Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı gün verilmiyor mu kimlikler :44::44:
:26::26: biz daha aldırmadık
ama bende sigortamı kontrol etmek için baktığımda cilt no değişmiş ona şaşırmıştım
teeee nerelere gitti kütüğüm
aynı gün verilmiyor mu kimlikler :44::44:
bizde gecen hafta aldık....cok değişik bi duygu dimi.....soyadın farklı kütügün değişmiş
:26::26: biz daha aldırmadık
ama bende sigortamı kontrol etmek için baktığımda cilt no değişmiş ona şaşırmıştım
teeee nerelere gitti kütüğüm
Yok canım en az 1 hafta bazen 15 gün geçiyor.
Sorma yaa kütüğüm Mersin oldu daha Mersini görmedim hiç bir de
Aslııı yirim seniiiii
yok kuzum...belli bi süre içinde nüfus müdürlüğüne 3 resim,eski kimliğin ve evlilik cüzdanyla gidiyosun.....5 dk da değiştiriyolargitmişken ikametgahınızı da yeni evinize alın...ama üzerinize kayıtlı bi fatıra olması lazım...yoksa aldıramazsınız
mesela esinin üstüne bi su faturası
tamam canım sağolasın
peki nüfus müdürlüğü eski baglı oldugumz yere mi gidecegiz yoksa evlendiğim ilçeninkine gitsem yaparlar mı
360-380 gibi bi cezası var...neden değiştirmediniz kimliklerii Oyaaaa
tamam canım sağolasın
peki nüfus müdürlüğü eski baglı oldugumz yere mi gidecegiz yoksa evlendiğim ilçeninkine gitsem yaparlar mı
Hiç farketmiyor canım artık. Sadece 2 fotoğraf la kimliğini istediğin nufüs müdürlüğünden alıyorsun.
Evlilik cüzdanıda yanında olsun.
İkmaetinizi yeni evinize almak içinde kirayla kontrat ve fatura istiyorlar.
cezayı yersek beni boşar adam
rüzgar erkoçlar ı askere çağıracaklarmış :44: ama alınır mıymış, bilinmiyor :44:
bizde gecen hafta aldık....cok değişik bi duygu dimi.....soyadın farklı kütügün değişmiş
canım meraba bikaç sorum olucak düğününden ne kadar sonra aldın hangi şehirdesin hemen halloluyo mu