• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğin kişinin rüyada su vermesi

Tuzu bilmiyorum ama ilk kez kaldığın evde uyuduğun odanın anahtarını yastığının altına koyarsan evleneceğin kişiyi görürsün dediler bana. Düğünden önce evi yerleştirmek için geldiğimde odanın anahtarını koydum. Çok ilginç bir şekilde eşimi gördüm. Biraz bağırmışım. Beni uyandırdı. Biz gerçekten evleniyoruz demiştim. 😂
hahahah canim bu da guzelmis kesin dener arkadasim ileticem🙈😁

Bunu bir tanıdık yapmıştı.
Arkadaşının abisini görmüştü rüyasında.
Abi de nişanlıydı evlenmek üzereydi.
Gel zaman git zaman bunların nişan bozuldu.
Bu arkadaşla evlendiler.
Alakasız insanlardı halbuki.
Nasip kısmet tabi orası ayrı, ilgisi yoktur da, tuhaf olmuştu yani
:rolleyes:
Allah'imm gerçekten tüylerim diken diken oldu arkadasim bunu duyunca kesin yapar😁😁

Istihare yapsin. Nette yazıyor nasil yapılacağı

Tuzu bilmiyorum ama ilk kez kaldığın evde uyuduğun odanın anahtarını yastığının altına koyarsan evleneceğin kişiyi görürsün dediler bana. Düğünden önce evi yerleştirmek için geldiğimde odanın anahtarını koydum. Çok ilginç bir şekilde eşimi gördüm. Biraz bağırmışım. Beni uyandırdı. Biz gerçekten evleniyoruz demiştim. 😂
Ben direk evin anahtarını koydum ama görmedim. Orada hata yapmışım demek. :-)

Ben de boyle duymuştum sanki ya ama
İstihare bir işin hayırlı olup olmadığını işareti değil mi? Yeşil , beyaz hayırlı; kırmızı , siyah hayırsızlığa işaret diye biliyorum istiharede.
ben de boyle duymuştum sanki ama tam bilgim yok tabii

19 subat gecesi yapilir bizde :-) Ben yapmistim makarasina bana yogurt vermisti biri😂 yogurtcuydular .
4 erkek kardesin en kucuguydu.(sadece burasi tuttu)
hahahaha kiz olsun resmen yoğurt vermis cikmis bildiğin 😁😁 nasil yaptın tam olarak canim sade tuzu yiyip su icmeden uyudun mu

hahahaha kiz olsun resmen yoğurt vermis cikmis bildiğin 😁😁 nasil yaptın tam olarak canim sade tuzu yiyip su icmeden uyudun mu
Ama esmerdi ruyamda gordugum.Esim kumral .
Bi arkadasimin evinde kalmistim unide.Annesi lutfen anahtarlari yastigin altina koy sabah ne gireceksinz merak ediyorum demisti.
Ruyamda arkadan gordum ensesini falan .Ya diyorum ben bunu taniyorum akraba desen degil yabanci desen degil diye.
Esim bi aile dostumuzun oglu. Kucukken beraber tatile bile gitmisligimiz var.Ama sonra baglarimiz kopuyor .Yillar sonra bizi biraraya getirdi birileri :-) He iste o ense esimin ensesi :-)

Ama esmerdi ruyamda gordugum.Esim kumral .
Bi arkadasimin evinde kalmistim unide.Annesi lutfen anahtarlari yastigin altina koy sabah ne gireceksinz merak ediyorum demisti.
Ruyamda arkadan gordum ensesini falan .Ya diyorum ben bunu taniyorum akraba desen degil yabanci desen degil diye.
Esim bi aile dostumuzun oglu. Kucukken beraber tatile bile gitmisligimiz var.Ama sonra baglarimiz kopuyor .Yillar sonra bizi biraraya getirdi birileri :-) He iste o ense esimin ensesi :-)
senin ruyalar kopuk kopuk vermis sana mesajii bi yoğurt bi enseden hahahah :D kader iste yaa bak sonra birleştirmis sizi böyle seyleri dinlemeyi cok seviyorum benim de kiz kardesim var uniye giden ona da söyleyeyim bari :D

Dinden konuştuğum için banlanabilirim buyrun şikayet edin ama yaptığınız şey hurafedir. Ayrıca geleceği görmeye çalıştığınız için şirktir. Tabiki de tuz yeyince eş görmek diye bir şey yok öylesine meraktan yaptığınız şeyler imanınızı riske atar benden söylemesi

Dinden konuştuğum için banlanabilirim buyrun şikayet edin ama yaptığınız şey hurafedir. Ayrıca geleceği görmeye çalıştığınız için şirktir. Tabiki de tuz yeyince eş görmek diye bir şey yok öylesine meraktan yaptığınız şeyler imanınızı riske atar benden söylemesi
yok zaten inanarak kesin cikacak diye yaptığımız bir sey degil eglence amacli yoksa tabiiki Allah bilir 🙏

yok zaten inanarak kesin cikacak diye yaptığımız bir sey degil eglence amacli yoksa tabiiki Allah bilir 🙏
İşte ben de diyorum ki öylesine merakla eglencesine yapılmış olsa bile riskli. Benden söylemesi yoksa özgür insanlarsınız banane:))

Bende duyup denemiştim bi çimdik bir şey yiyip yattığımda gece hararet içinde uyanan ben tuzlu ekmek yediğim halde susamamıştım. Rüya da görmemiştim haliyle

Şimdi fark ettim de belki de niyet etmemişimdir

Ama her zaman olmuyormuş müslümanların yılbaşı akşamı yapılıyor diye duydum. Ne derece doğru bilemiyorum

Bende duyup denemiştim bi çimdik bir şey yiyip yattığımda gece hararet içinde uyanan ben tuzlu ekmek yediğim halde susamamıştım. Rüya da görmemiştim haliyle

Şimdi fark ettim de belki de niyet etmemişimdir

Ama her zaman olmuyormuş müslümanların yılbaşı akşamı yapılıyor diye duydum. Ne derece doğru bilemiyorum
Allah Allah susatmamis cidden cok tuhaf o kadar tuz ama canim dedigin gibi o konuya cok yogunlasip kalpten niyetlenmedin galiba 😁 evet kimisi ozel bi zamani var diyo ama kimisi de normal zamanda yapmis yine olmus

Back