Evlendikten sonra neden değişir bu erkekler

Evlendikten sonra değişmiş gibi değil, senin eşin zaten sorumsuz, tembel ve pişkin bir insanmış.
Evlenmeden önce calısıyor muydu?

ohoo baban size ne kadar çok bakıyor brova valla adama.
boşan bide onun boğazına mı yetişceksiniz ailecek.

mutlu olamıycqgımı bile bile bir aptallık ettim

e adam değişmemiş böyle söylediğine göre.
kendi düşen ağlar mı, ağlamaz.

bence baban para vermeyi kessin. azcık fakirlik görün. kocanın da hakettiği o çünkü.

gazetede muhabirdi tqnıdıgımda sonra otel müdürlüğü yaptı kısa bir süre sonra organizasyon işleriyle ugraştı bi süre evlendiğimizde iş görüşmesi yapıyordu televizyon için girecekti maaşı iyiydi araba vermediler die kabul etmedi sonra babamın yanında çalışmaya başladı yapamadı rahat olamadı ya babamın yanında şimdidekendi işimi yapıcam die tutturdu işte yumurta alım satımı yqpıyor

Almasam ne yapıcaz haciz gelir eve herlde babam ödemesin ben ödemesini istwmiyorum zaten yoruldum artık kaç kere boşanma mevzusu açıldı olan bana oluyo üzülen ben düşünen ben fedakarlık gösteren ben her işe koşan ben eve gelip yatmaya koca almışım

Esinizin bu duruma alistirilmasi daha az sorumluluk almasinda buyuk rol oynuyor evet evlendikten sonra erkeklerde bi rahatlama gevseme soz konusu ama yinede genelleme yapmamk gerek kisilik meseleesi en azindan kendini sucluyosun o adamla evlendigin icin ailenin istedigi biriyle evlenip ayni sorunu yasasaydn aileni suclardin dahami iyi olurdu kendi cizdigin bi yolda ilerliyosun ama esinde buyuk sorunlar ve yanlisliklar var bence ya esini karsina alip son kez konusucaksin yada kendini yipratmana bu kadar gerek gormwyip onu kendinden mahrum ediceksin sensiz durabiliyosa zaten umrunda olup olmadignida gorursun yok eger kendiini duzelttgni gorursen alttan alir devam edersiniz ama boyle devam etmemeli karisiyla ilgilenmeyen erkek cocuguylada ilgilenmiyosa gercekten sikinti var ilerisi parlak olmaz babanla bu durumu konus bence bi muhakeme yapin bazi seyler konusulmali ama kendi icinde degil buraya konu acarak ta degil yakinlarinla mesela babanla otur konus o sana guzel bi akil vericektir yada annenle onlar daha iyi bilirler

evlenince hemen çocuk yapmasanız keşke.
çocuk her şeyi mahvediyor oturmamış ilişkilerde.
bi iyice tadını çıkarsaydınız her şeyin.
3yıllık evli 2 yaşında çocuk.
ne olacak ki? erkekler idrak edemiyor çocuk isteyebiliyor hemen ama o işler öyle değil.
bence en büyük sebep bu.
evlilik öncesi beklentilerine ulaşamamıştır evlenince.
ilgisini kaybetmiş. sebep de çocukla beraber değişe hayat işte. daha cinsel yaşam oturmadan hamile kalmak evliliğe büyük darbe.

Benzer bir durumu yaşadım, babam birebir ödemeler yapmıyorsa da çoğu lükse daha uygun şartlarda sahip olmamızı sağladı diyebilirim. Yalnız bir fark var o da eşimin bu durumdan mahcubiyet duyması ve telafisi için sürekli çaba harcaması. Bu halde bile 'neden bunu yaptı, bizi niye zor durumda bıraktı, niye sorumsuzca davrandı, beni aileme mahcup etti' diye düşünmekten insanda bir soğukluk oluyormuş. Zamanla işler yoluna girse de bu hissiyat değişmedi. Sizin durumunuzda da eşiniz keşke olayın ciddiyetini anlayabilse, insan zor günleri unutabiliyor ama o zamanlardaki sorumsuz davranışlar hep akılda kalıyor. Karşınıza alıp konuşsanız, duygularınızı anlatsanız; kavga etmek için değil de 'bak böyle böyle benim sevgim bitiyor her geçen gün, tehlikenin farkında mısın' deseniz, düzelebilir belki.

Evliliginin oturduguna inanmayan kimse cocukta yapmamali aslinda dogru once esini iyice taniyip hakediyosa sonra cocuk vermelisinz ona sonra istesende ayrilamiyosun hayat senin hayatin ne mahvet nede mahvetmelerine izin ver es herzman bulunur cocugun sana yeter kendini yipratma bence oyle insanlara yok verilmeli aslinda ama pekte kolay degil o isler umarim hakkinda hayirlisi olur

İnsanlara verdikçe vermeye alıştırdıkça beklerler. Daha fazlasını. Sonra öyle bir hal alır ki vermek zorundaymışım gibi davranırlar. Minnet kalmaz...büyük hata; sonraları da anlayacaksin. Tecrübe ile sabitlenmiştirr.

babam eşimle görüştü konuştu eşim süt dökmüş kedi gibi dinledi babam konu paraysa kredi kartı fırlattı alın dedi konu para değildi aramızdaki eşimin umursuz olması ilgilenmemesi sürekli işini bahane etmesiydi eşim 1 hafta iyiydik sonra yine aynı.şimdi ise kimse bu yuzden rahatsızlık duymuyor ben anlamadım ama babam bazende laf sokuyor bunalıyo tabi oda kendine mi yetecek banamı sizin şunu ödedim bunu ödedim die.yoruldum artık soğudum eşimdende çünkü artık dönüyoruz dolaşıyoruz yine aynı yerdeyiz değişen bişey olmadı eşimle konuşamıyorum bir türlü cesaret edemiyorum ne desem ne yapsam be konuşsam çok zor.annemde gelicek 2 güne onlada paylaşsam bıktım der sizin bu evliliğinizden oda gelemiyo böyle sıkıntılara...

evet aynen öyle veriyo babam para yaranamıyo bide daha fazlasını istiyo.bu kadar arsızlık görmedim ben.eşimin sigortası bile yok benden yararlanıyo.

Değişmemiş, adamı rahatlığa alıştırmışsınız, o da bu durumu sizin fedakarlığınız gibi değil yapmanız gereken bir zorunluluk gibi görüyor. Mutlu olamayacağınızı bile bile evlendiyseniz adam falsolu bir adamdır zaten sonradan değişmemiştir, siz de bunu bile bile evlendiyseniz kendini vazgeçilmez görüyordur. "Bak baba kız bir arada çabalıyorlar benim refahımı sağlıyorlar, benden vazgeçemez beni bırakamaz" diye düşünüyordur, neden düşünmesin ki? Adamda suç yok, onu bu hale getiren sizsiniz. Çok taviz vermişsiniz ailecek.

Back