- Konu Sahibi chocolategirl
bende önce adli tıpa gidip darp raporu almalısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarim... Allah razi olsun hepinizden...
bir yandan yazdiklarinizi okuyor,diger yandan ne yaparim diye dusunuyorum...
yavas yavas bir sonuca varmaya basladim.
annem bu aksam onunla konusacak,simdilik babami katmayacagim dedi ama belli olmaz...bence ikisi konusmalilar.
ben bu evden cikmayacagim,ta ki bosandigim gune kadar.. o defolup gidecek,sadece kiyafetlerini ozel esyalarini alip gidecek.
bosanma davasini da acacak,bunun icin ugrasacagim.yok o acmazsa ben acacagim,iyi de bir avukat tutup,al nafakami tazminatimi,sana da su kadar para verecegim diyecegm avukata( bu akli da emel verdi ya)sahidim de var,bana yaptiklarini bilen,onlari da kullanirim...
bu eve giremeyecek ama ben burda oldugum surece...
evlendik ve bitti...
sunu ogrendim ki evlilik bir baslangic degil,sonmus... ve yine sunu ogrendim ki,iki taraf da emek vermeden olmuyor...
8 aylik evliyim,bilenler bilir cok zor zamanlar yasadim.simdi dusunuyorum da en mutlu olmam gereken gunler zehir olmus...evet kendime bile soylerken uzuluyorum ama oyle...
suan karsimdaki koltukta uyumakta olan esimle 3,5 senelik bir flortun ardindan zor bela evlendik.cok guzel gunler de yasadik kotu gunler de..ama sevgimiz hic bitmedi,ya da ben oyle saniyorum bilemem...3,5 sene usanmadan beni israrla istemeyen kabul etmeyen ailesi simdi beni cok seviyorlar,hatta yasanan ve onlara yansiyan sorunlarda bile benim tarafimi tutuyorlar.bana sinirlenip 2 gun eve gelmeyen esimi tutup kolundan getirmisti bi keresinde annesi...
suan karsimda bir adam koltukta uyuyor ve dusunun bu her aksam boyle..uyuma degilse hali saha maci,caldigi enstrumani veya isi... bana hic sira gelmiyor...resmen yalniz yasiyorum.hatta soranlara espri olsun diye yalniz yasiyorum diyorum :) oyle ama..sabah 7 de gidip aksam 9,5 da eve gelen ve 22.30 da uyuyan bir adam dusunun... yalniz yasiyorum yalan mi...
yine bu sitede sorunlarimi bilen ve uzun zaman sonra evliligin nasil gidiyor diyen arkadaslarima iyi diyorum...iyi gidiyor...ses cikarmadikca,ilgisizligine ve kendi hayatina olan duskunlugune ses cikarmadikca hakikaten iyi...bu konuda da yalan soylemiyorum :)
o da ben de unv mezunuyuz,suan icin evdeyim.ogretmenlik icin sinavlara hazirlaniyorum.az cok bir sosyal yasantim var.bazen kendi kendime takiliyorum bir iki arkadasimla filan biseyler yapmaya calisiyorum ama hep su soru zihnimi ele geciriyor
" PAYLASIM OLMAYACAKSA NEDEN EVLENDIK?"!!!!
dayanamiyorum,boguluyorum...
paylasmak istedim...sevgiler