• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra sevginiz arttımı azaldımı

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
96
36
İstanbul
EVLİLİK AŞKI BİTİRİR DERLER AMA BEN INANMIYORUM
EVLENDİKTEN SONRA SEVGİŞNİZDE BİR AZALMA OLDUMU YOKSA TAM TERSİNE DAHAMI ÇOK BAĞLANDINIZ BİRBİNİZE:emir_bebek:kaydirigubbakcemile4

Bende inanmıyorum evlilik niye aşkı öldürsün çiftler aşkı öldürüp bahaneyide evliliğe atar..
Yani kimse kaldıramayacağı yükü omzuna almasa daha iyi olur...benneyaptımki
Evlilik kolay değil ama çekilmezde değil benim tarafımdan böyle düşünüyorum..
Benim eşime sevgim hiç azalmadı aksine arttı diyebilirim flört ettiğimiz dönemlerte hep 3. şahıslardan dolayı kavga eder bir küs bir barışık devam ederdik:kedi:
Eşimde bazen duygusallığına yenik düşüp keşke daha önce evlenseydik der sanırımkaydirigubbakcemile3
Bizde böyle canım:1hug:

ılk yıllar bırbırılerını severek (aşık) olarak evlendıklerı ıcın azalma olmuyordur..
tabı bu gorucu usulu olursa daha farklı olur sanırım..
yıllar gectıkce bırbırıne olan saygıları tutumları vs bırbırlerıne ayak uyduramıyorsa mutlaka bırınden bırı aşkı bıtırıyordur..
gerıye kalan alışkanlık baglılık oluyordur o kışı ıcın...
boyle olunca bırısı aşkı bıtırmışken dıgerı aşkını sevgıye ındırebılıyor ancak..
yanı kışıye gore degışıyor dıyebılırım..
kımı ınsan ne yapsa askından (sevgısınden) vazgecemez kımısı ıse bır hatasında restı ceker...

ilk başlarda azalma olmuyor ama sonraları aşk yerini sevgiye bırakıyor ve akabinde alışkanlığa.sevgiyle alışkanlığı birbirinne karıştıryorsun.

aşk kalmıyo sevgi bağlılık kalıyo evliliğim ilk yıllarında 7 yıl çıkmamıza rağmen kötüydü erkeklik tasladı evin reisi benim ben ne dersem o olacak bambaşka bi adam oldu boşanmayı bile düşündüm annesi uzakta olmamıza rağmen tembihledi gönder dedi gönderdi gel dedi gittik git dedi geldik gezmeye giderken bile üstümü giyinirim kocacım nasıl oldum annneee nasıl olmuş kıyafeti olmamışsa deiştir kaynanam karar veriyodu çok sıkıldım sanki aşık olduğum adam gitti başkası geldi birgün gezmeye gitcez aşkımla öle bi giyiindimki uzun etek anne bulizi topuklu ayakkabı eşimde kot tişört uyuma bak dedim nası yakışıyom demi yanına sonra böyle pratik çözümlerle yavaş yavaş kendine geldi amma aşk bitttiiii o kadarrrr

amma dertliymişim kısacık yazacaktımmm neler yazmışımm

Bende inanmıyorum evlilik niye aşkı öldürsün çiftler aşkı öldürüp bahaneyide evliliğe atar..
Yani kimse kaldıramayacağı yükü omzuna almasa daha iyi olur...benneyaptımki
Evlilik kolay değil ama çekilmezde değil benim tarafımdan böyle düşünüyorum..
Benim eşime sevgim hiç azalmadı aksine arttı diyebilirim flört ettiğimiz dönemlerte hep 3. şahıslardan dolayı kavga eder bir küs bir barışık devam ederdik:kedi:
Eşimde bazen duygusallığına yenik düşüp keşke daha önce evlenseydik der sanırımkaydirigubbakcemile3
Bizde böyle canım:1hug:

allah bozmasın:nazar:

aşk kalmıyo sevgi bağlılık kalıyo evliliğim ilk yıllarında 7 yıl çıkmamıza rağmen kötüydü erkeklik tasladı evin reisi benim ben ne dersem o olacak bambaşka bi adam oldu boşanmayı bile düşündüm annesi uzakta olmamıza rağmen tembihledi gönder dedi gönderdi gel dedi gittik git dedi geldik gezmeye giderken bile üstümü giyinirim kocacım nasıl oldum annneee nasıl olmuş kıyafeti olmamışsa deiştir kaynanam karar veriyodu çok sıkıldım sanki aşık olduğum adam gitti başkası geldi birgün gezmeye gitcez aşkımla öle bi giyiindimki uzun etek anne bulizi topuklu ayakkabı eşimde kot tişört uyuma bak dedim nası yakışıyom demi yanına sonra böyle pratik çözümlerle yavaş yavaş kendine geldi amma aşk bitttiiii o kadarrrr

amma dertliymişim kısacık yazacaktımmm neler yazmışımm

evet canım insan böle tepkilerle karşılaşınca isteristemez araya mesafe girer çok haklısın sıkılmakta. bundan sonrasını ii etsin

bence paylaşım arttıkça sevgi artıyor ağustosta beşinci yılımıza girice bizim sevgimiz daha da arttı. Allah bozmasın ve herkese nasip etsin. Mutlu ve huzurlu bir ev insana hayatta başarılar getirdiğine inanıyorum o yüzden Allahım hepinize içinde de bana ömür boyu huzurlu bi yuva nasip etsin bir de evimize şirin minik tatlı bi misafir gelirse onunla daha da güzelleşeceğine inanıyorum. umarım Allah onu da nasip eder hepimize

bence paylaşım arttıkça sevgi artıyor ağustosta beşinci yılımıza girice bizim sevgimiz daha da arttı. Allah bozmasın ve herkese nasip etsin. Mutlu ve huzurlu bir ev insana hayatta başarılar getirdiğine inanıyorum o yüzden Allahım hepinize içinde de bana ömür boyu huzurlu bi yuva nasip etsin bir de evimize şirin minik tatlı bi misafir gelirse onunla daha da güzelleşeceğine inanıyorum. umarım Allah onu da nasip eder hepimize

amin canım herşey gönlünce ve gönlümüzce olsun cümlemize inşallah:nazar:

Back