- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
- Konu Sahibi medinegirginer23
-
Yaa ne kadar inandıysan artık13 yaşında falandım .nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama 9 gece 9 tane yıldız sayıp.en son ğün dua edip yatarsam rüyamda evleneceğin kişiyi görürsün dediler bana demediler tabi muhtemeln bir ortamda duydumbende aynısını yaptım ve son gece dua edip yattım ahahah cok komikti.sonra rüyamda vesikalık fotoğraf gibi bir resim gördüm sadece siyah kabarık saçlı esmer biriydi.ay kocamda aynısı çıktı
ay sorma ya cahillik işte,yıllarca buna inanıp ben bekar kalmayacağım nasıl olsa evlenceğim diye dalga geçiyordum:)Yaa ne kadar inandıysan artık
Eşimle ilk buluşmamızda ben bununla evlenirim demiştim ama aynı şey onun için de geçerli böyle bir his oluşuyor ama bunada bel bağlamak saçma olurBelki yazacağım şeyler bazılarınıza saçma gelebilir.
Yaklaşık iki sene önce biriyle tanıştım ve ilk gördüğümde sebepsiz yere içime bir şey doğdu, bu kişiyle evleneceğimi hissettim. Sonrasında konuşmaya başladık ama yine içimden bir ses konuşmaya devam edersem ayrılıp bir daha da karşılamayacağımızı bundan dolayı konuşmayı kesmemi ve yıllar sonra bir şekilde yeniden olacağımızı söyledi evet belki çok saçma ama ilk defa böyle bir şey hissettim ve iki senedir o kişiyi çok seviyorum hiç bir şekilde de konuşmadık ama aynı ortamlarda bulunmuşuzdur
Uzun lafın kısası sizce evleneceğimiz kişi içimize doğmuş olabilir mi yoksa içimdeki ses bir saçmalıktan mı ibaret?
Eski konunu hatırlıyorum.Eski sevgilini unutamamıştın, bu çocuk çok iyi ama sevemiyorum unutamadım ex'i diyordun.Umarım bu sevemediğin çocuk değildir.Eğer öyleyse yapma bunu ikinizede.Belki yazacağım şeyler bazılarınıza saçma gelebilir.
Yaklaşık iki sene önce biriyle tanıştım ve ilk gördüğümde sebepsiz yere içime bir şey doğdu, bu kişiyle evleneceğimi hissettim. Sonrasında konuşmaya başladık ama yine içimden bir ses konuşmaya devam edersem ayrılıp bir daha da karşılamayacağımızı bundan dolayı konuşmayı kesmemi ve yıllar sonra bir şekilde yeniden olacağımızı söyledi evet belki çok saçma ama ilk defa böyle bir şey hissettim ve iki senedir o kişiyi çok seviyorum hiç bir şekilde de konuşmadık ama aynı ortamlarda bulunmuşuzdur
Uzun lafın kısası sizce evleneceğimiz kişi içimize doğmuş olabilir mi yoksa içimdeki ses bir saçmalıktan mı ibaret?
Belki yazacağım şeyler bazılarınıza saçma gelebilir.
Uzun lafın kısası sizce evleneceğimiz kişi içimize doğmuş olabilir mi yoksa içimdeki ses bir saçmalıktan mı ibaret?seviyorsunuz madem açılın
Sezgi diye bir şey var. Ve biz kadınlarda bu daha kuvvetli.Belki yazacağım şeyler bazılarınıza saçma gelebilir.
Çok şanslısınız umarım mutlu olursunuzİlk yüzyüze görüşmemizde demiştim içimden ben bu çocukla evlenicem. Kendisi de beni fazla özgüvenli bulup, biraz çekinmiş o günsonuç ben haklı çıktım evlendik
Ahaha yok bu sevmediğim çocuk değil unutamadığım çocukEski konunu hatırlıyorum.Eski sevgilini unutamamıştın, bu çocuk çok iyi ama sevemiyorum unutamadım ex'i diyordun.Umarım bu sevemediğin çocuk değildir.Eğer öyleyse yapma bunu ikinizede.
Umarım mutlu olursunuz hayalimi yaşıyorsunuzBen ilk gün demiştim bu çocukla ben evlenicem diye. Kötü günler geçirdik ayrılığımızda oldu ama hiçbir zaman kopmadık. Ayrı kalamıyorduk yani hiçbir şekilde. Şimdi 10 aydır evliyiz.
Allahım aynısını bana da nasip etBennnnn..
İlk gördüğüm anda,henüz tanışmamışken,sadece merhaba dedikten sonra.işte evleceğim adam demiştim:))
18,5 yıldır evliyiz.
Umarım hep mutlu olursunuzBen eşimi bir toplantıda görmüştüm. Birbirimizi tanımıyorduk. İçimden “seninle evleneceğim” demiştim istemsizce. Ve 10 yıldır evliyiz :)
Ama sizinkisi biraz sırlar dünyası tadında olmuş :)
İşte o özgüven enerjisi çok iyi bir etki bırakmış eşinizde.İlk yüzyüze görüşmemizde demiştim içimden ben bu çocukla evlenicem. Kendisi de beni fazla özgüvenli bulup, biraz çekinmiş o günsonuç ben haklı çıktım evlendik
Ayy çok hoşsunuzİşte o özgüven enerjisi çok iyi bir etki bırakmış eşinizde.
Ben de eşimin parmağında alyans görmüştüm (gönül gözüyle) acaba bu yüzük bana mı ait başkasına mı diye bayağı tedirginlikler yaşamıştım. Neyse ki 4 sene sonra benim olduğu anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?