• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ve Bitti....:(

chocolategirl
bişe oldumu
ne olur bize guzel bir haber ver
ne zaman gelcek enişte?

sevgili sarissa

cok tesekkur ederim canim..ben de olan biten herseyi size yetistiriyorum iste...sizleri cok onemsiyorum canim .... bu arada baliklarla ilgili tespitlerine gonulden katiliyorum,benim de tanidigim tek balik esim degil....

sevgili missy... senin de soyledigin dogru canim,ben de burclarla ilgiliyim... kararli,dogustan olgun koclarla,kararsiz,degisken baliklar ne yazik ki anlasamazlar... bir umut du iste ....

chocolategirl
bişe oldumu
ne olur bize guzel bir haber ver
ne zaman gelcek enişte?

canim benim,valla siz benden daha cok bekliyorsunuz artik bu adami ama ben 8 ay bekledigim icin,beklememem gerektigini ogrendim... balik iste,sagi solu belli olmaz,beklemeyelim cnm gece 3 te bile gelebilir...
ben herseye hazirlikliyim ayrica uzmeyin kendinizi benim icin canlarim...

canim benim,valla siz benden daha cok bekliyorsunuz artik bu adami ama ben 8 ay bekledigim icin,beklememem gerektigini ogrendim... balik iste,sagi solu belli olmaz,beklemeyelim cnm gece 3 te bile gelebilir...

içimde guze bir his var
guzel bişeler olacak
ve senin yüzünü mutlu göreceğiz bugun inşallah:Saruboceq:

ne dicem bak kapı çalar çalmazz kapıya koşma biraz agırdan all
onu bekledigini anlayıp geri şişmesinn hemenn fırsat verme

Benim bir akrabam var balık burcu (eşi de kova) , eşiyle 20 küsür senedir evliler, ilk başlarda onlarda da olmuş eve geç gelmeler , içmeler, serseri tavırlar, şimdi karısını el üstünde tutuyor, rahat etmesi için elinden geleni yapıyor, evleri arabaları gayet lüks ve de en önemlisi karısını rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. İnşallah seninkide böyle iyi yönde değişir (çıkmamış candan umut kesilmez ben hala umutluyum bu evlilik için) :Saruboceq:

ne dicem bak kapı çalar çalmazz kapıya koşma biraz agırdan all
onu bekledigini anlayıp geri şişmesinn hemenn fırsat verme

bitanem ben icinden geldigi yasayan duygulu bir insanim... inan bana icimden kapiya kosmak gelmiyor zaten ...

Benim bir akrabam var balık burcu (eşi de kova) , eşiyle 20 küsür senedir evliler, ilk başlarda onlarda da olmuş eve geç gelmeler , içmeler, serseri tavırlar, şimdi karısını el üstünde tutuyor, rahat etmesi için elinden geleni yapıyor, evleri arabaları gayet lüks ve de en önemlisi karısını rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. İnşallah seninkide böyle iyi yönde değişir (çıkmamış candan umut kesilmez ben hala umutluyum bu evlilik için) :Saruboceq:

dedim ya birsey beklemiyorum ben artik...gercekten... ne umutluyum ne umutsuz...daha dogrusu herseye hazirlikliyim canim,top onda...

valla çok doğru söyledin canım.senden çok biz bekliyoruz eşinin gelmesini.okuduğum yorumlardan da anladığım gibi neredeyse hepimiz eşin geldiğinde güzel,olumlu gelişmelerin olacağı inancına sahibiz.o sebepten bu merakımız sanırım.hadi bakalım;inşallah eşin geldiğinde çok verimli olumlu konuşmalar yaparsınız da bizlere de bu güzel haberleri verirsin.a.s.

valla çok doğru söyledin canım.senden çok biz bekliyoruz eşinin gelmesini.okuduğum yorumlardan da anladığım gibi neredeyse hepimiz eşin geldiğinde güzel,olumlu gelişmelerin olacağı inancına sahibiz.o sebepten bu merakımız sanırım.hadi bakalım;inşallah eşin geldiğinde çok verimli olumlu konuşmalar yaparsınız da bizlere de bu güzel haberleri verirsin.a.s.

ben o adamdan maglesef olumlu hic birsey beklemiyorum dogrusunu soylemek gerekirse :kızgın:
tekrar soyleyecegim canim kusura bakma ama bu adamin baska biriyle iliskisi olmadigindan nasil emin olabiliyorsun ?:uhm:

ben o adamdan maglesef olumlu hic birsey beklemiyorum dogrusunu soylemek gerekirse :kızgın:
tekrar soyleyecegim canim kusura bakma ama bu adamin baska biriyle iliskisi olmadigindan nasil emin olabiliyorsun ?:uhm:

canim 10 gundur varsa bilemem,onun disinda telefonlari hep ortadadir,suphe cekecek bir davranisi da yok..uyuyakalir saatlerce telefon elimde falan...ben suphelenmedim valla...
ama ben de sana katiliyorum ve ben de olumlu birsey yapacagini sanmiyorum...

sen balık burcu olduguna ve kötuseyler yasadıgına göre burcuna gore yorumlarsak demekkı kötu yasanıcak bır yasamın var eger bu sekılde devam edersen
cunku kötu yasam cercevesını balık ceker yasar cevresıne yansıtır ama kötu durum ıcınde olmaya devam eder.

canim ozurdilerim ama hicbirsey anlayamadim bu yazdigindan...biraz daha acar misn?

yalniz yeri gelmisken soyleyeyim,balik kadinlariyla erkekleri farklidir.. ok benzer taraflari da vardir,ozellikle duygusalliklari...ama balik kadini cok keyiflidir..annem mesela,annem diye soylemiyorum,kiminle tanistirsam tekrar gormeye gelmek ister annemi... ve inanilmaz becerikli ve zeki olur balik kadinlari...

Canım Allah sana SABIR..Eşinede akıl fikir versinn..Bulmuş senin gibi bir bayanı nasıl böyle davranır anlamıyorum..Bu erkekler illa elindeki kıymeti kaybettikten sonramı degerini anlıyorlar bilmiyorum..Şuan nişanlı yada evli olmadıgım için fazla yorumda yapamıyorum..Hakkında herşeyin hayırlısı olsunn...

Belli işte bu adam boşanmak istemiyor aslında..
Kendisinin beyni çocuk beyni olduğundan ufacık bir olayda evliliği oyun sandığından hemen bitsin bu oyun istiyo.
Sonra bunun bir süreç olduğunu görünce siniri geçiyor ama gururuna yediremediği için aslında yapmak istemediği bir şeyi (boşanmak) yaptığı için çok sinirli. Bu sinirini de eskiden alttan alan senden çıkarmaya çalışıyor.
Hayatım belli ki bu adam bu davayı biraz zor açacak ya da açmayacak. Hatta sen böyle sert davranmaya devam edersen sanki bana yumuşayacak ve bişi olmamış gibi devam edecek gibi geliyor.
Çünkü karşımızda olgun biri yok, tam bir çocuk var. Mantıklı bişi beklememek lazım.

Eğer seninle aynı şekilde devam etmek isterse sen ne yaparsın merak ediyorum.. Büyük bir risk aslında.
Bakalım gelince ne yapacak...

Öpüyorum hilalim seni.
Allah seni çooooooooooooooooooooook mutlu etsin inşallah.

içim karardı:/ henüz 14 yaşımda olmama rağmen neler çektiğinizi hemen hemen anlayabiliyorum.annem ve babam(biyolojik yoksa iskele babası olur kendisi) ben 6 yaşındayken ayrılmıştı.2sinin kavgalarına tek şahit olan bendim kötü günler geçirdim ama hepsi geçti.annemde sizin gibi bir sürü hakarete maruz kaldı ama sırf ben varım diye ayakta durdu şimdi çok mutlu ve iyiki ayrılmışım diyor tabii bende çünki inanın ister 3yaşında ister 7 yaşında (ki ben bu kavgalar doğduğum andan beri olan birşeymiş)yaşadım.aslına bakarsanız sizin durumunuz bizimkinden iyi nedenini açıklayayım.babam ben kendimi bildim bileli işsizdi tüm gün uyurdu yemek yerdi televizyon seyrederdi hayatın bundan ibaretti.annem evin erkeği gibi çalışırdı sabah kaçta gittiğini bilmiyorum ama geç dönerdi.beni ananem büyüttü sağolsun bu yanlış evlilikten yanlışlıkla doğan fazlalığa 14 sene bakmış durumda halada bakıyor.babam annemin eline bakardı düşünsenize.bide bu yetmez gibi anneme bağırırdı.sanki ben yokmuşum gibi küfür ederdi.6yaşında anlamazdım şimdi gayet anlıyorum.bazen keşke doğmasaydım diyorum ama mecburen yaşıyorum elimden birşey gelmiyor.bir mesajında kendime dul dedirtmeyi istemezdim gibi bir cümle kullanmışsın.dul olmakta korkulacak yada aşağılanacak hiç birşey yok.dulsun diye size kötü kadın muameleside yapamazlar buna hakları yok.dul olmak sadece yanlış bir evlilik yapmaktır bu böyle bilinsin lütfen.ve dul kalırsanda bundan asla utanma sen sadece yanlış bir evlilik yapmış bir bayansın.ahlaksızlık yapmadın kocanı aldatmadın bunun için başın dik olmalısın.bu cümleleride ağlayarak yazıyorum ama siz üzülmeyin.inceldiği yerden kopsun diyorum siz okadar çabalamışsınız hatta yalvarmışsınız gerisi onun vicdanına kalmış bişey.

merfe cigim ,
ben aslinda bosanmak istiyorum.. bu 8 ayda oyle seyler yasadim ki,acikcasi gelecek icin cok umutsuzum...buraya yazmadigim cok sey var,belki yazsam ...
ama evlendik bir kere,bir sans daha versem mi,(tabii gelir ve olumlu birsey yaparsa,yapmazsa zaten bosanmayi goze aldim) sif babam icin,babam cok uzulur...duzgun,cok iyi niyetli,herkes tarafindan sevilen babam...bosanmama cok uzulur..hayir der,sen nasil mutlu oluyorsan oyle yap der ama uzulur biliyorum...belki ailem icin ve geride kalan 3-5 guzel ani icin bir sans daha vermek isterim ama.......
ama bu artik yipranmis hatta guveni yitirmis bir iliski...dusunun ki kocamdan herseyi bekliyorum..evet o bir cocuk ve yarin oburgun biranda birine asik olmasini bile bekliyorum ondan...
cocugum olur da onu tek basima buyutmek zorunda kalirim diye korkuyorum...yani evli bile olsak,muhtemelen bana olan ilgisizligini cocuguna da yapar..daha 8 aylik evliyken "kocakari gibisin,gobegin 2 kat oldu" diyen adam,hamileligimde beni ne kadar uzer bir dusunsenize...
ne yazik ki evlenmeden goremedim...ne yazik...
o yuzden ben de bilmiyorum merfe cigim...gelirse ve ilimli olursa ben de bilmiyorum ne yapacagimi...

içim karardı:/ henüz 14 yaşımda olmama rağmen neler çektiğinizi hemen hemen anlayabiliyorum.annem ve babam(biyolojik yoksa iskele babası olur kendisi) ben 6 yaşındayken ayrılmıştı.2sinin kavgalarına tek şahit olan bendim kötü günler geçirdim ama hepsi geçti.annemde sizin gibi bir sürü hakarete maruz kaldı ama sırf ben varım diye ayakta durdu şimdi çok mutlu ve iyiki ayrılmışım diyor tabii bende çünki inanın ister 3yaşında ister 7 yaşında (ki ben bu kavgalar doğduğum andan beri olan birşeymiş)yaşadım.aslına bakarsanız sizin durumunuz bizimkinden iyi nedenini açıklayayım.babam ben kendimi bildim bileli işsizdi tüm gün uyurdu yemek yerdi televizyon seyrederdi hayatın bundan ibaretti.annem evin erkeği gibi çalışırdı sabah kaçta gittiğini bilmiyorum ama geç dönerdi.beni ananem büyüttü sağolsun bu yanlış evlilikten yanlışlıkla doğan fazlalığa 14 sene bakmış durumda halada bakıyor.babam annemin eline bakardı düşünsenize.bide bu yetmez gibi anneme bağırırdı.sanki ben yokmuşum gibi küfür ederdi.6yaşında anlamazdım şimdi gayet anlıyorum.bazen keşke doğmasaydım diyorum ama mecburen yaşıyorum elimden birşey gelmiyor.bir mesajında kendime dul dedirtmeyi istemezdim gibi bir cümle kullanmışsın.dul olmakta korkulacak yada aşağılanacak hiç birşey yok.dulsun diye size kötü kadın muameleside yapamazlar buna hakları yok.dul olmak sadece yanlış bir evlilik yapmaktır bu böyle bilinsin lütfen.ve dul kalırsanda bundan asla utanma sen sadece yanlış bir evlilik yapmış bir bayansın.ahlaksızlık yapmadın kocanı aldatmadın bunun için başın dik olmalısın.bu cümleleride ağlayarak yazıyorum ama siz üzülmeyin.inceldiği yerden kopsun diyorum siz okadar çabalamışsınız hatta yalvarmışsınız gerisi onun vicdanına kalmış bişey.

ahh bitanem benim sen de beni aglattin...
hayat iste insani senin gibi erkenden olgunlastiriyor...sen neler yasamissin ,ne zorluklar gormussun canim :teselli:
Allah sana ilerde cok ama cok guzel bir evlilik yapmayi nasip etsin,dilerim cektigin acilari mutlu yuvanda colugunla cocugunla unutursun...

Back