- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi bireylulmasali
2 seneye yakın hiç olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öp baya yeniymiş çok geçmiş olsun bol bol dinlen düşünmemeye çalış çünkü düşündükçe insan deliriyorBende 25 yaşındayım ıkimizde daha genciz olur Allahin izniyle.. Pco olmasam hiç üzülmem yine olur derim ama pco başa bela malesef. Benimde adetlerim düzenlidir günü şaşmaz ama doktorlar pco diyor. Benim daha 1 yıl dolmasına 1 yıl var14 temmuzda kurtaj olmuştum..
ben daha beklerim gibime geliyor canım ya … önce sen mutlu haberler ver sonra benÖp baya yeniymiş çok geçmiş olsun bol bol dinlen düşünmemeye çalış çünkü düşündükçe insan deliriyorsen sağlıklı ol en kısa zamanda inşallah şeninde kucağın dolsun buraya birbirimize mutlu haberlerinizi verelim
![]()
Canım yaşın kaç ? Birde ne gibi tahliller yaptırdınız her şeyimiz normal demişsin. Yumurta takibin yapıldı mı eşinin sperm değerleri yada tüplerine falan bakıldı mı herhangi bir tıkanıklık falan var mı yok mu diye çok can sıkıcı bir süreç ben 2 sene bekledim hamile kaldım oda mol gebelik çıktı kürtaj oldum şimdi 1 sene hamilelik yasak ne kadar takıntı yaparsan o kadar aksilik çıkıyor maalesefSelam kızlar. Benim de 16.ayım evlilikte 14 aydır olmuyor. Artık umutlarımı kaybetmrk üzereyim. Herşeyimiz normal sıkıntı yok ama olmuyor
Canım hormonlara bakıldı normal. Eşimin sperm değerleri ileri hareket vs herşey çok iyi. 2 gün önce hsg çektirdim onda da sıkıntı yok ama yok olmuyor.Klomen ve femerayla beraber çatlatma iğnesi de kullandım 2 ay yine sonuç negatif. Hatta 1 hafta erkrn adet oldum. Eşim 34 yaşında ben 30.Artık iyice moralim bozuluyor. Doktor beni tanıdığı bir profa yönlendirdi yarın ona gideceğim bir de. Sanırım o da tüp bebek önerecek içimden o geçiyor. Senin için de çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeyiz. Çok yıpratıcı bir süreç. İlaçlar iğneler umut hayalkırıklığı...Canım yaşın kaç ? Birde ne gibi tahliller yaptırdınız her şeyimiz normal demişsin. Yumurta takibin yapıldı mı eşinin sperm değerleri yada tüplerine falan bakıldı mı herhangi bir tıkanıklık falan var mı yok mu diye çok can sıkıcı bir süreç ben 2 sene bekledim hamile kaldım oda mol gebelik çıktı kürtaj oldum şimdi 1 sene hamilelik yasak ne kadar takıntı yaparsan o kadar aksilik çıkıyor maalesef![]()
klomen femera falan bende kullandım olmamıştı. Sonra polikistik over olduğum için soğan kürü yaptım birde bana doktor şeker hapı vermişti şeker hastası değilim ama yumurtlamayı destekliyormuş. Soğan kürünün 2.ayında hamile kaldım. Ama ilerlemedi maalesef alındı. 30 çok geç bir yaş değil aslında hiç moralinizi bozmayın. Yanlış anlamazsanız eğer kilonuz var mı? Ben ne alaka yaa falan diyordum ama kilo inanılmaz etkiliyor. 16 kg verdim soğan kürü yaptım öyle hamile kalmıştım hemen olmuştu kucağıma almak nasip olmadı..Canım hormonlara bakıldı normal. Eşimin sperm değerleri ileri hareket vs herşey çok iyi. 2 gün önce hsg çektirdim onda da sıkıntı yok ama yok olmuyor.Klomen ve femerayla beraber çatlatma iğnesi de kullandım 2 ay yine sonuç negatif. Hatta 1 hafta erkrn adet oldum. Eşim 34 yaşında ben 30.Artık iyice moralim bozuluyor. Doktor beni tanıdığı bir profa yönlendirdi yarın ona gideceğim bir de. Sanırım o da tüp bebek önerecek içimden o geçiyor. Senin için de çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeyiz. Çok yıpratıcı bir süreç. İlaçlar iğneler umut hayalkırıklığı...
Hayır yaptırmadım bugün sağlık ocağına uğrayacağım bi bakalım ne çıkacak bende merak ediyorumben daha beklerim gibime geliyor canım ya … önce sen mutlu haberler ver sonra benhcg ölçümü yaptırdın mı hcg değerin sıfırlandı mı biliyor musun onu ?
ya inanamıyorum bir doktor mol gebelik görüp nasıl hcg takibi yapmaz. Üzerinden 8 ay geçmiş gerçi sıfırlanmıştır diye düşünüyorum. Ama ya aksi durum olsaydı nasıl riske atabilir. Mol gebelik kansere kadar gidebiliyor eğer takibi tedavisi yapılmazsa. İlk yapılması gereken hcg ölçümü akciğer grafisi çekmek olmalıydı. Canım gerçekten Allaha şükret şanşlıymışsın Rabbim sana yardımcı olmuş şükürler olsun kiHayır yaptırmadım bugün sağlık ocağına uğrayacağım bi bakalım ne çıkacak bende merak ediyorum
1.60 boy 60 kg yim canım öyle çok kilolu değilim. Sen daha kötü şeyler yaşamışsın betern beteri var. Ama hiçbir sorun yokken olmaması nasipsizlik sanırımklomen femera falan bende kullandım olmamıştı. Sonra polikistik over olduğum için soğan kürü yaptım birde bana doktor şeker hapı vermişti şeker hastası değilim ama yumurtlamayı destekliyormuş. Soğan kürünün 2.ayında hamile kaldım. Ama ilerlemedi maalesef alındı. 30 çok geç bir yaş değil aslında hiç moralinizi bozmayın. Yanlış anlamazsanız eğer kilonuz var mı? Ben ne alaka yaa falan diyordum ama kilo inanılmaz etkiliyor. 16 kg verdim soğan kürü yaptım öyle hamile kalmıştım hemen olmuştu kucağıma almak nasip olmadı..
Aslında birazda nasip. Demekki zamanı vakti değil. Bak hiçbir sorun yok diyorsun. Olmaması için neden yok ama olmuyor. Ben sizin yerinizde olsam biraz kilo verip öyle tedaviye tekrar başlarım çünkü başarı şansı artıyor. Ben hamile kalmadan önce doktora tekrar yumurta takibi yada aşılama yapalım diye gittim o zaman 16 kg vermiş halimdi fazladan sadece 2 kg kalmıştı 1.62 boy 59 kiloyum. doktor bana dedi ki sen bi 55 kg ol ondan sonra tedaviye başlayalım başarı şansın %70 ise kilo verinde %90 a çıkar dedi. Aşılama sonrası olmazsa sonu tüp bebeğe gider bak bekle dedi. Neyse ben bu cevaptan memnun olmamakla beraber peki dedim. Diyete devam ederken soğan kürü şeker hapı vs işte hamile kaldım sağlıksız bir gebelik oldu ama hamile kalabildim. O yüzden diyorum kilo vermeye çalışın başarı şansı artsın yada bir bakmışsınız kendiliğinden olmuş :) inşallah ..1.60 boy 60 kg yim canım öyle çok kilolu değilim. Sen daha kötü şeyler yaşamışsın betern beteri var. Ama hiçbir sorun yokken olmaması nasipsizlik sanırım
O zaman bir de öyle deneyip bakalım canım yarın doktor ne diyecek o da önemli. Güzel haberler alırız inşallah artıkAslında birazda nasip. Demekki zamanı vakti değil. Bak hiçbir sorun yok diyorsun. Olmaması için neden yok ama olmuyor. Ben sizin yerinizde olsam biraz kilo verip öyle tedaviye tekrar başlarım çünkü başarı şansı artıyor. Ben hamile kalmadan önce doktora tekrar yumurta takibi yada aşılama yapalım diye gittim o zaman 16 kg vermiş halimdi fazladan sadece 2 kg kalmıştı 1.62 boy 59 kiloyum. doktor bana dedi ki sen bi 55 kg ol ondan sonra tedaviye başlayalım başarı şansın %70 ise kilo verinde %90 a çıkar dedi. Aşılama sonrası olmazsa sonu tüp bebeğe gider bak bekle dedi. Neyse ben bu cevaptan memnun olmamakla beraber peki dedim. Diyete devam ederken soğan kürü şeker hapı vs işte hamile kaldım sağlıksız bir gebelik oldu ama hamile kalabildim. O yüzden diyorum kilo vermeye çalışın başarı şansı artsın yada bir bakmışsınız kendiliğinden olmuş :) inşallah ..
Ben de öyleEvlendiğimden beri istiyorum ama bir yılım dolacak hala anne olamadım maalesef. Siz ne zaman evlendiniz
yani faydası olur zararı olmaz inşallah bir an evvel alırsınız güzel haberleri..O zaman bir de öyle deneyip bakalım canım yarın doktor ne diyecek o da önemli. Güzel haberler alırız inşallah artık![]()
Evet çok riskliymiş benimde araştırmak aklıma hiç gelmemişti verdim kan pazartesi alacağım sonucu bakalım inşallah sıfırlanmıştırya inanamıyorum bir doktor mol gebelik görüp nasıl hcg takibi yapmaz. Üzerinden 8 ay geçmiş gerçi sıfırlanmıştır diye düşünüyorum. Ama ya aksi durum olsaydı nasıl riske atabilir. Mol gebelik kansere kadar gidebiliyor eğer takibi tedavisi yapılmazsa. İlk yapılması gereken hcg ölçümü akciğer grafisi çekmek olmalıydı. Canım gerçekten Allaha şükret şanşlıymışsın Rabbim sana yardımcı olmuş şükürler olsun ki
8 ayda sıfırlanmıştır merak etmeyin. Ama gerçekten çok sanşlıymışsınız sizi resmen Allah korumuş. Onca ilaca rağmen hamile kalmamak gibi mesela Rabbim ne büyük. Sonuçtan beni de haberdar edin özelden de yazabilirsiniz aynı şeyleri yaşadık birbirimize destek olalım :)Evet çok
Evet çok riskliymiş benimde araştırmak aklıma hiç gelmemişti verdim kan pazartesi alacağım sonucu bakalım inşallah sıfırlanmıştır
Ben 15 ayımdayım hala kalamadımArkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
![]()
Aynı durumu yaşıyoruz bir yıla yakın evliyiz olmuyoEvlendiğimden beri istiyorum ama bir yılım dolacak hala anne olamadım maalesef. Siz ne zaman evlendiniz