• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ve Bitti....:(

canım çok merak ettim son olanları
ses te çıkmayınca korktum
nete girme şansımda pek yok
inşallah güzel haberler ve

tühh yaa kavga falanmı ettilerkii
ne oldukii bende dışarı çıkıyorumm şimdi .. haber gelmedi
eşi geldimiki ve offf barışsalar yazardı bişeylerr gittimi acabaa hilall
telefonunu istiyorum hilall merak ettim seni bakk olmadı böylee

ay çatlıcm şimdi akşam eşim bile soruto noldu cikolatanın olayı dedim siz erkekler böylesiniz işte ........................ nasıl gülüyo ne alaka ya diyo .... hakkında hayırlısı olsun bebeğim tez zamanda ii cevaplarını bekliyomm............

hilacim balık erkeği galiba eşin değil mi?

benim babam balık erkeği çevremde erkek arkadaşlarımın tümü nerdeyse balık erkeği

bence eşin bir bunalımda çünkü benim tanıdığım balık erkeği karısına her daim aşıktır. deli gibi sever. benim annemle babam 30seneden fazla evli hala elele gözgözeler. balık sevdi saplantı düzeyinde sever.

balık yönetillmek ister karşısında çok güçlü dediğğim dedik bir kadın ister.bakımlı kadın görmek ister. açıkçası höt höt bir kadın ister. annemle babamın evliliğinde yıllarca annem tehdit etmiştir babamı bak boşarım seni diye. çevremde gördüklerimden bahsedersem hepsi birer aşk adamı, hatta romantiklikte yok böyle bişey diyoruz biz arkadaşlarla.

bence sen alttan aldıkça kendisini bişey zannetmiş bu senin kocan. biraz baskın ol bakalım. bence bundan sonra düdüğü öten sen ol.

sen eğer koçsan bu yaptıklarına asla inanamam, bir koç kadını asla böyle davranmaz. koç kadını kendine çok güvenlidir.

ben mi yanlış anladımyoksa herşeyi
sen balık eşin mi koç yoksa

kıyamet koptu dun gece evde...
saat 12 gibi geldi... sizin beklediginiz gibi degil,ayni surat ayni tavirlar...yatagini serdi hemen salona..
bu sefer dayanamadim,gittim salona "konusabilir myz?" dedim;;;
her zamanki huyu iste,"uzun surecek mi? cok yorgunum" dedi... ben de "ne kadar surecegini bilemem ama konusmamiz gerek artik" dedim.yarin konusurz diyince,duramadim...artik sabrim tasmisti..."benim de canim yarin konusmak istemeyebilir" dedim. "sen bilirsin,sorun yok"dedi..inanilmaz rahat davraniyordu ve bu beni cilgina cevirmek icin yeterli bir sebepti...
yatak odama gectim...duramiyorum ama burnumdan soluyorum...gittim tekrar salona.."senin keyfini beklemeyecegim,simdi konusacagiz" dedim. bu dondu arkasini,umrunda degil...!!"eger hemen dogrulmazsan su surahiyle suyu tependen asagi dokecegim" dedim... BIR GUZEL DAYAK YEDIM ARKADASLAR,tekme tokat hem de... suanda her yerim agriyor...ama inadim tuttu bir kere konusacagim...heryerimden kanlar gelse bile konusacak,iste o kadar!! (kafayi siyirdim artik napiym)

ne demedi ki "ben bosanma davasi acmayacagim,boyle memnunum halimden,git sen ac" (nafaka tazminat vermeyecek ya) delirdim,delirdikce delirdim...kufurler havada ucusuyo... ben de seni rahatsiz ederim,giderim baskasiyla olurum ,mecburen acarsin filan gibi sacmaliyorum,artik dengeyi kaybettim...o anda ne dedi biliyor musnz? git istersen karsi dairede yap,rahatsiz olmam dedi!!!

uzatmayacagim...kiyamet koptu ve ben sessiz kalamadim.cok isterdim kalmayi ama beceremedim. bu kadar dayanabildim iste ve bu ADAM BENI SEVMIYOR bunu anladim artik...

ayyy napılırki bunun üstüne...
yazıklar olsun...
kendimi koydum bir an yerinede ne yapabilirimki..
sanırım eşyalarını alıp annenin evine gitmekten başka çaren yok....

kıyamet koptu dun gece evde...
saat 12 gibi geldi... sizin beklediginiz gibi degil,ayni surat ayni tavirlar...yatagini serdi hemen salona..
bu sefer dayanamadim,gittim salona "konusabilir myz?" dedim;;;
her zamanki huyu iste,"uzun surecek mi? cok yorgunum" dedi... ben de "ne kadar surecegini bilemem ama konusmamiz gerek artik" dedim.yarin konusurz diyince,duramadim...artik sabrim tasmisti..."benim de canim yarin konusmak istemeyebilir" dedim. "sen bilirsin,sorun yok"dedi..inanilmaz rahat davraniyordu ve bu beni cilgina cevirmek icin yeterli bir sebepti...
yatak odama gectim...duramiyorum ama burnumdan soluyorum...gittim tekrar salona.."senin keyfini beklemeyecegim,simdi konusacagiz" dedim. bu dondu arkasini,umrunda degil...!!"eger hemen dogrulmazsan su surahiyle suyu tependen asagi dokecegim" dedim... BIR GUZEL DAYAK YEDIM ARKADASLAR,tekme tokat hem de... suanda her yerim agriyor...ama inadim tuttu bir kere konusacagim...heryerimden kanlar gelse bile konusacak,iste o kadar!! (kafayi siyirdim artik napiym)

ne demedi ki "ben bosanma davasi acmayacagim,boyle memnunum halimden,git sen ac" (nafaka tazminat vermeyecek ya) delirdim,delirdikce delirdim...kufurler havada ucusuyo... ben de seni rahatsiz ederim,giderim baskasiyla olurum ,mecburen acarsin filan gibi sacmaliyorum,artik dengeyi kaybettim...o anda ne dedi biliyor musnz? git istersen karsi dairede yap,rahatsiz olmam dedi!!!

uzatmayacagim...kiyamet koptu ve ben sessiz kalamadim.cok isterdim kalmayi ama beceremedim. bu kadar dayanabildim iste ve bu ADAM BENI SEVMIYOR bunu anladim artik...

kusura bakma ama tam şerefsiz çıkmış bu adam!:1no2:resmen oynuyor nafaka vermemek için!rezil herif!ne diyeceğimi şaşırdım vallahi!:a015:

sabaha kadar agladim,bir yandan da sesimi duymasin diye yorganin altina girdim...
5 dak sonra mutfaga gecerken baktigimda uyuyordu...
kizginligim kendime,ben nasil goremem,nasil anlayamam bir insanin bana bunlari yapabilecegini...
o kadar aci cekiyorum ki simdi arkadaslar...
ustelik cok kotu vurdu,kafami kaldiramiyorum

keşke sabırlı olsaydın illaki pes edicekti nereye kadar böyle gidicekti ki
o umursamıyosa sende umursamasaydın
bıde dayak atmış terbiyesız ya çok üzüldüm çikolatam yaa
bundan sonra o yokmuş gibi yaşa bırak davayı açsın o senı bezdirip kaçırcakki para mara vermesın
eşek kafaa offfff

sencerderen... guzel bir alinti bu,tesekkurler...
okudum da esimle yapabilecegim hicbirsey yok orda... umudumun bitmedigi donemlerde benim yaptigim surprizler var...
askin devami adina hep benim cabalarim...gecmise baktigimda bunu goruyorum.. daha once goremedigim icin cok ama cok kiziyorum kendime...

var canım.30.okursan sevinirim...

sabaha kadar agladim,bir yandan da sesimi duymasin diye yorganin altina girdim...
kizginligim kendime,ben nasil goremem,nasil anlayamam bir insanin bana bunlari yapabilecegini...

canım benım ya sen hiç aklımdan cıkmıyosun
saglıgın için bi sonuca varsa ilşkin

üzüldüm adınıza:(
dayak yediyseniz doktora gidip rapor alın
bu her şeyi daha çok kolaylaştırabilir(dava için yani)

CANIM KIYAMAM SANA NELER OLMUŞ ÖYLE allahım elleri kırılsın kusura bakma ama öle kırılsın valla ayyy delirdim inan ki şimdi burda okuyunca yaa elime verseler varya neyse sen nasılsın şimdi morluk veya darp izin varmı hastaneye falan gitseydin canım ya valla inan ki haa kardeşimin başına gelmiş ha senin inan ayırmadm hiç baştan beri okuduğumda çok şoktayım şuanda şimdi ne yapmayı düşünüosun canım

ya ne işin var hala o evdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kızgın: ne bekliyosunnn anlamadım ki güzelimmm..ya ben olsam cam çerçeve inmişti çoktan..elime geçeni atmıştım aşağıya,indirmiştim perdeleri yemin ediyorum...ellerine felç iner inşallahhhh..pişmanlıktan dili tutulur konuşamaz inşallah...ara ananı babanı gelip alsınlar seni..sen açsanda boşanma davasını nafaka alabiliyosun..beklemeee..belli tipinden zaten ne kadar iğrenç bi mahluk olduğu..yüzünden akıyodu herifin şerrr..gizli psikopat bunlar işte..ah ben olucam kii ahhhhhh:oklava:kötükedihüso

bence artık bu ilişkiyi uzatıp kendine acı cektirme .. bu adamla yasanmaz git boşanma davasını kendin ac onun verecegi nafaka da tazmınatta batsın ! hem aranızda herhangi bi bağ kalmamış olur
allah onun belasını verir herkes bu dunya da yaptıgı kotulugun karsılıgını bulur , ne kadar konusmaya calsıssan da bu adam anlamayacak bence ...
kendine de bundan sonra baska bi hayat kur ilk boşanan sen olmayacaksın
okulun da yenı bıtmış sanırım biraz mucadeleyle duzenlı bi iş de bulursun , yenı bir aşk da bulursun
o adamın kahrını cekmeye gelmdin bu dunyaya
bence ilk işin gidip dava acmak olsun sonra da evde sana ait eşyaları topla ailenin ynına don
bu adamdan ne koca ne baba olmazz

iz yok ne yazik ki... herhangi bir morluk filan yok...

yani vurdu bukadar rezilligin üstüne
insan alttan alır.yuuh eşine inanmıyorum
tamam karı koca arasında herşey olur
ama bukadarına pees
bende kk cok derdimi açtım şiddette gördügüm oldu
ama eşim uzatmazdı konuşan laf atan taraf olurdu
bende küsemez konusur eşimde
en azından tekrarlasada hatasını anlard
dikkat et bunları yapmıyım diye uyarırdı
eşin cok inat gururndan taviz vermeyen biri
bukadar olay karşısında kedı olcana
şiddet uygulaması vallah canım kk yararlan
cozüme ulaşırsın

:çok üzgünüm:HİLAL ORDAMISIN? ANNENE HABER VER BENCE UZATMANIN ANLAMI YOK AVUKATA DANIŞ VE YASAL HAKLARINI ÖĞREN GÜZELİM NE SAYGI KALMIŞ NE SEVGİ ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK....

burdayim hepinizin yazdiklarini okuyorum...
annemin haberi var,aksama babanla gelecegiz diyorlar,abu sabuk konusuyo iste...
annem bunu dovdurmeye kararli...
hicbir olayi kaldiracak durumda degilim,anlamiyorlar..kacip gitmek istiyorum...kimseyi ne annemi babami,ne o lanet kocami gormek istemiyorum..kavga da istemiyorum,dovus de... sadece kopmak istiyorum:(

Back