E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi chocolategirl
en fazla 2 yil sonra ben de cocugum olsun isteyecegim. ama bu adamla bunu yaparsam er ya da gec ortada kalacagim.bunu ne yazik ki evlendikten sonra anladim. annem zaten evli kalmami istemiyor.is babami ikna etmekde...
babama da "baba 2 yil sonra cocugumla gelsem ne hissedersin?" diyecegim... "senin benim ne hissedecegimi birak,ben cocugumu babasiz buyutmek istemiyorum.evet bir hata yaptim bu insanla evlendim,senin sozunu dinlemedim... ama bu hatayi hayatimla odemeyecegim.heralde bosanip gelirsem kapida da birakmazsin degil mi?" diyecegm...
kararliyim arkadaslar...nolur dua edin,cok aci cektim,artik cekmek istemiyorum...
evet,kocamla mutlu olmayi cok istedim,cok hayal ettim.ama bu saatten sonra onun bir nebze degisse de bir zaman sonra aynen devam edecegine yuzde yuz eminim...
hem babam yuzunden o da tamam demistir,saygili ya babama... ama bu is babam istiyor diye yurumeyecek...
canım hakkında ne hayırlısı olsun dediklerin cok doğru ayrıca sinir oluyorum dısarıya iyi görünüp eve gelince aslan kesilenlere eşin ne yüzsüzmüşklava: kusura bakma canım seni üzmek istemem