herkese iyi akşamlar siteyi uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş..11 aylık evliyim eşimle severek evlendik biz eşimle konuşurken o askerde ben ise ünv. yeni kazanmıştım. o askerdeyken bende bu arada birinci sınıfımı bitirdim. eşim kamuda çalışıyor bu yüzden askerliği 12 ay yaptı ve döndü daha sonra görevine başladı bense ikinci sınıfa geçmiştim fakat dönem başladı ve annemin sağlık problemleri yüzünden ilk dönem okuluma gidemedim eşimde evlenmek için ısrar ediyordu bu süre içinde ve konuştuk evliliğin okula bi engel olmadığını düşünmeye başlamıştım eşimde zar zorda olsa evlendikten sonra okuluma devam edebileceğimi söylüyordu ve ben ikna oldum evlendik. ama evlendikten sonra eşim bana okul konusunu bile açtırmıyor bu konu ne zman açılsa biz hep tartışıyoruz bu yüzden doğru düzgün bu konuyu hiç konuşamadı. ben zaman kaybetmemek için açıköğretimden bi bölüme kaydoldum bu eşim için yeterliydi mazereti nasılsa kpssye girip atanaksın diyordu. o yüzden örgün eğitime gerek olmadığını düşünüyor. ama artık yeni kayıt dönemi geliyor ve ben okuluma kaydolmak ve bitirmek istiyorum çünkü eşimde para istiyemiyorum istediğimde vermesi için ihtiyacımın çok zaruri olması gerekiyor ben bunları kaldıramıyorum çok pişmanım bu konuda çok eleştiri alacağımıda bliyorum keşke okulum bitmeden evlenmeseydim. ama inanın herşey o kadar hızlı geliştiki... bide bende pko var o yüzden çocukta düşünüyoruz nasıl yapcam ben eşimi nasıl ikna edicem okula tekrar dönmeye banada yardımcı olur musunuz okuyan herkese şimdiden teşekkürler...