ben aslinda bosanmak istiyorum.. bu 8 ayda oyle seyler yasadim ki,acikcasi gelecek icin cok umutsuzum...buraya yazmadigim cok sey var,belki yazsam ...
ama evlendik bir kere,bir sans daha versem mi,(tabii gelir ve olumlu birsey yaparsa,yapmazsa zaten bosanmayi goze aldim) sif babam icin,babam cok uzulur...duzgun,cok iyi niyetli,herkes tarafindan sevilen babam...bosanmama cok uzulur..hayir der,sen nasil mutlu oluyorsan oyle yap der ama uzulur biliyorum...belki ailem icin ve geride kalan 3-5 guzel ani icin bir sans daha vermek isterim ama.......
ama bu artik yipranmis hatta guveni yitirmis bir iliski...dusunun ki kocamdan herseyi bekliyorum..evet o bir cocuk ve yarin oburgun biranda birine asik olmasini bile bekliyorum ondan...
cocugum olur da onu tek basima buyutmek zorunda kalirim diye korkuyorum...yani evli bile olsak,muhtemelen bana olan ilgisizligini cocuguna da yapar..daha 8 aylik evliyken "kocakari gibisin,gobegin 2 kat oldu" diyen adam,hamileligimde beni ne kadar uzer bir dusunsenize...
ne yazik ki evlenmeden goremedim...ne yazik...
o yuzden ben de bilmiyorum...gelirse ve ilimli olursa ben de bilmiyorum ne yapacagimi...