• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğim kişiyi aldatıyormuyum? İçim çok acıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

Konyaliii

Ziyaretçi
Kizlar cok icim aciyor sizinle bisey paylasmak istedim...

Dunyalar iyisi bir kisi var hayatimda ailecek gelip gidiyoruz sozlum olcak yakinda allahin izniyle. Cok anlayisli, benim kaprislerimi dengesizligimi, herseyimi ceken cok sabirli beni candan seven bir insan. Ondan iyisini bulamam, beni el ustunde tutuyor her istedigimi yapiyor, onu seviyorumda...

Bir eksigim var; Heyecan...

Bunu ona belirttigimde cok uzuldu hatta agladi cunku bu yuzden ayrilmak istedigii belirtmistim oda o heyecani yine sana yakalatmaya calisirim yeterki birakma kiyma iliskimize dedi..

Annemede sordum, iliskide heyecan gereklimi diye, annemde dedi sevgi saygi ask sadakat onemli heyecan gecici bir his dedi. Omur boyu heyecanlanamassinki onu gordugunde bu normal dedi, herneyse bende icime attim, devam ediyim sonucta seviyorum.

Sonra macera ararcasina eskiden gorustugum biri ile kontaga gectim. Karizmatik, yakisikli, dedigim dedik biriydi ama heyecan veriyordu, karaktersizin tekiydi aslinda, ama tek fiziken etkilenme olmustu zamaninda gorusup bulusmustuk sonucta..

Atese yururcesine bu kisiyle gorustum, ama onada dedim yakinda sozlenecegim seviyorum erkek arkadasimi senlede neden konustugumu bilmiyorum arkasinda bisey arama dedim, oda dediki; gecmisten pismanim keske o zaman degerini bilseydim ama seni istiyorum dedi o cocugun elinden alma pahasina bile olsa seni istiyorum alicagim dedi, bende ugrasma yapamassin dedim ama konusmayada devam ettim. Migdesiz herif diye dusundum ama asil migdesiz benmisim..

Bir yanda 1.5 senedir tanidigim evlenmeye kalkistigim ailelerin bildigi guzel bir iliskim. Bir yanda karaktersiz, gurursuz, migdesiz bir erkek var ama onla konusunca heyecanlaniyorum aksilik bu ya.

Anneme soyledim anlattim durumu oda dedi; simdilik kara kas kara gozune bakip heyecanlanirsin ama 5 10 sene sonra gitcek yakisikliligi fizigi o zaman huyunu cekmek zorundasin. Simdiki erk arkadasindan heyecan duymadigin icin ayrilip ona gitmen en buyuk hata olur dedi, haklida..

Zaten konusmuyorum otekiyle soz verdim erk. arkadsima, en kotusude bunlari bildigi halde kabulleniyor erkek arkadasim, ozur diledim anladi.. Ama cok uzuldu cok agladi karsimda niye baska birine bir an baktigim konustugum dusundugum icin, degermiydi yipranmamiza diyor haklida..

Peki bu bendeki eksiklik ne ? sevgi demeyin cunku asigim, ama otekiyle konusunca 1 kere gormeme ragmen hayatimda sesini duyunca heyecanlaniyorum onla bulustugumdada 2 sene once ( o zaman erk arkadasim yoktu ) heyecan yukselerdeydi, degisik birseydi, begenmek sadecebiliyorum ama erkek arkadasimda niye yok bu heyecanlanmam :( ..

Onu aldatmak istemiyorum asla cunku o baska bir kiza bakmayi bile ihanet olarak goruyor ama niye yanlis kiside heyecanlaniyorum, yasak oldugu icinmi?

Peki gereklimi iliskide evlilikte heyecan?

Uzun oldu kusuruma bakmayin :gitme:

Dikkat et. ıntikam soğuk yenen bir yemektir diyorum ve çekiliyorum.

şey ben yanlış mı anladım sevgiline dedin bide bunu o da kabul etti öyle mi-tatlicadiarzu-

noluyo kac gnndur bu sitede yahu hep bnzer konular aciliyor..

simdi arkadasim heycan dedigin sey senin elde edemedigin seye meyletme duygusu olmasin sakin? simdi sozlenecegin kisi senden yuz cevirse biraz soguk davransa hatalarina kizsa etse bana kalirsa onun icin daha cok heycan duycaksin.. hic mi elini tutmadin bu adamin hic mi yuregin carpmadi? eger carpmadi ise kusura bakma ama sen sevilmeyi seviyorsun karsindakini sevmiyorsun demektir.
ama yine de bravo bir cok kisinin yapamadigini yapip durustce anlatmissin ona yasadiklarini dusunduklerini. bu durumda karsindaki adam bile bile lades diyecek.
bana kalirsa acele karar verme derim.. mantiginin dogrultusunda gitmek insana zarar vermez ama hem mantiginin hem de duygularinin sesine kulak vermelisin..
eger gercekten seviyorsan sozlun oalcak kisiyi kendini o digerinden sakin artik.. gorusme onunla. ama yok duygularinda karisiksan ikisi ile de gorusme otur kafani dinle kararini oyle ver..

Evlilik için acele ettiğinizi düşünüyorum..
Duygularınız ve mantığınız daha tam oturmamış..
Ya yaşınız çok küçük,değişik heyecanlar sizi mutlu ediyor ya da cidden beraber olduğunuz kişiyi sevmiyorsunuz..
Çünkü seven insanın aklına bile gelmez heyecan var mı yok mu diye??? Ki siz de olmadığını söylüyorsunuz..

noluyo kac gnndur bu sitede yahu hep bnzer konular aciliyor..

simdi arkadasim heycan dedigin sey senin elde edemedigin seye meyletme duygusu olmasin sakin? simdi sozlenecegin kisi senden yuz cevirse biraz soguk davransa hatalarina kizsa etse bana kalirsa onun icin daha cok heycan duycaksin.. hic mi elini tutmadin bu adamin hic mi yuregin carpmadi? eger carpmadi ise kusura bakma ama sen sevilmeyi seviyorsun karsindakini sevmiyorsun demektir.
ama yine de bravo bir cok kisinin yapamadigini yapip durustce anlatmissin ona yasadiklarini dusunduklerini. bu durumda karsindaki adam bile bile lades diyecek.
bana kalirsa acele karar verme derim.. mantiginin dogrultusunda gitmek insana zarar vermez ama hem mantiginin hem de duygularinin sesine kulak vermelisin..
eger gercekten seviyorsan sozlun oalcak kisiyi kendini o digerinden sakin artik.. gorusme onunla. ama yok duygularinda karisiksan ikisi ile de gorusme otur kafani dinle kararini oyle ver..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayır olsun

o heyecan duyduun kişiye midesiz karektersiz diye yazıyorsun
hemde görüşüyor heyecan duyuyorsun
görüştüün kişiyi aldatmanı geçtiim ki geçilcek bi durum değil ama
nasıl bu kadar hakaret ettiğin biriyle görüşür bide heyecanlanırsın
ozaman ben de senn karekterinden şühe ederim arkadaşım
yazık o çocuğa acaba o bunları sana yapsa
senn ne olurdu düşüncen onun hakkında:delphin:

bu yakinda sozlenecegin kisi icin babani karsina almistim canim yanlis hatirlamiyorsam heycan bitti nasil bi sevgi seninkisi bilmiyorm sevgi kac cesit cokta merak ediyorum bence aklini topla iyi dusun

heyecan aşkın ilk başlarında olur, sonra yerini yoğun sevgi alır. ben nişanlımla neredeyse 4 senedir beraberim. ilk başlarda nasıl heyecanlanırdım, her buluşmadan önce karnıma ağrılar girer yaprak gibi titrerdim. şimdi hiç biri yok. bazı anlar dışında öyle heyecan durumları yok. ama onu o ilk tanıdığım zamankinden kat ve kat daha fazla seviyorum. sanki kalbime sığmıyor.

kısacası heyecan geçici. inan bu midesiz dediğin çocukla beraber olsan, bir süre sonra yine gidecek o heyecan. bence huyu suyu berbat bir insan için erkek arkadaşını kaçırma, ayrıca bence biraz da düşün ben napıyorum, acaba hazır mıyım diye. çünkü aşık olan insanın gönlü başkasına heyecan yapmaz :kahve:

Ya lutfen yargilamayin arkadaslar. Demek istedigim oburuyle aramda bisey olmadigi halde olmasinida istemdigim halde cok heyecanlandim konusunca bilmiyorum neden konustum, neden cagrilarini cevapsiz birakmadim ama pismanim.. Simdide basima bela almamdan korkuyorum.

Evet sevdigim kisiye acik acik dedim bitirmek istiyorum biseyler eksik heyecanlanmiyorum eskisi gibi dedim, oda cok uzuldu saatlerce agladi, tek sorun buysa cozeriz bitirme, yapma iliskimize emeklerimize yazik bisuru sey soyledi kararimdan caydim, annemde caydirdi biraz kararimdan..

Tam demedim erkek arkadasima heyecan aradim diye onunla konustum diye sadece beni aradi gorusmek istedi ama hayatimda biri oldugunu dedim dedim, eksik anlattim, birdaha olursa bos yere elimi kana bularim, yani seni ararsa dedi. Gozu kara sevgilimin yaparmi yapar, korkuyorum basima bela actim sanki. Akilsiz kafam.

bak hata yaparsin farkina varirsin guzel bisey ama omur bukadar uzun degil bence baskalarin hatalarindanda ders almalisin etrafinda yokmu hic yanlis yapip duzeltmek isteyenler yani.
heycan arkadasin anlattigi gibi baslarda olur belkide erkek arkadasina karsi sevgin yok canim iyi dusun istersen /

Ya lutfen yargilamayin arkadaslar. Demek istedigim oburuyle aramda bisey olmadigi halde olmasinida istemdigim halde cok heyecanlandim konusunca bilmiyorum neden konustum, neden cagrilarini cevapsiz birakmadim ama pismanim.. Simdide basima bela almamdan korkuyorum.

Evet sevdigim kisiye acik acik dedim bitirmek istiyorum biseyler eksik heyecanlanmiyorum eskisi gibi dedim, oda cok uzuldu saatlerce agladi, tek sorun buysa cozeriz bitirme, yapma iliskimize emeklerimize yazik bisuru sey soyledi kararimdan caydim, annemde caydirdi biraz kararimdan..

Tam demedim erkek arkadasima heyecan aradim diye onunla konustum diye sadece beni aradi gorusmek istedi ama hayatimda biri oldugunu dedim dedim, eksik anlattim, birdaha olursa bos yere elimi kana bularim, yani seni ararsa dedi. Gozu kara sevgilimin yaparmi yapar, korkuyorum basima bela actim sanki. Akilsiz kafam.

bence siz oturun etraflıca düşünn çünkü ne istedinizi bilmiorsunuz
ne kendi başınızı yakın nede sevgilinizin
diğer heyecan duydunuz kişiyi yok sayıyorum
çünkü yok sayılacak bişey
madem hata yaptınızı düşünüyorsunuz
ilerde o aynı hatayı bidaa yapmamak için
sevginizden emin olun ve ona göre ciddi adımlar atın :delphin:

Lütfen konu dışı mesajlarla,konuyu geyiğe çevirmeyin..
ben şimdiden uyarayım da
...

Cok pismanim ama hala ariyor ona dedim arama gecmiste gorustuk o zaman sansini yakalasaydin artik asla olmaz diyor, oda diyor ben istedimmi olur benden hoslandin hala hoslaniyorsun yoksa baskasi oldugu halde hayatinda benle konusmazdin diyor.

Erk arkadasimda kac gundur uzgun mutsuz durgun, hatta dedi bende olmayan fizik yakisiklilik daha fazla parami seni etkiledi.. gururunu incittim uzgunum, bende hayir asla dedim. hatta dedi napmam lazim kendimi sana dahada isindirmam icin, cok seviyor beni yoksa bu hatami kabul etmezdi.

Yahu noluyor bu gençlerimize, vallahide anlamıyorum, billahide anlamıyorum.

Ya idrak problemleri var, yada sevgi açlığı.İkisinden biri olması lazım yoksa böylesine bir konunun burada yeri olmazdı.

Bak güzel kızım, (kızım diyorum çünkü erken evlenmiş olsaydım belkide senin kadar çocuğum olurdu, mesela 10 yaşında filan evlenseydim-tatlicadiarzu-)Aşık olduğun insan aynı zamanda seni heyecanlandıran, gözlerine baktığında eridiğin, görmek ve sesini duymak için can attığın kişidir.

Heyecan cidden belli bir süre sonra gidiyor, ara ara canlandırmak lazım o ayrı. Sen sanıyormusunki bu karaktersiz diye nitelendiğin adamla hep aynı heyecanı hissedeceksin. Yooook, evet diyen yalan söyler. seni çeken yasak (heyecan duyduğun adamda adam olsa)

Ben inanıyorumki yaptığın bu saçmalıktan biran evvel vazgeçeceksin.:teselli::mymeka:

Ayrıca diğer şahsiyetsizle görüştüğünü sözlüne anlatman ve bunu gayet normal karşılaması da hayli ilginç.:delphin:

Valla bnde sözlümle 3 yıldır birlikteym ama hala onu görcem zaman heycanlanıyorum..
Heycan çokmu önemli derseniz hayır değil sevgimden eminsem böyle şeyleri problem etmem..
Fakat yaptğın hatanın üzerine hala kendini naza çekiosun bu ileride sözlenmeyi düşündüğün insanla büyük prblemlere sebep olabilr içinden çıkmaz durup durup bu konuyu açabilr bunlar bnm düşüncelerim tbkide..
Bence ne istedğine karar ver ve o yolda ilerle öteki çocukta arıosa hattını değiştir sna ulaşmasını engelle..
Bence beğenilmek senin hoşunada gidio biraz öteki çocuğun seninle ilgilenmesi seni istemesi..
Heycan arama dğru düzgn biri hayatındayken kaçırma derim..

Cok pismanim ama hala ariyor ona dedim arama gecmiste gorustuk o zaman sansini yakalasaydin artik asla olmaz diyor, oda diyor ben istedimmi olur benden hoslandin hala hoslaniyorsun yoksa baskasi oldugu halde hayatinda benle konusmazdin diyor.

Erk arkadasimda kac gundur uzgun mutsuz durgun, hatta dedi bende olmayan fizik yakisiklilik daha fazla parami seni etkiledi.. gururunu incittim uzgunum, bende hayir asla dedim. hatta dedi napmam lazim kendimi sana dahada isindirmam icin, cok seviyor beni yoksa bu hatami kabul etmezdi.

Valla ne yalan söyliyim benim kız arkadaşım gelipde bana bunları söylese canın cehenneme der çeker giderdim.(empati yapıyorum:delphin:) Kız gidip başkasıyla görüşecek heyecan duyacak ve bende bunu bileceğim sonrada yalvaracağım lütfen bitirme ilişkimizi diye. Yokyaa. Gökten zembille inmediya bu kız.

evleneceğin kişiyle evlendiğinde bugunlerı başına kalkar.-tatlicadiarzu-
adımlarını dikkatli at.
Bana hayatı toz pembe goruyomuşsun gibi geldi.

Farki sekilde anlattim yoksa kaldiramazdi. Dedigim sey onun beni aramasiydi ve bir konusmadan fazla ilerisi olmayisini dedim. Dogru o beni aradi ama bende izin verdim. Pismanim basima bela almis gibiyim.
Sanki inada bindi oteki beni simdi sahiplenmek istiyor basim baglandigini bildigi halde, bence oda ciddi degil benimle ne kadar ciddiyim desede inanmiyorum. Cunku oda dusunmezmi bu kiz sevgilisini birakip bana gelse ileride benide baskasi icin birakir yani her olgun kisi bunu dusunur.
Hatta sevgilim cok kizdi, nasil migdesiz herifmis sahibi olan birine goz koyuyor dedi bisuru saydi etti ama bos.

Annemde dedi kizim basini yakma diye heyecan gelip gecici, sevgin varsa sakin ha birakma cok pisman olursun dedi. Haklida..

Peki niye bu cekicilik ona karsi, yasak oldugu icinmi? su anda erisilmez oldugu icinmi?

Sevgilim cok durust yalanida asla yok ama ben niye boyle yaptim ona karsi haketmiyor bunu, vazgecmiyecegim, ama icimdeki eksiklik nasil olcak.

Yeter artik evlenecegiz dedi sen orda ben burda icim rahat degil dedi gecen, artik yanmda olmani istiyorum dedi.

Back