Ev sizin üstünüze miO kadar cok çıkmazda hissediyorum ki kendimi çaresiz nokta bile koyamıyorum hayatıma ne yapacagımı bilemiyorum benim yüzümden oldu ev işi ben çok istedim ev almak kirada oturmak istemedim babam bize yardım etmezse biz gecinemeyiz o yuzden babam bakıyor
Çocuk varken bu işi bitirmek çok zor gibi geliyor bana. Bitirip geri döneceksen hiç başlama ama dönmeyeceksen iyi düşün karar ver öyle harekete geç derimŞimdi bide eşim para yok işler düşük diyip duruyor.düzelicek yaza iyi olcak borçlar.bitecek derken şimdi bide bu cıktı.iş yok diyyo benim heptwn kafam bozuldu.düzelecegi yerde.boşansak daha mutlu olcagıma inanıyorum en azından çalışırım annemin yanına izmire gitmeyi düşünüyorum bu dertten de kurtulurum saçma sapan o kadar inanıyoki sevgime benim eşim bitmez die güveniyo benden hiç beklemez böyle bişey ama yapıcam bir gün o gun gelecek ve çok mutlu olcagıma inanıyorum çünkü evlendikte mutlumu oldum hiçde olmadım ya bakıyorum da bir tek cocugun olduda mutlu oldum ya ne yapayım kızlar bekleyeyimmi bitsinmi bu iş ya
Bi nevi beni anlatmissiniz bende kimseyi dinlemeden gozum kor gibi evlendim evlendikten sonra esimi degilde yeni bir insani tanimis gibi oldum sorumsuzlugu dusuncesizligi herseyi artti bende hep duzelir diye bekledim ama nafile aksine iyce batar oldu butun hareketleri bende bilmiyorum ne yapcagimi..Nerdeyse 3 yıllık evliyim 1 oglum oldu 2 yasına giricek evliliğimi aşık oldugum için yaptım gözüm kör oldu derler ya bende öyle mutlu olamıycqgımı bile bile bir aptallık ettim ve evlendim kimseyi dinlemedim.ve pişmanım tabikide ana baba sözü dinlenmezse işte böyle olur.babam benim mutlu olmam için Evimizin kredisini ödüyor çünkü eşim yeni bir iş kurdu durumı yok ödeyecek babam evin elektrik su internetini ödüyor arabam var bakımını yaptırır.ben bu durumdan çok rahatsızım ama eşim hiç bir sekilde rahatsızlık duymuyor alıştı çünkü babam aylık bin tl para yatırır bana eşime eve para bırak derim bırakmaz veriyorum der bu ay şu kadar harcadım size bu kadar harcadım der harcamalarıda ev ihtiyacları bi zahmet al artık be müslüman ya oda yeni başladı yani hep babamın verdiği parayla alırdım ihtiyaclarımızı.işine geldiğinde bana iyi davranır eşim ben bıktım artıj wallahi ya bi pazar günü bize ayırmaz çalışır bi gecende dolaştık işte oda artık die die dilimde tüy bitmişti sabahtan akşama kadar çocukla ilgileniyorum hadi gel markete gidelim diyorum hep bahane yok soguk yok yorgunum der her gün dışarı çıkmak zorundamısın evde durmuyosun dior ben şok ki yok böyle bişey yani anlamasını bekliyorum ama beni ablamıyor bunalıyorum evde diyorum ama yok anlamıyor ben yoruldum hiç be ailesi nede eşim bana göre değilmiş hayaller nerde benim hyallerim ya köle gübiyim evde boşanmak istiyorum kafaya koydum kac kere düzelcek diyorum erteliyorum düzeliyo sonra yine uyuz huyları batıyo artık toplum içinde yok çocuga maması bezi şaf yapıyo şakaymış öyle dio ama vana göre saçma dedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?