- Konu Sahibi chocolategirl
-
merhaba kotu gun dostlarım,
disari ciktim,hem hava almak icin hem de bir avukat bulup sorup sorusturmak icin...
emelim dogru soylemis demek ki,bu avukatlar fikir vermek icin bile para istiyorlar...
100 tL istedi benden,bir kac sorunun cevabi icin,ben de bir de hayata isyan edip,ciktim,bu isi yarina biraktim....
sonra bir kuyumcuya girdim,alyanslarimiz dahil,tum altinlarimi bozdurdum...icim sizladi...
sonra bu aciyla yasanmaz dedim,bir eczaneye girdim " bosanma,ayrilik,vefat gibi ani olaylarda ne gibi bir antidepresan tavsiye edersiniz" diye sordum,bana " doktora gidip muayene olmaniz gerekir" dedi eczaci hanim!!! ben de bilmiyordum ya bunu !!!!
yorumlarinizi okudum,hala bu adami savunuyor mu demeyin ama aslinda durup dururken doven biri degil..ben onu konusmak icin zorladim,o da dovdu...ya da ben suan kafayi yedim,dovmesinin hakli tarafini ariyorum...acaba hangisi? ...................... pek iyi degilim
sabaha kadar agladim,bir yandan da sesimi duymasin diye yorganin altina girdim...
5 dak sonra mutfaga gecerken baktigimda uyuyordu...
kizginligim kendime,ben nasil goremem,nasil anlayamam bir insanin bana bunlari yapabilecegini...
o kadar aci cekiyorum ki simdi arkadaslar...
ustelik cok kotu vurdu,kafami kaldiramiyorum
kıyamet koptu dun gece evde...
saat 12 gibi geldi... sizin beklediginiz gibi degil,ayni surat ayni tavirlar...yatagini serdi hemen salona..
bu sefer dayanamadim,gittim salona "konusabilir myz?" dedim;;;
her zamanki huyu iste,"uzun surecek mi? cok yorgunum" dedi... ben de "ne kadar surecegini bilemem ama konusmamiz gerek artik" dedim.yarin konusurz diyince,duramadim...artik sabrim tasmisti..."benim de canim yarin konusmak istemeyebilir" dedim. "sen bilirsin,sorun yok"dedi..inanilmaz rahat davraniyordu ve bu beni cilgina cevirmek icin yeterli bir sebepti...
yatak odama gectim...duramiyorum ama burnumdan soluyorum...gittim tekrar salona.."senin keyfini beklemeyecegim,simdi konusacagiz" dedim. bu dondu arkasini,umrunda degil...!!"eger hemen dogrulmazsan su surahiyle suyu tependen asagi dokecegim" dedim... BIR GUZEL DAYAK YEDIM ARKADASLAR,tekme tokat hem de... suanda her yerim agriyor...ama inadim tuttu bir kere konusacagim...heryerimden kanlar gelse bile konusacak,iste o kadar!! (kafayi siyirdim artik napiym)
ne demedi ki "ben bosanma davasi acmayacagim,boyle memnunum halimden,git sen ac" (nafaka tazminat vermeyecek ya) delirdim,delirdikce delirdim...kufurler havada ucusuyo... ben de seni rahatsiz ederim,giderim baskasiyla olurum ,mecburen acarsin filan gibi sacmaliyorum,artik dengeyi kaybettim...o anda ne dedi biliyor musnz? git istersen karsi dairede yap,rahatsiz olmam dedi!!!
uzatmayacagim...kiyamet koptu ve ben sessiz kalamadim.cok isterdim kalmayi ama beceremedim. bu kadar dayanabildim iste ve bu ADAM BENI SEVMIYOR bunu anladim artik...
ay canım ya bu nasıl bir insan nasıl gitmiş annenlere birde yatıp uyumuş haa pes yani pes canım senin yapıcan tek şey var annenle babanı karşına alıp her şeyi anlat heralde kendi evlatlarına inanırlar değilmi ben olsam böyle yapardım kesin kararlı olduğunu söyle her şeyi anlat o zaman ailen onu dinlemicektir bile canım çok üzülüyorum sana ve dua ediyorum hep senin için:Saruboceq::Saruboceq:annem aradı...
inanilir gibi degil...
gitmis,aglamis onlara...
benim ona soylediklerimi soylemis,gerci annem de bos durmamis,sen de boyle demissin demis...
babam kestirip atmis,ben son zamanlarda evlenmenize karsi ciktim yapamiyorsunuz diye,dinlemediniz.simdi oyle keyfinize gore bosanamazsiniz demis...
telefon acti annem,bir saat sonra ucu geleceklermis...
hatta esim annemlerde uyuyormus !!!!!!!! midesi agriyormus da...
kandirdi annemleri goruyor musnz... babam acele etmeyin dusunun diyor,zaman verin diyor...
bilmiyor...bilmiyorlar bu evde neler yasadigimi...baba bu,nasil soylenir,git naparsan yap ,istersen aldat dedigini...
kafayi yiyecegim
canım sen ne yapmayı düsünüyorsun sans verecekmisin içinden ne yapmak geliyo ayyy cok zor bi durum umarım daha fazla canın yanmadan kurtulursun
canım karar tabikide senin ama bencede en doğrusu bu aileninde karşı çıkıcağını sanmam çünkü çoğu olylardan haberleri yok ayrıca kendine doğum günü hediyen böyle bir (insan diyemeyeceğim) kişiden ayrılman kendine vericen en güzel hediye bu şimdiden doğum günün kutlu olsun canımben ayrilmaya kararliyim arkadaslar...bu cumaya kadar dava acti acti.. acmazsa ben pzts (bu arada pzts dogumgunum) aciyorum,kendime hediye olarak..gerekirse anne babami bile dinlemeyecegm.
Braue,
ama eger bu cift kendi sorunlarini cozemiyeceklerse
birlikte insan gibi konusamayacaklarsa
herzaman onlar adina bu isi yurutecek anne baba olmuyacak yanlarinda
bir evlilik kari koca arasindadir
evlilik kararini nasil birlikte verdilerse
evlilik ici iletisimide kendi aralarinda halletmeleri lazim bence
yoksa temel saglam degil oyle yada boyle duvar birgun yikilacak demektir
10 yil sonra bunca yilini cope tmadan rahata ersin kiz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?