- Konu Sahibi chocolategirl
-
evlendik ve bitti...
sunu ogrendim ki evlilik bir baslangic degil,sonmus... ve yine sunu ogrendim ki,iki taraf da emek vermeden olmuyor...
8 aylik evliyim,bilenler bilir cok zor zamanlar yasadim.simdi dusunuyorum da en mutlu olmam gereken gunler zehir olmus...evet kendime bile soylerken uzuluyorum ama oyle...
suan karsimdaki koltukta uyumakta olan esimle 3,5 senelik bir flortun ardindan zor bela evlendik.cok guzel gunler de yasadik kotu gunler de..ama sevgimiz hic bitmedi,ya da ben oyle saniyorum bilemem...3,5 sene usanmadan beni israrla istemeyen kabul etmeyen ailesi simdi beni cok seviyorlar,hatta yasanan ve onlara yansiyan sorunlarda bile benim tarafimi tutuyorlar.bana sinirlenip 2 gun eve gelmeyen esimi tutup kolundan getirmisti bi keresinde annesi...
suan karsimda bir adam koltukta uyuyor ve dusunun bu her aksam boyle..uyuma degilse hali saha maci,caldigi enstrumani veya isi... bana hic sira gelmiyor...resmen yalniz yasiyorum.hatta soranlara espri olsun diye yalniz yasiyorum diyorum :) oyle ama..sabah 7 de gidip aksam 9,5 da eve gelen ve 22.30 da uyuyan bir adam dusunun... yalniz yasiyorum yalan mi...
yine bu sitede sorunlarimi bilen ve uzun zaman sonra evliligin nasil gidiyor diyen arkadaslarima iyi diyorum...iyi gidiyor...ses cikarmadikca,ilgisizligine ve kendi hayatina olan duskunlugune ses cikarmadikca hakikaten iyi...bu konuda da yalan soylemiyorum :)
o da ben de unv mezunuyuz,suan icin evdeyim.ogretmenlik icin sinavlara hazirlaniyorum.az cok bir sosyal yasantim var.bazen kendi kendime takiliyorum bir iki arkadasimla filan biseyler yapmaya calisiyorum ama hep su soru zihnimi ele geciriyor
" PAYLASIM OLMAYACAKSA NEDEN EVLENDIK?"!!!!
dayanamiyorum,boguluyorum...
paylasmak istedim...sevgiler [/
çok üzüldüm inanki:çok üzgünüm:,ve bu sözler beni bağaşla benneyaptımki BOŞAN ÇOK GEÇ OLMADAN,dayak olayı ve eve gelmeyişi hep böyle başlıyor,zaman akıp gidiyor,ve senin içi bom boş oluyor:1no2:,ben evlenmeden bir kaç yıl önce çok fena aşik oldum,gözüm hiç birşey görmıyordu ondan başkasenağlama,onun aile benden nefret ediyordu,nedeni bilmiyorum ne hatam varki,gencim temizim,aklı başindayım,ne eksik var,bir gün onun iş yerinde sıkıntılı geçti,o gün o benim evinin önüne gelmedi,buluşmadık,ertesi gün niye ben kendim ona gelmedim bahanesiyle dayak yedim ondan:1shok:,o an benim için o adam bittiÇok üzgünüm çoook,yok olmuş,aradan iki yıl geçti,ben biraz para biriktirdim,ve bir kız arkadaşiyle türkiyeye geldim, bavul ticareti yapıyorduk,çok ta iyi gidiyordu,bir gün dükkandan birisinde şu anda eşim,ama o zaman tanımadım bir adam BENİMLE EVLENECEKSİN dedi ben şok oldumkaydirigubbakcemile3,delimı ne dedim,şu anda 5,5yıl evliyiz iki oğlu varŞeniz,çok mutluyum,ve GERÇEK MUTLULUYU VE AŞK ne olduğnu biliyorumdelikafadulden,eşim benim dibinden ayrılmlyor,çocukları dahi bakmayı yardım ediyor,cicim-cicim geziyor:asigim:,onu ÇOOOOK SEVİYORUM:sm_cool:,seninde fala zaman geçmeden ne istediği karaını ver,inan herşey başarabilirsin,önemli olan kendini inanmak,kararın ne olursa olsun bilki sen yalnız değilsin:teselli:,kapım her zaman açikşutarafagitti:1hug:
merhaba kotu gun dostlarım,
disari ciktim,hem hava almak icin hem de bir avukat bulup sorup sorusturmak icin...
emelim dogru soylemis demek ki,bu avukatlar fikir vermek icin bile para istiyorlar...
100 tL istedi benden,bir kac sorunun cevabi icin,ben de bir de hayata isyan edip,ciktim,bu isi yarina biraktim....
sonra bir kuyumcuya girdim,alyanslarimiz dahil,tum altinlarimi bozdurdum...icim sizladi...
sonra bu aciyla yasanmaz dedim,bir eczaneye girdim " bosanma,ayrilik,vefat gibi ani olaylarda ne gibi bir antidepresan tavsiye edersiniz" diye sordum,bana " doktora gidip muayene olmaniz gerekir" dedi eczaci hanim!!! ben de bilmiyordum ya bunu !!!!
yorumlarinizi okudum,hala bu adami savunuyor mu demeyin ama aslinda durup dururken doven biri degil..ben onu konusmak icin zorladim,o da dovdu...ya da ben suan kafayi yedim,dovmesinin hakli tarafini ariyorum...acaba hangisi? ...................... pek iyi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?