Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte o özgüven enerjisi çok iyi bir etki bırakmış eşinizde.
Ben de eşimin parmağında alyans görmüştüm (gönül gözüyle) acaba bu yüzük bana mı ait başkasına mı diye bayağı tedirginlikler yaşamıştım. Neyse ki 4 sene sonra benim olduğu anlaşıldı
Ben bu adamla evlenirim dediğim adamla bir ton ayrık barış yalayıp 3 ay önce tamamen bitirdik. Sonra ben başkasından hoşlanmaya başladım şimdi bununla evlenirim dediğim adam aklıma bile gelmiyor
Benim Eşimde öyle demiş. Evlenmeden 4 yıl evvel böyle hissetmiş. Ama biz asla konuşmadık iş arkadaşıydık meraba meraba yani. Nasıl olduysa 2 yıl evvel tekrar karşılaştık. Şimdi 1,5 yıllık evliyiz. Olabiliyor böyle şeyler
Belki hissedenler vardı ama ben de hiç öyle bir şey olmadı. Yaz aşkı olarak başlamıştı bizim eşimle ilişkimiz. Tatil bitince ayrılırım diye düşünüyordum, evlendik