- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi kelebek0788
Evet kızlar fake fake yazmışsınız ben okurken yurtdışında falanmı acaba dedim evet öyleymiş bende yurtdışında yaşıyorum evet burda dolu böyle olaylar türkiyede adam çapkınlık yaptımı yakalaması kolay gören bilen oluyor burda sadece telefon karıştırmakla iş saatlerini bilmekle yetiniyoruz 5 senedir türk komşumu kocası aldatıyor hemde kadına acayip ilgili geçen yüzük almış kocası fotografını atıyor birkaç kez demeye çalıştım herkes bizim mutluluğumuzu kıskanıyor millet fesat olmuş dedi bende bir daha cesaret etmedim adam hikayeleriyle yalanlarıyla dolanlarıyla kadını kandırmayı başarıyor hatta birgün spor salonuna gidiyorum diye çıktı bende aldığım bir ürünü değiştirmek için aynı yöne doğru giderken daha sokagın başında adam arabaya bindi kadınla dudak dudağa öpüşmeye başladılar ben şokkkkk yani demem o kiii biz kadınlar ilgi alakayı severiz heleki bir erkek mutluluk veriyorsa zannederizkiiii bizim için ölüyor yalanmı kızlar yalansa yalan deyin konu sahibide evliliğinin en güzel günlerinde nerden anlasın aldatıldığını yalnız karşıdaki hatun çok anasının gözüymüş bakdı evlenen yok ona sahip çıkan oturduğu yerde para veren yok patlattı bi çoçuk ohhh kolay yoldan para inanmakda zorluk çekersiniz ama burda doluuu böyle kadınlardan hem kendiiii milletimizden hemde yabancılardan konu sahibi arkadaşım ne hali varsa görsün eski eşin kimsenin ahı kimsede kalmaz ergeç rabbim veriyor cezasını çoookkk gördüm çok şahit oldum ah alanın ahı yerde kalmadığını