Evlendikten sonra aşk biter mi?

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
Cevap şıkları
sizce evlendikden sonra aşk biter mi?
EVET
HAYIR
BELLİ BİR SÜREDEN SONRA EVET

bitmez bence....hatta daha da körüklenir çünkü paylaşımlar artar...bitecek olan aşk bekarken de biter,o kişilerle alakalı bence...

bakmazsan,koruyup kollamazsan,özen göstermezsen ne aynı kalır ki...penceremizdeki bir çiçek bile susuz kalırsa ölür...

aşkı da beslemek lazım değişik renkler katmak lazım hayata...

aşk bitmez hatta yerini daha güçlü duygular alır, ama kimi beklentilerini bulamaz
evlilikten, bitti der, kimi daha körükler, bu kişiden kişiye göre değişir...

kocanızın benim kocam gibi bir işi mesleği olursa hiç bitmez aksine artar artar alkisalkisalkis günler aylar yıllar geçtikce aşk dahada büyür :asigim:

bitmez molotonlaşır renklendirmek lazım. evlilk çocuk oyuncağı deilki..vereliniortak.

aşk onu gördüğünde kalbinin yerinden fırlamasıysa..
evliliklerde bu yok sanıyorum.
ama sevgi var,o daha önemli.

çok konuşuldu aslında bu konu ama
evlenince ilişki daha da güçlenir.
bağlılık artar.
vazgeçilmez olur.

bitmez ama eskisi gibide olmaz.neden çünkü evlenmeden önce daha çok üstüne düşüyor kırmamaya özen gösteriyor.ama evlendikten sonra nede olsa benim artık diyip çok umursamıyor.küserse küssün,kırılırsa kırılsın gibi..

Aşk biter,sevgi ve alışkanlıklar kalır diye düşnüyorum.ılk günkü gibi aşığız lafının doğruluğuna kendi açımdan inanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…