- 14 Ekim 2023
- 86
- 29
- 3
- 24
- Konu Sahibi medinegirginer23
-
Içimizdeki ses her zaman saçmalıktan ibaret değil ama kendi kendimize de vesvese verebildiğimiz bir gerçek. Bence güzel sesleri dinleyin ama kafa karıştıran ve içinizi rahatsız edenleri dinlemeyin. Çok da kafanıza takmayın bunları, anı yaşayın. İçinizdeki ses biraz saçlamaya başlamış gibi geldi bana. Bir de hep içinizde mi tutacaksınız?Belki yazacağım şeyler bazılarınıza saçma gelebilir.
Yaklaşık iki sene önce biriyle tanıştım ve ilk gördüğümde sebepsiz yere içime bir şey doğdu, bu kişiyle evleneceğimi hissettim. Sonrasında konuşmaya başladık ama yine içimden bir ses konuşmaya devam edersem ayrılıp bir daha da karşılamayacağımızı bundan dolayı konuşmayı kesmemi ve yıllar sonra bir şekilde yeniden olacağımızı söyledi evet belki çok saçma ama ilk defa böyle bir şey hissettim ve iki senedir o kişiyi çok seviyorum hiç bir şekilde de konuşmadık ama aynı ortamlarda bulunmuşuzdur
Uzun lafın kısası sizce evleneceğimiz kişi içimize doğmuş olabilir mi yoksa içimdeki ses bir saçmalıktan mı ibaret?
Ben ilk gün demiştim bu çocukla ben evlenicem diye. Kötü günler geçirdik ayrılığımızda oldu ama hiçbir zaman kopmadık. Ayrı kalamıyorduk yani hiçbir şekilde. Şimdi 10 aydır evliyiz.Belki yazacağım şeyler bazılarınıza saçma gelebilir.
Yaklaşık iki sene önce biriyle tanıştım ve ilk gördüğümde sebepsiz yere içime bir şey doğdu, bu kişiyle evleneceğimi hissettim. Sonrasında konuşmaya başladık ama yine içimden bir ses konuşmaya devam edersem ayrılıp bir daha da karşılamayacağımızı bundan dolayı konuşmayı kesmemi ve yıllar sonra bir şekilde yeniden olacağımızı söyledi evet belki çok saçma ama ilk defa böyle bir şey hissettim ve iki senedir o kişiyi çok seviyorum hiç bir şekilde de konuşmadık ama aynı ortamlarda bulunmuşuzdur
Uzun lafın kısası sizce evleneceğimiz kişi içimize doğmuş olabilir mi yoksa içimdeki ses bir saçmalıktan mı ibaret?
Hissetmek şöyle dursun eşimi ilk gördüğümde gözüme bir çirkin geldi ( 16 yaşındaydım )
" Ay bunun karısı nasıl birşey acaba? " dedim
Birkaç yıl sonra benim kocam oldu
Hissetmedim
Eşim benden bayağı büyükEşiniz kaç yaşındaydı da evli olduğunu düşündünüz
Çok iyi13 yaşında falandım .nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama 9 gece 9 tane yıldız sayıp.en son ğün dua edip yatarsam rüyamda evleneceğin kişiyi görürsün dediler bana demediler tabi muhtemeln bir ortamda duydumbende aynısını yaptım ve son gece dua edip yattım ahahah cok komikti.sonra rüyamda vesikalık fotoğraf gibi bir resim gördüm sadece siyah kabarık saçlı esmer biriydi.ay kocamda aynısı çıktı
13 yaşında yapıp,32 yaşında evlenmem ayrı bir olayÇok iyiben de yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?