Evleneceğim kişiyi aldatıyormuyum? İçim çok acıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güzelim, bazen insan sevdiğini sanır.. kendi kendini kandırır bir çift güzel göz uğruna.. evleneceğin kişiyi tanımıyorum ama duygusal olgunluğa ermemiş biri oabilir. bu tarz kişilerde bahsettiğim türden hataları sık sık yaparlar..
yanılıyor da olabilirim.. neticede ne seni ne onu tanımıyorum.benimkiler sadece tahmin..

yerinde olsam, yani senin durumunda olsam ve seninkine benzer bir karaktere sahip olsam; her iki erkeğe de sırt döner.. hem yakışıklı,hem karakterli,hem olanakları güzel olan,beni her açıdan tatmin edebilecek,kriterlerime uygun bir bir erkek beklerdim..
karşına çıkar mı? belli olmaz nasip,kısmet işi bu işler..
herkes seninki gibi bir ikileme düşebilir.. ben de yaptım zamanında biriyle sırf yakışıklı diye çıktım olmadı, ötekiyle dostluğu için çıktım o da yürümedi..
şükürler olsun ki şimdiki sevgilim hem dost,hem sevgili,hem karakterli,hem de çok yakışıklı..
olmayabilirdi , dedim ya şans... bana güldü..
kimbilir belki sana da güler...

bak canım benım kac yasındasın bılmıyorum ama, bıraz deneyımsız mı dıyeyım yada buna bır tabır bulamadım. neyse, esın olacagını dusundugun kısıye keske bu kadar acık anlatmasaydın. aslına bakarsan herzaman dogruluktan yanayım ama burada zor. sımdı ona anlattıgın bu olayı unutacagını sanmıyorum evlenırsenız basına kakma, sureklı sorun yasama ıhtımalınız yuksek. ılk bastan keske boyle bırseye gırısmeseydın.. ne dıyeyım annenınde dedıgı gıbı aklına basına topla canım... dogru kararı vermen dılegıyle...

Kizlar oteki dengesizle tamamen gorusmeyi kestim nomuda degistirdim, beni arama hayatimda biri oldugun halde konusmamiz zaten yanlis dedim aramiyor artik..
Cok suclu hissediyorum kendimi sevgilime karsi ben onu seviyorum onsuz olamam, oteki gerizekali 1 2 kere konusmamiza ragmen cok emir veriyor ve baskiciydi ve agizida bozuktu ne isim olurdu boyle biriyle. Su anki hayatimda olan erkegi seviyorum ve onsuz olamam o nasil bana sadik kaliyorsa herseyime olgunluk gosteriyorsa bende onsuz olamam, hem bana hem ona ihanet olur bu ama pisman oldugum kesin..

intikam soğuk yenilen bir yemektir demiş ilk sayfada bir arkadaşımız..ona kesınlıkle katılıyorum..bana sevgilim böyle bişey yapsa ve bende affetsem onu yınede cıkmaz aklımdan gece gunduz düşünürüm hep ve bende intikamımı alırım en sonunda...neticede de öyle yaptım zamanında bu tarz bır aldatılma geldı benımde basıma affettım sevgılımı ama sonra intikamımı ona aynı duyguları yasatarak aldım..biliyorum olgunca bir davranış degildi belki.. belki cocuktuk toyduk genctık ama ben ne kadar buyursem buyuyeyım ne kadar olgunlasırsam olgunlasayım böyle bişiyi sındıremıyorum gece gunduz ruyalarıma gırıyor..
ve son olarak..
madem uzuceksınız karsınızdakını devam etmeyin
yada bir daha hıc cıkmayın karsısına
ben cok acı cektm.. kendımden biliyorum
ve bu konular acıldıgında kendımden gecıyorum
bır ınsanın duygularıyla oynamak bu kadar basıt mı ya ınanamıyorum
lutfen mantıklı düşünün lütfen..
bi çok arkadasmz belırtmış ztn dogru bi davranıs olmadıgını ama onlar daha ılımlı yaklasmışlar kırmamak adına

pişman oldum yazmışsın onu görmeden şu satırlaarı yazdım
kusura bakma
ama dıkkat et de ıntıkamını almasın erkek arkadasın
umarım başına oyle bişey gelmez ama erkekler ne kadar ıyı olurlarsa olsunlar kaldıramazlar boyle bıseyı
inş mutlu olursunz

Seytanin bacagini kirmak sart.

Tsk ederim yorumunuz icin...

sevgili konyalı Peygamberimiz bir hadis-i şerifinde demiştir ki "dört şey için evlenilir.evleneceğin kişinin malı,soyu,güzelliği-yakışıklılığı ve dini için.siz dindarını seçiniz".
sana buna göre iyi düşünmeni ve kararını öyle vermeni tavsiye ederim.
şeytanın bacağını kırmak istersen kırarsın.

cnm kime heyecan duyuyorsan onu seviyorsun demektir

sen erkek arkadaşının karakterini sevmişsin ama aslında aşık değilsin ona

ayrıca evlenmek için de acele etmeyin madem bu kadar emin değilsn

allahtan belanımı arıyorsun diye buna denir zannımca

senin karekterin yerine oturmamis daha,hormonlarinla hareket ediyorsun..hic evlenipte oglanin basini yakma..biraz ara verin.ne istedigini dusunmus olursun,kendine ceki duzen verirsin

sevgiliyken heyecan iyi gelir ama evlilik öyle değildir...eşin olacak adam farklı olmalıdır kafan atınca kapıyı çarpıp gitmek zordur onun için iyi düşünmeli seçimini ona göre yapmalıdır...bence fazla bulaşma ilerde ortada kalan sen olursun kendini sözleneceğin insanın yerine koy seni anlaması aptal olması anlamına gelmez bunuda göz önünde bulundur...geleceğini şekillendirmek senin elinde huzurlu iyi bi hayat sürmek varken aranmanın alemi yok arkadaşım ...senin bundan sonra bi vukuatın daha var yanış anlamadıysam biriylede tlfda konuşuyodun msj yanlışlıkla nişanlına gitmişti...aklını başına al napmaya çalışıyosun anlamıyorum valla

arkadaslar bu üyenin 3 hesabı varmıs kazen kapattı dier konularını

hahaha bak iyi tahmin etmissim,basligi acanin karekteri yerine oturmamis 3 hesabi olduguna gore

valla bugun bi konu daha acmıstı konu biraz dolandı kazende aynen yukarda yazdıgımı yazdı üyeyi banladı ve konuyu kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…