- Konu Sahibi chocolategirl
canım inşallah mutlu olursun artık iyice kopmuş ipler sana haber bile vermemesi ne yazık böyle yapark elindeki mcevheri yitiriyor farkında değil keşkeherşey hayal ettiğimiz gibi olsa ama nerdeee ailenlede artık herşeyi konuş anlat her an herşey olabilir de bari böyle söylüyorum ama sanırım sen zaten karraını vermişsin yanlış anlama beni kimsenin ayrılmasını istemem ama böylede sürmezki sen bu güzellikle herşeyin en iyisini hakediyosun hayatına yeni bir yön çiz yeteneklsinde aynı zamanda baktımda müzikle uğraşıyosun yolun açık olsun hep hayatta senden daha değerli hiç birşey yok bunu unutma:1hug:
cok tesekkur ederim canim...
ben boyle olmasini istemedim, o istiyor. demek ki kararli ki hicbir sekilde takmiyor,baska sehre gidiyor,aramiyor... tamam ne olacaksa olur,bosaniriz gerekirse de, insan karisini merak etmez mi... namus bu,evde mi,disarda mi...basinda bir is var mi,paraya pula ihtiyaci var mi.. tamam belki gercekten kararlisin da be adam,dusman da degiliz ki,namussuzluk yapmamisim,yalan soylememisim,aldatmamisim...nedir bu kadar... yazik cok yazik...