- Konu Sahibi chocolategirl
en fazla 2 yil sonra ben de cocugum olsun isteyecegim. ama bu adamla bunu yaparsam er ya da gec ortada kalacagim.bunu ne yazik ki evlendikten sonra anladim. annem zaten evli kalmami istemiyor.is babami ikna etmekde...
babama da "baba 2 yil sonra cocugumla gelsem ne hissedersin?" diyecegim... "senin benim ne hissedecegimi birak,ben cocugumu babasiz buyutmek istemiyorum.evet bir hata yaptim bu insanla evlendim,senin sozunu dinlemedim... ama bu hatayi hayatimla odemeyecegim.heralde bosanip gelirsem kapida da birakmazsin degil mi?" diyecegm...
kararliyim arkadaslar...nolur dua edin,cok aci cektim,artik cekmek istemiyorum...
evet,kocamla mutlu olmayi cok istedim,cok hayal ettim.ama bu saatten sonra onun bir nebze degisse de bir zaman sonra aynen devam edecegine yuzde yuz eminim...
hem babam yuzunden o da tamam demistir,saygili ya babama... ama bu is babam istiyor diye yurumeyecek...
ayh çıldırmak iş değil bu ne yüzsüzlük böyle duygu sömürüsü yapmış resmen ya böyle yaparak neyi ispatlamaya çalışıyor kusura bakma ama aferdesin resmen şerefsizlik sen bugüne kadar neler yaşattı en son gecende noktayı koydu birde buna rağmen ne kadar iyisin güzelim bnm yüzümden dövdü dedin aslaaaa ne olursa olsun tepkisi şiddet olmamalıydı o ne zannediyor kendini ya sen ona konuşalım dedin o ise neler yaptı bu arada arkşlar demiş hiçbişey bekleme çık git diye asla derim sen o evde kalıcaksın az çok bilgimden söylüyorum bunları boşanma davasını o açmazsa sen aç ve herşeyine tedbir koydur ben olsam san bu kadar acı yaşatmış ben süründürürdüm yani bende koç burcuyum sabır sabır nereye kadar artık sende taşmıştır ama genede kalbinin güzelliği işte hakkında hayırlısı olsun cnm üzme kendini artık Şeniz
hicbir kadın gerekcesi ne olursa olsun bunları yaşamamalı
sizlerin coğu evlisiniz cocuğunz olsa ve bunları yasasa ayy otur sabret diyceksinizz
çıkolatam nekaddar alltan aldı sabrettti görmezden geldi aman evliliğim bitmesin diye ama amlesef yapılanlar sonuc vermiyor
kimse bitsin istemezz kendi kararı bu saygıda duyarım ama benim sinirlendiğim lütfen bayanlar hepsiz cabalaayn olmayın adamlar da bırakında payına düseni yapsınlar hepsiz alttan alırsanızz amman esim affeder der erkekler ve sonuclar daha can yakıcı olurr
cikolatam canı gönülden mutlu olmanı istiyyorum umarım kendin için doğru kararlar alr ve artık pişmanlıkalr olmadan hayattan keyif alırsın
kesinlikle katılıyorum size......