- Konu Sahibi chocolategirl
SON OLAYLAR
merhaba arkadaslar
bugun marketteydim. telefon caldi,actim...baktim esim ariyor.kac zamandir ilk kez...bana "sen ne yapiyorsun" dedi. ben de "hiiiic marketteyim" dedim. " onu sormuyorum,calismiyor musun,hani bir is basvurusu yapmistin ne oldu?" dedi(ama ses tonu cok kaba ve asagilar gibi..." hayir olmadi o is,niye soruyorsun?" dedim .yine kaba ses tonuyla ,hersey benim ustumde,sen niye herseyi benden bekliyorsun,istersen bir isin ucundan tut artik dedi (ki benim sahne islerim oluyor arada ve bu eve ciddi anlamda katkim var,kendisi bunu gormuyor cunku isim onun ki gibi devamli bir is degil) ben de " benim isimin olup olmadigini sorgulamana gerek yok, yetisemedigini duzgun bir dille soylersin,anlarim "dedim.."ben boyle ifade ediyorum,senden mi ogrenecegim nasil konusmam gerektigini"diyince ipler koptu. ben de "ben bu evin kadiniyim,erkegi degil.calisip para getirmek gibi bir zorunlulugum yok,ayrica isimin olup olmamasi seni ilgilendirmez" dedim.mecburdum bu sekilde konusmaya cunku karsimda cok saygisiz nerdeyse hakaret eder gibi konusan bir adam vardi ki kendisi aradi beni sonucta.dusunun bir de ben arasam neler duyardim. bana "ben seni karim olarak hissetmiyorum"dedi. o an icimde ne firtinalar koptu aglamak istedim ama bu sefer aglamadim,cok sey bitmisti..."ister hisset ister hissetme,senin soyadini tasiyorum ve burdayim...burda oldugum surece bana bakmak zorundasin" dedim. "peki ne kadar surecek bu "dedi ben de "hee iyi oldu o konuya geldigimiz,sen bosuyordun beni,actin mi davayi?" dedim. "hayir acmadim,acacak bisey yok,sen geleceksin,sozlesme imzalayacaksin bitecek"dedi (salaktim ya) ben de "ben arastirdim,1 yildan kisa suren evlilikleri hakim anlasmali bitirmiyor,mecburen birimizin acmasi gerekiyor...lutfen git ve davayi ac,ben de seni istemiyorum"dedim... kapadik....
hic ama hic uzulmuyorum...tek damla gozyasi dokmeyecegim....