- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
Hanımefendi sizinle kişisel hiçbir problemim yok inanın. Tanımıyorum da sizi.Eleştirinizde haklı olsanız bile usulubünğz hoş değil beni gömmeye çalışıyorsunuz. Zihinsel olarak yetişkin değilsiniz ne demek hoş değil bunda burda söyliyeyim.
İnsanları iyiliğini mi istiyorsunuz beni ezerek kendi egonuzu mu tatmin ediyorsunuz hangisi?
Sizinle yaşıtım. Kendimi bildim bileli her işimi kendim yapmak zorunda kaldığım için çok zor ve sıkıntılı bir hayat yaşadım. Bu yüzden hem bu yaşınıza kadar gerekli gereksiz herşeyde yardım almış olmanız, sonra da yardımlar kesilince aileye ona buna çamur atmanız aşırı derecede sinirime dokundu. Kocaman kadınsınız. Kendinizi geliştirmemek için önünüzde hiçbir engel yok. Bunun için kimsenin yardımına da muhtaç değilsiniz. Kimse sizi ömür boyu sırtında taşımak zorunda da değil. Saygı görmediğinizi düşünüyorsanız, o ortamda bulunmanıza gerek yok. En kötü bakın ilanlara iyi bir iş yerinde sekreter olarak başlayın zamanla kurun kariyerinizi. Eşinizin de sizin de yetişkin insanlar olarak aile kurduğunuzu farketmenizi ve üçüncü şahısları hayatınıza bu kadar dahil etmemenizi umut ediyorum. İnternet çağındayız. Öğrenmek istediğiniz herşey için içerik bulabilirsiniz. Temizlikse temizlik, kişisel gelişimse o. Ya da yemek yapmak. Ne olursa olsun. Doğru kaynakları kullanın yeter.