Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

:26::26: biz daha aldırmadık
ama bende sigortamı kontrol etmek için baktığımda cilt no değişmiş ona şaşırmıştım
teeee nerelere gitti kütüğüm

aynı gün verilmiyor mu kimlikler :44::44:

Aslııı yirim seniiiii

yok kuzum...belli bi süre içinde nüfus müdürlüğüne 3 resim,eski kimliğin ve evlilik cüzdanyla gidiyosun.....5 dk da değiştiriyolargitmişken ikametgahınızı da yeni evinize alın...ama üzerinize kayıtlı bi fatıra olması lazım...yoksa aldıramazsınız
mesela esinin üstüne bi su faturası

:26::26: biz daha aldırmadık
ama bende sigortamı kontrol etmek için baktığımda cilt no değişmiş ona şaşırmıştım
teeee nerelere gitti kütüğüm

360-380 gibi bi cezası var...neden değiştirmediniz kimliklerii Oyaaaa

tamam canım sağolasın

peki nüfus müdürlüğü eski baglı oldugumz yere mi gidecegiz yoksa evlendiğim ilçeninkine gitsem yaparlar mı

tamam canım sağolasın

peki nüfus müdürlüğü eski baglı oldugumz yere mi gidecegiz yoksa evlendiğim ilçeninkine gitsem yaparlar mı

evlendiğin ilçeye gitsen olur sanırım...emin değilim ama bi sor kuzummm..

Oyaaaaaaa 20 iş günü içerisinde kimlik değiştirmezsen 354 tl ceza ödüyomussun....

360-380 gibi bi cezası var...neden değiştirmediniz kimliklerii Oyaaaa

vaktimiz olmuyor :18:
ben böyle şeyleri pek önemsemem zaten.
bizimkine kalsa balayından sonraki hafta yapacaktı, ama izin yoktu.
geçenlerde söyleyip duruyordu gene, ama gidip aldırmıyor da

cezalar hep bize zaten, bir çok milletvekilinin kayıtları başka başka yerlerden çıkıyor, seçim zamanı görüyoruz. anca bize lafları geçer

tamam canım sağolasın

Hiç farketmiyor canım artık. Sadece 2 fotoğraf la kimliğini istediğin nufüs müdürlüğünden alıyorsun.
Evlilik cüzdanıda yanında olsun.

İkmaetinizi yeni evinize almak içinde kirayla kontrat ve fatura istiyorlar.

teşekkür ederim

biz nikahın yapıldığı gün almıştık, aciliyetten dolayı. ama işe yaramadı almamız, eş durumu olmadı, istifa etti eşim de

rüzgar erkoçlar ı askere çağıracaklarmış :44: ama alınır mıymış, bilinmiyor :44:

gül gül :18::18: az önce aradım, ben söyleyince inanmıyorsun, anca başkaları söylerse inanıyorsun diyor

inanmamak değil durum halbuki, anca telefon açıp bana söylüyor. madem öyle cezası var, git yaptır. bana niye diyorsun.
benden şunu bekliyor; tamam ben gider yaptırırım dememi bekliyor sanırım
halbuki geceye gittiği haftalarda gidip yaptırabilir

dün arıyor beni ; su isteyeyim mi diyor,
bende aa olabilir dedim.
tamam o zaman ablama mj at adresimizi göndertsin.
e hani sen yolluyordun suyu:44:
yok illa başkalarına yaptıracak işlerini
son çocuk+ şımarık büyüyen tek erkek çocukla evli olmak çok zor

canım meraba bikaç sorum olucak düğününden ne kadar sonra aldın hangi şehirdesin hemen halloluyo mu

merhaba...adanadayım...2 hafta sonra gittik biz....5 dk da aldık....sıra varsa biraz bekleyebiliyosun ama haftanın ilk günü gitmeyin kalabalık oluyo...biz çarsamba gittik sabah erkenden...kimsecikler yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…