Su içip uyusun bakalım nolacak
Benim genelde çişim geliyor...
aaa tuh yakin zamanda kaçırmis yani oylesine denemek amacli yapsa normal bi günde yarin falan olmaz mi acabaHıdrellez zamanında yapılır bu. Gece yatmadan önce ekmeğin arasına bol tuz döküp yenir ve yatılır rüya görür derler ama ben hiç görmedim
canim tam olarak nasil yapmis acaba denemek istiyor arkadasimda oylesine ama nasil yapicak bilemiyo sorar misin uygun zamandaEvlenmeden evvel ablam yapmıştı bunu birkaç kez. Rüyasında yaşlı bi dede görmüştü.
Tabi kendi yaşında, dededen bağımsız alakasız biriyle evlendi.
Nedense inandım ve uygulamaya gidiyorum bilinçaltımda sevdiğim bey olduğu için kesin onu görürüm ama
olursa yaz mutlaka olur muu ekmegin arasina tuz döküp yicekmissin ama sakin su icme susa ve uyu bakalim kim su vericek yaz bizeNedense inandım ve uygulamaya gidiyorum bilinçaltımda sevdiğim bey olduğu için kesin onu görürüm ama
Tabi ki :)Görürseniz söyleyin bize yarın :)
AynennnGörürseniz söyleyin bize yarın :)
canim ben hamilelikten dolayi oruc tutamıyorum ama hamile olmasam bile kocam varHiç duymadım böyle bir şey. Bu gece deneyeyim diyicem ama yarın oruçlu olucam çok susarım.Sonra oruçlu ağızla bütün gün ilerideki eşime beddua etmek istemiyorum :)
canim tam olarak nasil yapmis acaba denemek istiyor arkadasimda oylesine ama nasil yapicak bilemiyo sorar misin uygun zamanda
aaa tuh yakin zamanda kaçırmis yani oylesine denemek amacli yapsa normal bi günde yarin falan olmaz mi acaba
Tabi ki :)
Kiz Allah iyiliğini versin kahkaha attim doğururum bak cok guldurmeBiz onu nevruzda yapiyoruz. Tuzlu hamur işini yiyip uyuyorlar. evlenecekleri erkek ruyalarna giriyor. Bir kere ergenlikteyken yaptim kuyunun dibinde bi erkek gordum. 23 yasimdayim hala kuyudan cikamadi benimki.
Anladikk o da bi yandan okuyo1 çay kaşığı tuzu hüpletmişti.
Mühim olan tuz yemek, ne ile yendiği değil.
Tuzlu yiyeceklerde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?