlar. evlenecekleri erkek ruyalarna giriyor. Bir kere ergenlikteyken yaptim kuyunun dibinde bi erkek gordum. 23 yasimdayim hala kuyudan cikamadi benimki.
Kiz Allah iyiliğini versin kahkaha attim doğururum bak cok guldurme aynen herkes o zamanda olur yazmış ama benimki normal zamanda da olur olsun denicem diyo

1 çay kaşığı tuzu hüpletmişti.
Mühim olan tuz yemek, ne ile yendiği değil.
Tuzlu yiyeceklerde olur.
Anladikk o da bi yandan okuyo Masallah ablana hayal ettimde saf tuzu yani o sekilde yiyemezdim herhalde ekmekle falan denicek bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…