- Konu Sahibi chocolategirl
- #641
sevgılı mervecım arkadaşımız çok yaralı, şuan barışma fıkrı bıle onurunu kırıyor ona da hak verelım. ıyılık için söyluyorsun bılıyorum ama bu kız cok cektı bu olmamış adamdan.ne dıyelım gerısı onlara kalmış.dogrusu neyse o olur ınşaaalah. sevgıler tatlım
canım ben birşey sorucam cvp verebilirmisi acaba.şimdi bu adam aklıma geldiği kadarını yazıcam
kilolara laf etmiş
aşağılamış
sırtını dönmüş
dalgageçmiş
küçük görmüş veeeee
en kötüsü sana iş gelmiormu çalışmıyormusun demiş,
bunu baştan bilip anlaşım çalışan aileler var hayatta bu ayrı birşey ama çalışmasına karşı çıkıp kıskanıp izin vermeyip evlendikten sonra iş yokmu diye soran adamdan ne beklenir allahtan bu kızın mesleği altın bilezik gibi ya peki allahım krusun kötü yolda olmuş olsaydı evlenince yapmamış olsaydı veee bu karekterdeki adam sormazmıydı sana iş gelmiyormu diye.
bu adam geniş karınlı değerleri lmayan biri.neye sabredecek neyi eğiticek anlamadım bir adamın birçok eksi yönü vardır yokmu bizim eşlerimizin çokkkkkk eve eğitiyoruzda hissettirmeden falan filan ama hakaret ettiğinde dövdüğünde senideğersis hissettirdiğinde onu hala büyütmeyemi çalışırız şahsen ben...........yazamıycam anlayın yok öyle yağma anamız bir kez doğuruyor bizi be bir kendini bilmez cahile kurbanmı edicem kendimi hayret birşey ya.hilalcim ayyy delirdim kızma bana.