Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

farklıymıs olabilir

Allah yardımcın olsunnnn

cıh, çok itici bu ya, niye çekmişler ki böyle bir foto :44:

anlamadım,anlamlandıramadım adamın kafasına keske kas göz yapsalarmış

**

Oyammmm enişte de bir üşengeç maşallah.. suyu da ablası getirttircek ha arayıp :26:

harbi vardiyalı çalışıyor gitsin en fazla 1 saatini alır ya o iş.:44:

merhaba...adanadayım...2 hafta sonra gittik biz....5 dk da aldık....sıra varsa biraz bekleyebiliyosun ama haftanın ilk günü gitmeyin kalabalık oluyo...biz çarsamba gittik sabah erkenden...kimsecikler yoktu

BİZİM 6 AY OLDU YAAA:ss GEREKENLER NELER

neymiş efendim, apt numaramızı bilmiyormuş. (yuhh diyebilirisiniz )

neymiş efendim, ablasının hemen yanındaki dükkanmış zaten sucu, o söyleyecekmiş.
yani abla numarası varsa ver ararım ben demiyor.
bir de efendim, ablası hatırlatmış. sular kesik su söyleyecek misiniz diye. yoksa ondan yani...
boşu boşuna kıytırık marka su almış olduk
ay bu benden tembel valla yaa :26:

ay napayım giderse gider gitmezse de zaten olmuş 3 ay. ceza varsa da yedik

kızlar, bende yeni evlenenlerdenim. hatta çok yeni. Forumu çok iyi bilmiyorum ve kullanma özürlüyüm buraya bir konu da sizlere danışmam gerektiği için yazıyorum umarım yanlış olmaz. Şimdi bazı konularda aileme danışsam olumsuz yada olumlu birşey söylediklerinde onların dediğini yapıyorum yapmıyorum meselesi oluyor diye onlara evliliğim ile ilgili birşeyler anlatma taraftarı değilim. Yeni evlendiğimiz için henüz öyle koca koca sıkıntılarımız yok umarım ilerleyen zamnlardada olmaz. Benim eşim ailesinin yakınında bir şirkette çalışıyor hergün ailesini görüyor. Ben farklı bir şirkette daha uzakta çalışıyorum. Kendi ailemi bile onbeş günde bir en yakın görüyorum. 1 görümcem bize yakın oturuyor arabaları var eşimin anne ve babası ile misafirliğe gidiyorlar yengeye , halaya vs gidip görüyorum. Şimdi pazar günü eşimi babası çağırmış iş varmış köyde eşim banada gel diyor gitmek istemiyorum. çalışan bir bayanım benimde tek pazar günüm var. Eşimi kırmak istemiyorum. Ama sürekli de tek dinleneceğim günlerde köyde iş yaparak yada kayınvalidem görümcelerimle zaman geçirerek yorgun argın eve düşmek istemiyorum.Ben biraz durgunum çekingenim bir araya geldiğimizdede birşey konuşamıyoruz desem yeridir. tabiri caizse sap gibi oturuyorum. çok sıkılıyorum çokk. ne yapmalıyım doğrusu nedir. Bir yardım ederseniz çok sevinirim.
sevindirin beni gayri.

cüzdanına koysun bir kagıda ev adresinizi :44: sucu olayı ayrı bir vakka

ayy :18::18:inş. ceza yemezsiniz az para değil ya

bdv 'ye aç bir konu bak gör fikirleri

loopdido dağınık yazabilirim kusuruma bakma. öncelikle utangaçlığından dolayı mı gitmek istemiyorsun yoksa yorulduğundan dolayı mı yoksa hep eşimin tarafına gidiyoruz düşüncesiyle? sebebi tam anlamadım.
bunun dışında şuraya bu kadar gidiyoruz, oraya şu kadar kere gittik gibi matematik hesaplar bence evlilik için hoş şeyler değil. misal benim eşim aralıktan beri ailesini görmüyor ve bu süreçte benim ailemin yanına gittiği sayı beşi geçer. hesap kitap yapsa gelmezdi veya ben ilerde senin gibi düşünsem çok üzülür. şartlar neye uygunsa onu yapıyoruz daha çok hayatta, hesap kitap tutmuyoruz.
çalışan kadınsın, tatilin sadece pazarsa eşinle konuşup pazar günlerini boş geçirmek istediğini söyleyebilirsin ve bundan sonra öyle olmasını isteyebilirsin. tabi ki gerekçeleriyle.
seni anlamasını umuyorum.
her ikinizi tanımadan yapabileceğim yorumlar bunlar
kararını kendin ver, başkalarının çizdiği yolda gitmek sorumluluk azaltmak açısından çok iyidir ama kararlarının sorumluluğunu almak için kararı kendin vermen gerekir. yoksa bedeli de ödemek istemezsin, ödülün de hazzını azaltırsın.

yeni tip evler ne kadar modern, soğuk ve geometrik ya çoğunda mutfaklar koyu renklerle donanmış, morlar siyahlar kırmızılar... banyolar da öyle... Allah nasip eder de ev almaya karar verirsek eşim çıldıracak, çoğunu beğenmicem. ben beğenmedikçe onun da içine sinmeyecek. aradığımız evi bulmak için daha fazla efor sarfedecek, yorulacak garibim tıpkı gelinlik ve yatak odası takımı seçiminde olduğu gibi... en iyisi hazır ev almamak, iskeletiyle alıp içini kendin donatmak :44: ne diyorsun çağla bu işe?

Son düzenleme:
bir de kızlar evler inşaat firmasından mı sahibinden mi ucuza gelir? emlak ofisini saymıyorum :44:

en iyisi o aslında içini kendi zevkine göre ayarlamak ama ekstra bütçe ayrılmış olması lazım onun içinde..

bir de kızlar evler inşaat firmasından mı sahibinden mi ucuza gelir? emlak ofisini saymıyorum :44:

eşim inşaat mühendisi...biz bile bu işin içinde olmamıza ragmen hazır bi ev istemiyoruzzzz.....adana ev konusunda cok iyidir ucuz ve güzeldir evleri.....apartman sevmiyoruz....bi arsa alıp kendi istegimize göre de yaptırabiliriz....olmazsa hazır apartman dairesi alıcaz Allah izin verirse....

eşim inşşaat firmasında ve tanıdıklarına oldukca yardımcı oluyo....200.000 tl olan 4+1 evi cok yakın bi arkadasına 190.000 e verdiler....10.000 iyi para...tabi herseyi bitmiş hali bu...ama sen iskelet haliyle alcam kendim yaptırcam diyosan daha ucuza alırsnız...bi inşaat firmasından tanıdık bulun siz en iyisi

emlak ofislerinden oldum olası hoslanmam....adamların eline düsme yaaaa....sahibinden de ucuz oluyo...pazarlık payın oluyo yani.....

krizsavar canım cevap yazdığın için çok tşk ederim.
Elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıp oraya buraya şu kadar gittik bu kadar gittik hesabı yapmamaya gayret ediyorum.
sabah 7 de güne başlayıp akşam 19.00 dagünü kapatıyorum. Eve geldiğimdede birsürü iş beni bekliyor oluyor. Eşim yardımcı oluyor ama ben biraz takıntılı olduğum için boş oturamıyorum. Dolayısıyla yoruluyorum. Birde ailesiyle bir aradayken benim çekimserliğime onların da soğuk davranışları eklenince sıkılmamak elimden gelmiyor. Hiç istememe rağmen birçok kez sırf eşim için gidiyorum, oturuyorum, görüşüyorum. Aslında istediğim huzurlu anlaışlı bir yuva kurabilmek. Şuan yuvamda güzel şeyleri düşünmek varken ben pazar günü kayınvalideme gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Başkaları kırılmasın üzülmesin alınmasın diye kendimizi unutmaktan korkuyorum

en iyisi o aslında içini kendi zevkine göre ayarlamak ama ekstra bütçe ayrılmış olması lazım onun içinde..

o zaman şöyle yaparım sanırım, çünkü içine çok önem veriyorum. toplamda ev için ayırdığım bütçenin 3/5'iyle evi alırım, 2/5'iyle de içini yaptırırım. herhalde donanımsız evi daha ucuza satıyorlardır, sade iskeleti :44: bir daha ev bakarken inşaat firmasını işaretleyeyim

evet yüzde oranın mantıklı orta halli yaptığın sürece çok fazla ciddi harcama gerektirmez evin içi..

inşaat firması işaretlemen daha iyi olur.

önce isteğe göre yaptırmayı düşündük ama o zaman ben çok para harcayabilirim, kendime de güvenemiyorum plan noktasında. hiç istemememe rağmen daire bakıyorum şimdilik, kafamda profil oluşsun diye. az katlı apartmanlara özellikle... villa tarzı bir şey olsun dicem de o da pahalı işte. hayırlısı bakalım. teşekkür ederim canım bilgiler için

canım amaç zaten başkalarının duygularıysa çok da doğru bir seçim değil. kendini feda etmeden onlara derdini anlatabilirsin, seçimlerini iletebilirsin, saygı duymuyorlarsa da kendileri bilir. karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…