- Konu Sahibi chocolategirl
affetmek çok tehlikeli... çok riskli ve genelde değmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç unutamadığım bir olay var anlatmak istiyorum..
ben konservatuar mezunuyum şarkı söylüyorum... işin eğitimini aldığımız için de öyle her yerde söyleyemiyorum tabii,genelde lüx restaurantlar,elit yerler işte... barlarla,gece klüpleriyle işim yok yani...
eşimle ilk tanıştığımda henüz bazı insanlara vokal yapıyordum.kendi halimde,konservatuar öğrencisiydim.harçlığımı çıkarıyordum,yeniydi herşey...
kıyamet koptu birgün..." sen o adama vokal yapamazsın" diye... o da gelip izlemişti beni ve birdaha da gidememiştim onunla tartıştığımız için(kabul etmedim bu yaptığını başta ama onu da kaybetmeyi göze alamadım)
şimdi aynı insan, işim olmadığı zamanlarda "sana iş gelmedi mi bu hafta" diye soruyor... ben evlendiğimizde kesin bırakırım,istemez diyordum.tam tersi...işim olmadığı zaman ,yani para kazanamadığım haftalarda soruyla da olsa beni üzüyor..." işin yok mu bu hafta" ...
düşünün ki bir keresinde bir bardan teklif geldi,tanışmaya giderken bar olduğunu bilmiyordum.eşime sen de gel dedim.mekanı gördük biraz oturduk çıktık... bana "eee çalışacak mısın burda ,güzel yer aslında"dedi...
burası bir bar arkadaşlar.. ve ben evli bir kadınım ki ben bekarken bile çalışacağım yerleri seçerim,barlarla gece klüpleriyle çalışmam...
kandırıldım...bu adam böyle değildi...
senağlamacanım ya o kadar üzülüyorumki sana sanki kendi kız kardeşim yaşıyo gibi inan ben baştan beri söylüyorum senin yaptıklarının hepsi doğru ve senin yanlış hiç bir haraketinin olmadığını düşünüyorum ben şimdi bence o da kafasında bitirmiş bazı şeyleri eğer amacı ayrılmak olmasaydı bu kadar uzatmazdı bir şekilde sana yaklaşırdı bizde çok ciddi kavgalar ettik eşimle ben çıkardım yüzüğü ama o asla çıkarmadı ve ben uzatırım inan o fazla uzatmaz hatalı ben olduğumda bile işte bu seven erkektir bence sen şimdi akşam aynen bu dediklerini yap en doğrusu bu canım yaa allahım sana çok yardım etsin inş:1rolleyes:canlarim benim hepiniz ne kadar tatlisiniz... ne guzel seyler yazmis beni ne kadar dusunmussunuz...
farkli dusunenler olabilir,olsun,hepiniz buraya benim iyiligim icin birseyler karaliyorsunuz... esimden daha cok kafa yoruyorsunuz dusunun.. bu benim icin harika birsey,inanin bana muthis bir guc ve motivasyon sagliyorsunuz...
son olanlari anlatayim;
dun gece 1.30 gibi geldi,ben yatagimdaydim,uyumamistim ama o odaya girdiginde uyumus gibi yaptim. pijamalarini aldi,iceri gecti...tv yi acti ve koltuga yatti yine...biraz agladim,elimde olmadan...kendi halime,evliligimin 8. ayinda bunlari yasadigim icin...merak etmeyin her aglamamda icimde cok sey bitiyor...
sabah uyandigini duydum,ben yatiyorum hala kalkmadim. giyindi,yine her zamanki gibi cikardiklarini bir kenara firlatti,hatta farkli kenarlara :) gerisini hatirlamiyorum uyumusum... 9 gibi uyandim iceri gectim...orta sehpanin uzerinde bir miktar para ve hemen yaninda yuzugu... acikcasi ne yapmaya calisiyor anlamadim,zaten cikmisti o yuzuk,hala gozume gozume sokmasi ne demek bilmiyorum,ben anlayamadim :sm_confused:
bir baktim cep telefonum kapanmis,odemeli yaptim aradi,sunlari soyledim : merhaba,kusura bakma rahatsiz ettim (est dedi) ama mecburen aradim. cep telefonum kapanmis,odemeyi dusunuyor musun? hala evli oldugumuz icin bunu baska birinden isteme sansim yok. ayrica bu biraktigin para da eksiklere yetmeyecek " dedim... " aksam halletmeye calisiriz "dedi.. peki hoscakal diyip kapattim...
gorsun istedim... ayriligi kabul edisimi,hicbir caba gostermeyecegimi,ne istiyorsa onun olacagini gorsun istedim...
aksama gelir direk para verir konusmazsa ben de susmak zorundayim.ama hik mik eder(hani parasi yoksa) konusma olursa aramizda,bunlarin uzerine davayi acip acmadigini sorarim. cevabina gore de,muhtemelen en kisa zamanda acmasini istedigimi cunku bu sekilde bir hayati yasamayi tercih etmedigimi,haketmedigimi ve de hazmedemedigimi soylemeyi planliyorum...
ne diyorsunuz?? fikriniz onemli kizlar??
canlarim benim hepiniz ne kadar tatlisiniz... ne guzel seyler yazmis beni ne kadar dusunmussunuz...
farkli dusunenler olabilir,olsun,hepiniz buraya benim iyiligim icin birseyler karaliyorsunuz... esimden daha cok kafa yoruyorsunuz dusunun.. bu benim icin harika birsey,inanin bana muthis bir guc ve motivasyon sagliyorsunuz...
son olanlari anlatayim;
dun gece 1.30 gibi geldi,ben yatagimdaydim,uyumamistim ama o odaya girdiginde uyumus gibi yaptim. pijamalarini aldi,iceri gecti...tv yi acti ve koltuga yatti yine...biraz agladim,elimde olmadan...kendi halime,evliligimin 8. ayinda bunlari yasadigim icin...merak etmeyin her aglamamda icimde cok sey bitiyor...
sabah uyandigini duydum,ben yatiyorum hala kalkmadim. giyindi,yine her zamanki gibi cikardiklarini bir kenara firlatti,hatta farkli kenarlara :) gerisini hatirlamiyorum uyumusum... 9 gibi uyandim iceri gectim...orta sehpanin uzerinde bir miktar para ve hemen yaninda yuzugu... acikcasi ne yapmaya calisiyor anlamadim,zaten cikmisti o yuzuk,hala gozume gozume sokmasi ne demek bilmiyorum,ben anlayamadim :sm_confused:
bir baktim cep telefonum kapanmis,odemeli yaptim aradi,sunlari soyledim : merhaba,kusura bakma rahatsiz ettim (est dedi) ama mecburen aradim. cep telefonum kapanmis,odemeyi dusunuyor musun? hala evli oldugumuz icin bunu baska birinden isteme sansim yok. ayrica bu biraktigin para da eksiklere yetmeyecek " dedim... " aksam halletmeye calisiriz "dedi.. peki hoscakal diyip kapattim...
gorsun istedim... ayriligi kabul edisimi,hicbir caba gostermeyecegimi,ne istiyorsa onun olacagini gorsun istedim...
aksama gelir direk para verir konusmazsa ben de susmak zorundayim.ama hik mik eder(hani parasi yoksa) konusma olursa aramizda,bunlarin uzerine davayi acip acmadigini sorarim. cevabina gore de,muhtemelen en kisa zamanda acmasini istedigimi cunku bu sekilde bir hayati yasamayi tercih etmedigimi,haketmedigimi ve de hazmedemedigimi soylemeyi planliyorum...
ne diyorsunuz?? fikriniz onemli kizlar??