- 24 Mart 2008
- 505
- 4
- 296
- Konu Sahibi chocolategirl
-
herkese mrb,
alnagme yazını okuyunca rahatsız oldum ve birşeyler yazmak istedim. ne biçim akıllar veriyorsun kıza allahaşkına? tamam diyelim ki dediğin gibi yaptı, gezdi toztu, eve geç gtti bizim kız, EEE SONUÇ ?
brz düşünelim ltfn, bin tane oyunla mı evliliğine ve karısına sahip çıkacak? illa ki arkasından iş çevirip merakta bırakma taktikleri yaparak mı bizim kız kocasını kendisine bağlayacak??? böyle evlilik mi olur?
adamın içinden gelmeli bazı şeyler...maalesef bu adamın içinde 1 gram bile evlilik sorumluluğu YOK! istersen havada uçan kuşu ağzınla tut, yine de yaranamazsın !!! o yüzden chocolate girl iyisi mi sen bir an önce o evden uzaklaş, ailenin yanına dön. sora da bırak akışına, dava mı açacak, boşanacak mı, babanın evine gelip yalvar yakar özür dileyerek af mı dileyecek, ne yapacak göreceğiz... kendini boş yere oyunlar oynarak yıpratma, çünkü ona birşey olmaz olan sana olur, çünkü sen hala onunla aynı evde yaşıyorsun ve onda bunun rahatlığı var maalesef. bu yüzden ona anyayı konyayı göstermen lazım, ayrılmalısın derim o evden :jeyyar:
nasıl yani haalaamı gelmedi pess insan bi merak eder. başına bişey gelse ruhu duymaz. allah sabır versin sana
hanımefendi,öncelikle konuma cevap yazma zahmetine girdiğiniz için çok teşekkür ederim...
fakat ben sizin gibi düşünen kadınları anlayabilmiş değilim. eğer konumun tamamını okuduysanız,evliliğim boyunca ne kadar alttan aldığımı ve bunların karşılığında en ufak hatamda nasıl hakaretlere maruz kaldığımı da görürdünüz... daha nasıl alttan alınır,hakikaten ben bilmiyorum.
onu nasıl bırakıp komşuna gidersin demişsiniz... adam yaptığım yemeği yemiyor, yüzüğü parmağında olmadan ortalarda dolaşıyor,beni hiç yoktan yere akşamın bir vakti bırakıp arabasına atlayıp gidiyor, artık en ufak olayda boşayacağım seni diyor,yatak ayırıyor,eve geç geliyor hatta gelmiyor...siz ise benim komşuma geçmemi yargılamışsınız ... ne diyeyim,demek ki ben yanlışım bu işte...
bu evlilikmi yaa?? profiline baktımda sen ve eşin gerçkten eşin seni haketmiyor ve gerçekten bakışlarında bir cinlik bir sinsilik var eşinin güzelim.. yemin ederim böle şeyler okuyunca evlilikten soğur oldum yaaa..sizin bir geçmişiniz tanışmışlığnız var ve böle değild b u adam birden değiştii demiştin.. korkar oldum vallahide billahide..
chocolategirl guzelim sende hic suphelendinmi ?? bilmiyorum ama bence senin esiyin hayatinda bir baska kadin var maglesef ...
not : amcası aradı.. ankaraya giderken arabası bozulmuş yolda kalmış,ve şuan dönüş yolundaymış,yine aynı şey başına gelmiş...bana "ara geçmiş olsun de,sen bir adım at kızım" diyor... attığım adımları bilmeden ...
Allah ın adaleti işte... sevinmiyorum başına bu geldiği için,ama beni çok ağlattı çok üzdü,ve bunu her yapışında bir işi mutlaka ters gidiyor.tesadüf olamaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?