Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi chocolategirl
-
10 senelik flört-nişanlılık ve 4 senelik evlilik sonrasında şunu diyebilirim ki, aslında evlenince değişmiyorlar. Sadece biz daha öncesinde görmezden geliyoruz. Ben eşimin ne olduğunu 2. yılımızda anlamıştım ama hep görmezden geldim. Bir insan neyse odur. Sadece evlenince varolan huyunu 5'le çarpmak gerekiyor. Evli olmayanlara tavsiye vereyim; sizi rahatsız eden bir huyu varsa ve zaman zaman kavga sebebi oluyorsa, evlendiğinizde bunun başınıza bela olacağına emin olabilirsiniz. Ara ara söylenen biriyse, dırdırcının teki olduğunu evlenince anlarsınız. Ayrıca iki tavsiye daha. Mutlaka araba sürerkenki haline bakın özellikle sinirlendiğinde. İşte o hali evlenince artık aranızda sınır kalmayınca göstereceği gerçek yüzüdür. İkincisi, babası annesine nasıl davranıyorsa o da size de öyle davranacaktır.
canım eşin şu an yine başka birşeyle mi meşgul ?
Hareketleri nasıl sana karşı?
sekerim senin bu soruyu sordugun saatlerde esim eve gelmemisti henuz...20.00-21.00 arasi hali saha maci vardi,sonra arayip gec gelecegini haber verdi.maci yaptiklari yer merkz ofislerine yakinmis orda bir dosya hazirlayacaklarmis falan... 23.30 gibi geldi,ben de yattim filan.geldi sokuldu.balik yapmistim oylece duruyodu ozur diledi filan,isimiz vardi dedi... ne bileyim.her aksam bisey cikiyor...
e bende yaşıorum aynı sorunları ama o bana yaklaşmadıkça benim eşime hiiiççç yaklaşasım gelmio nedense....tamam ben tam bi ilgi manyağıyım...e kaynanayla oturunca bu ilgi meselesi 4 kat artıo ister istemez...ama sen sıkma canını çokda güsel bi kızmışsın valla allah bahtınıda açık etsinn
Nergiscim bir şey sormak istiyorum sana. Eşin evlendikten sonra mı ilgi alakayı kesti yoksa siz çıkarken de mi böyleydi? Neden soruyorum biliyor musun? Eğer ki en başından beri böyle diyeceksen, bil ki bu saatten sonra kesinlikle değişmeyecektir. Yok eğer yalnızca son 8 aydır böyle ( evlendiğimizden beri ) diyeceksen, evliliğe alışma sürecinden geçiyordur. Eğer öleyse zamana bırak derim ben.
Ancak, şu da bir gerçek, uzun yıllar flört edildikten sonra evlilikle sonuçlanan ilişkilerin büyük kısmında ilgisizlik, paylaşımların azalması ve tartışmalar başlar. Çünkü flört döneminde herşey yaşanıp tüketilmiştir ve artık seneler geçip de yaş da ilerledikçe beğeniler de değişmiş olabilmektedir. Örneğin 20 yaşındayken çıktığınız ve evlenmek istediğiniz bir coçukla 6 sene sonra 26 yaşınızdayken evlenmek istemeyebilirsiniz değil mi :)
ahh kizlar acaba hangisi dogru...sizinle ilgilenmiyor diye ilgiyi kesmek mi,yoksa ilgisini cekmeye calismak mi ?farkindaysaniz bana yazanlar iki gruba ayriliyor.... kafam karisti ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?