• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ve Bitti....:(

biyere kadar okudum yazdiklarini
esinin sozlerinden anladigim kadariyla pek kulturlu birine benzemiyor acikcasi
sanirim aranizda bir kultur farki var
seni esi, hayat arkadasi olarak degil de flort gibi goruyor ve ayni zamanda da saygisiz
kusura bakma ama evliligi anlayamamis bir insan bence
burda hata kultur farki olan biriyle evlenmek olmus bence

hayatım davayı sen açınca nafaka alamıyomusun

alır güzelim alır..nafaka talebiyle boşanma davası açıcak..boşanmak istemese bile,istemeyen taraf erkek tarafı olduğu için yıllarca sürmez dava.bikaç mahkemeden sonra boşuyo hakimler kadın kararlı olunca.nafakayı da bağlıyolar tabi..

Hilalcim şöyle çekindiği bir büyüğünüz yokmu bi konuşulsun ama yanlız dışarda yada baban ya abin falan gereken yapılsın ama sen durma artık orda soğuk kanlılığını koru olanları durdurmak mümkün değil malesef ....

bence anne ve babani hic bu ortama sokma olay sadece daha buyur ve senin lehine gelise bilir
bencede artik sevgi bittiyse ne guzel cocukta yok ortada sen ac davayi
gorsunki nafaka ugruna bile cekilir yani yok
5 para etmez
ve bosanma sonunclanana kadar konusma bile ne bir soru ne kavga
bence boyle bir yaratiga verilecek en guzel cevap bu olacaktir
bazen bazi davranislar tum cumlelerden daha anlamlidir
sen asaletini koru o asaletsizligini

canım bak alabilyomuşsun bırak hayatını vermeye değmez
birkere geldin bu dünyaya aç davayı kurtul ya ömür geçermi saygısız bi adamla
çok yazık yaa allah bunları ıslah etsn

sade kahve,tespitin cok dogru canim... insaat muhendisi bu adam ama konusamiyoruz bile dusunun...
dun sadece konusmak istedim,hersey normaldi...hakaretleriyle,ignelemeleriyle bu hale getirdi...

citos farkindayim canim,hepinizi cok seviyorum...

adliyeye gitmeden biraz bekle canım ben bizimkilere bir sorayım öğleden sonra gelirler adliyeden istanbulda güvenebileceğin biri vardır tanıdıkları mutlaka
ben de avukatın yanında çalıştığımdan biliyorum asla avukata güvenme Allahtan başka güveneceğin kimse yok sabırlı ol birini bulalım tanıdık inşallah

coklatim canimya ne isin var senin o evde cik gitr daha fazla onunla ayni evde kalma
yemisim nafakasini mafakasini dayak yiyorsun ötesi varmi bunun
alsin basina calsin yazik degilmi sana sen kendini ezdiresin diyemi aileni birakip bu adamla evlendin

sade kahve,tespitin cok dogru canim... insaat muhendisi bu adam ama konusamiyoruz bile dusunun...
dun sadece konusmak istedim,hersey normaldi...hakaretleriyle,ignelemeleriyle bu hale getirdi...

citos farkindayim canim,hepinizi cok seviyorum...

malesef muhendis olan her erkek, kulturlu, aklibasinda olmuyor. Adamin kendisinde ve ailesinde biter is, yetistirilis tarzi o seviyede degil demek ki. Zaten bastaki mesajlarinin birinde yazmissin, ailelerimiz birbirine uymuyordu diye.

Neyse gecmis olsun, hayirli olan neyse o olsun.

annem az once aramis esimi (esim bile dmek istemiyorum !)
o da "anne ben de tam senin numarani ceviriyordum" demis...
aksam buraya gel demis annem... ben gitmeyecegim...
annem ya o evden pilisini pirtisini toplayip defolup gidip dava acacak,ya da adam olup gelip senden ozur dileyecek dedi..
aman istemez ozur dilemesin,gitsin dava acsin yeter dedim. istemiyorum onu ben dedim...

en büyük korkum senin bu adamı affetme ihtimalin canım..sakın böyle bi hata yapma güzelim..yolver gitsin..hayat çok kısa..değmez böyle heba etmeye..

şoktayım..inanamıyorum..

bu herifin bu kadar iğrençleşeceğini düşünmemiştim...

emel42 ablam sana yardımcı olsun canım..seni en iyi anlayacak olan odur..

bazı arkadaşlar evi terk et demiş ama etmemesi gerek..

artık bundan sonra her hakkını bilip ona göre davranması gerek...

keşke ayrıntılı şeyler bilsem de akıl versem sana canım..

Sadece dilerim Allahtan ki bu heriften bir an önce kurtulursun..

iş dayağa kadar geldiyse bu iş burda bitmiştir..

oooooooooooooooof
offffffffffff
offfffffffffff
offf
offff
offffffffffffffff
offfffffffffffff

!!!

ya canım resmen dondum kaldım allah sana vuran ellerini kırsın inş canım yorumlarımı okuduysan eğer baştan beri sana dediğim bu adam seni sevmiyor ben hep bunu söyledim nasıl el kaldırır sana bu insan değil hayvan bu ya hayvan sakın araya büyükler dahi girse senden çok özür bile dilese bitir bu evliliği hep derim bir adam yedisinde neyse yetmişindede odur bu adam değişmez sana nasıl git (istersen karşı dairede yap) bu laf çok sinirlendirdi beni der yaa canım bir an önce kurtul

annen boyunun ölçüsünü verecek çikolatam senin eşeğe merak etme sen
pılısını pırtısını alacak evden gidecek görürsün emel dediydi dersin

evden ayrılmak ayrılmamak çok bişey değiştirmiyor haklı bir sebebin varsa sen gitsen de bişey değişmez aleyhine olmaz yani

ben de evden çıktım biliyorsun önce ona git dedim gitti paşa paşa babası git evine ben almam seni evime dedi diye gece yarısı geri döndü ben çıkmak zorunda kaldım evden 2 gün sonra
ama bu durum aleyhime olmadı haklı ispatlı şahitli sebeplerim vardı konu komşu duyan olmamışmı akşamki gürültüyü şahitlik etseler yeter
çoğu şey somut delile dayanmıyorsa şahitlerle desteklenmeli

mahkemede biz ayrı odalarda yaşıyoruz dedim ben hakim ispat etmen lazım dedi
dedim ki bunlar iki kişi arasında yaşanan şeyler benim şahidim bir tek Allah O da buraya gelen cinsden şahit değil malesef
bu konuda bişey sormadı bir daha

bu bile iyi bir savunma oldu mesela kararlı istikrarlı ve mağdur olduğuna inanmalı hakim tamamen kendi iradesiyle karar veriyorlar hakimler kanun bazen her konuda ayrıntı vermiyor tavır tutum çok önemli canım
kafanı takmaya değmez sen çok akıllı bir kızsın bak bence hakimi de ikna edersin haklılığına

canım konunu il günden beri okuyorum.. ilk zamanlar bu iş düzelir diye düşünmüştüm ama neler oldu böyle yaa...
en kısa zamanda kendini kurtarmaya bak tatlım. ailenin senin arkanda olması çok güzel birşey. kaç tane kadın sırf yalnız kalacaklar diye bu iğrençliği çekmek zorunda kalıyor biliyor musun?
mesleğin var elinde, ailen arkanda.. kendine bir daha saygısızlık yapılmasına asla asla izin verme.. bütün yasal yolları kullan kurtul bu ruh hastası adamdan...
dualarım seninle canım:Saruboceq:

Back