Evlendikten sonra cinsel anlamda değişen koca

Yok benimkinin zaafı öpüşmek, aslında istiyor tam o raddeye geliyoruz, yorgunum uyusak mı diyor. Çarpasım geliyor bi tane ağzına.

Hahah zaten kadın arzulanan taraf olunca mutlu oluyor kesinlikle. Bunlar da zorlamaya çok kasıyorlar ama kadın erkeğin ısrarını bazen sever ve bilerek yaptırır. Onlar sürüncemeye alınca ise kadın da libido düşmeye başlar... 🫴

erkekler cinsellikte bizim gibi olamıyorlar malesef ve onların başka bir sorunu varsa "iş" "para" "çözmesi gereken bir konu" bu tamamen performanslarına yansıyor bazen bu yüzden bile kaçabiliyorlar... bir de normalde 2 haftada 1 beraber oluyormuşsunuz adamın süresi bu demek ki... ayrıca istemekten çekinmeyin bu çok doğal bir durum... haftada 1 yeni evli çift için biraz üzücü tabi ama... bi de süslenmek ya da seksi giyinmekle bu işin pek bir alakası yok. onlara çok bağlamayın... kimi erkek bunlarla ilgilenmiyor.
Hayatında öyle bir problemi de yok Allaha şükür dümdüz normal bir hayatımız var ve evet seksi giyinmekle alakası da yokmuş acı şekilde tecrübe ettim

Bu konu hakkında tartışırken ona biraz da öfkeyle ben evliligi bu şekilde yurutemem dedim bana benimle cinsellik için mi evlendin dedi 😐
Baska ne icin evlenecektin acaba? Sende deseydin ben salak mıyım seks olmayan ilişkiyi dışarda da sürdürebilirdik, neden bu sorumluluğa girdik diye?

Haklısın gerçekten, birde erkekler ilk zamanlar daha çok istiyor. Cinsel isteksizlik içn terapi alabilirsiniz aslında ikna ederseniz.
Hiç iknalık bir durumu yok bu tarz olaylara da sıcak bakıyor ama yaşadığımız yer küçük yer cinsel terapiyi nereden alacağımızı da bilmiyoruz hatta o teklif ediyor bir doktora giderim gerekirse diye öyle kompleksleri yok hiç

Bekarken kuduruyordu demişsiniz ama sadece lafta mıydı yoksa icraat var mıydı o da önemli.hatta çok önemli.
İcraatı de vardı, diyorum ya nikah önce kıyıldı diye. Çok özür dileyerek anlatiyorum Nikahtan sonra müsait bulduğu her yerde kistirir dokunurdu mesela cilveleşirdi benimle beni istediğini belli ederdi şu anda da cinsel olarak performansında bir sorun yok sadece isteksiz

Haklısın da evlenmeden de sevişilebiliyor.tam doğru değil yine de dediğin.
Ben o açıdan mı demişim? Ben evlilik dışı sekse daha uygun gözle bakıyorum zaten. Bahsettiğim şey evliyken seks yoksa neden bi evin sorumluluğuna girilsin? Normal sevgililik gibi hayat, üstüne bir de bir sürü sorumluluk eklendi.

Bu durum ona nasil geciyor biliyo musunuz, benimle sevismek icin agliyor artik...
Erkekler duz ya anlamaz sizi oyle kendi dar bakis acisiyla vicdan yapar
Anlayan hassas erkekler de çok ama.bir deliğe gir çık çok saçma diyen adam da anlamaz haklısın.bir insan istek sorunu yaşıyor olabilir de böyle de der mi ya.normal olmadığını bilirsin yine de.bu erkek denen cinsin kafası nasıl çalışıyor anlamak gereçekten mümkün değil.tabii daha normalleri de var.ama nadir.

İcraatı de vardı, diyorum ya nikah önce kıyıldı diye. Çok özür dileyerek anlatiyorum Nikahtan sonra müsait bulduğu her yerde kistirir dokunurdu mesela cilveleşirdi benimle beni istediğini belli ederdi şu anda da cinsel olarak performansında bir sorun yok sadece isteksiz
Ya bence sizzinki çözülebilir bir şey. Duş almaya falan mı üşeniyor acaba...var böylrleri

Hiç iknalık bir durumu yok bu tarz olaylara da sıcak bakıyor ama yaşadığımız yer küçük yer cinsel terapiyi nereden alacağımızı da bilmiyoruz hatta o teklif ediyor bir doktora giderim gerekirse diye öyle kompleksleri yok hiç
Yani o zmaan siz konuştunuz baya baya konuyu. Nasıl tanımladı kendini?

Ya bence sizzinki çözülebilir bir şey. Duş almaya falan mı üşeniyor acaba...var böylrleri
Ben bir konuda hemen duş almayanı dövüyorlar mı demiştim de linç yemiştim.😂 neymişmiş yapış yapışmış, pismiş, rahatsız ediyormuş.eee beni etmiyor.etse de hafif yani.ne var bu kadar rahatsız olunacak anlayamamıştım.pis iş değil yahu.niye duş da duş diye tutturulur bu kadar? Sanki titizlikten ölüyoruz her konuda bir seks hassasiyeti var herkeste çözemedim gitti en pasaklısında bile.duş da duş duş da duş.

Ben bir konuda hemen duş almayanı dövüyorlar mı demiştim de linç yemiştim.😂 neymişmiş yapış yapışmış, pismiş, rahatsız ediyormuş.eee beni etmiyor.etse de hafif yani.ne var bu kadar rahatsız olunacak anlayamamıştım.pis iş değil yahu.niye duş da duş diye tutturulur bu kadar? Sanki titizlikten ölüyoruz her konuda bir seks hassasiyeti var herkeste çözemedim gitti en pasaklısında bile.duş da duş duş da duş.
Benim de öyle bir takıntım yok 😅 duş sonra da alınır sonuçta bazen beraber giriyoruz iliskiden sonra problem olmuyor duş konusu

Benim de öyle bir takıntım yok 😅 duş sonra da alınır sonuçta bazen beraber giriyoruz iliskiden sonra problem olmuyor duş konusu
1 dakikalik işe de üşenmezsin ya.tüm vucudu yıkamana da gerek yok.5 saniye bölgeye su tutsan tamamdır.bu kadar üşengeç olan da ölsün yani.tabii dini kuralları önemseyenlerin hâli başka.herkesin kendi inancı.

X