Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

önce isteğe göre yaptırmayı düşündük ama o zaman ben çok para harcayabilirim, kendime de güvenemiyorum plan noktasında. hiç istemememe rağmen daire bakıyorum şimdilik, kafamda profil oluşsun diye. az katlı apartmanlara özellikle... villa tarzı bir şey olsun dicem de o da pahalı işte. hayırlısı bakalım. teşekkür ederim canım bilgiler için:KK16:

canım amaç zaten başkalarının duygularıysa çok da doğru bir seçim değil. kendini feda etmeden onlara derdini anlatabilirsin, seçimlerini iletebilirsin, saygı duymuyorlarsa da kendileri bilir. karar senin.

rica ederim canım...keske bi faydamız dokunsa ama oralarda cevre yok....burda olsanız ahhhhh alasını bulurum sanaa:KK16::KK16:

bir de evim otel gibi uzun holü olan bir ev olmasın isterim. güzelce dağılsın odalar, koridor olmasın, mutfağım büyük olsun :KK17: ah ah :KK16:

bir de evim otel gibi uzun holü olan bir ev olmasın isterim. güzelce dağılsın odalar, koridor olmasın, mutfağım büyük olsun :KK17: ah ah :KK16:

siz buraya gelin öle i ev bulurum ben sanaa:KK16::KK16:

birileri adana mı dedii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK17:

evetttttttttt Adana Adanaaaa:KK9::KK9::KK9:

adana güzel memleket bence. adana ve antep bana sağlığı çağrıştırıyor çok ilginç bir şekilde :KK9:

bence de güzel memlekettttt:KK34::KK34:

çağla evliliğe ne çabuk adapte oldu. temizlik yemek topiklerinde faal faal geziyor :KK9:
ben saldım çayıra mevlam kayıra :KK19:

Adanalıyıh Allah ın adamıyıhhh:KK9::KK9::KK9::KK9:

bici yerik şalgam içerikkkk :KK60::KK60::KK60:

çağla evliliğe ne çabuk adapte oldu. temizlik yemek topiklerinde faal faal geziyor :KK9:
ben saldım çayıra mevlam kayıra :KK19:

valla öle kuzummmm...ama misafirim gelcek yaaaa.....yarın ev temizlicem,oturma odasının halısını silcem...halı silme konusunda usta olan hanımlara deterjan soruyodum...bide yemek ne yapsam diye düsünürken yardımcı oluyolar saolsunlar:KK16::KK16:

mersin komsum benim.....benimde konya oldu...ıykkkk:KK37::KK37:

benim nişanlının babasının babası yozgatlı diye ben de yozgatlı olucaaam :KK53:
ne sevdicek yozgatta doğmuş oraya gitmiş ne de kayınpeder :KK9:
ben tekirdağlıyım ya memnundum kütüğümden :KK20:

hakikaten ya bu halıları neyle siliyorsunuz kızlar, düşünüp duruyorum arada :KK17: sert bir fırça aldım, onlarla mı siliniyor :44:

bici yerik şalgam içerikkkk :KK60::KK60::KK60:

valla öle kuzummmm...ama misafirim gelcek yaaaa.....yarın ev temizlicem,oturma odasının halısını silcem...halı silme konusunda usta olan hanımlara deterjan soruyodum...bide yemek ne yapsam diye düsünürken yardımcı oluyolar saolsunlar:KK16::KK16:

allasen bir de sıkma tarifi ver bana:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kriz benim oturacağım evin holü öyle
Keşke biraz daraltıp odaları büyük yapsalardı.
o yüzden aklında bulunsun hep bir yer istediğin gibiyse diğer tarafı muhakkak değildir.:nazar:

hakikaten ya bu halıları neyle siliyorsunuz kızlar, düşünüp duruyorum arada :KK17: sert bir fırça aldım, onlarla mı siliniyor :44:

Kullandığın halıda önemli kuzum
Bazılarını ıslak mendille silebilirken bazılarına sert fırça vursan iplik iplik dökülür.:KK50:

Kriz benim oturacağım evin holü öyle
Keşke biraz daraltıp odaları büyük yapsalardı.
o yüzden aklında bulunsun hep bir yer istediğin gibiyse diğer tarafı muhakkak değildir.:nazar:

:KK9::KK9: inşallah öyle olmayan evler çıkar karşımıza bir daha, gerçi siz satın aldınız değil mi? gerçi bu da dönüşü olmayan bir şey değil. ilerde değiştirirsiniz belki.
girişi büyük olan evlerde bazıları girişe de oturma odası koyuyor, orda oturuyorlar, ekstra bir odayı başka bir şey için kullanıyorlar. ama tabi ki sizinki bunun için uygun olmayabilir:44: yine de insnaın kendi evinin olması güzel bir şey :KK16:

Çocuk olduğunda kesin satarız gözüyla bakıyoruz.
İki aileyede uzak bende çalışmak istiyorum o yüzden satmayı planlıyoruz.
Ayda 2 bin taksit ödediğimizden henüz bizim gözüyle bakamıyorum

Son düzenleme:
allasen bir de sıkma tarifi ver bana:KK9::KK9::KK9::KK9:

veririm kuzummmm...bi şeyi yok ki....hamuru acmayı bildikten sonra...sen biliyo musun?ondan haber ver?:KK52::KK52:

canım bende fırca alcam...cünkü pamuk pamuk oluyo ....yeni halılarda hep oluyomus...o yüzden fırcalamak lazım....onun dısında deterjanlı su hazırlayıp el örmesi sabun bezi varya onlarla siliyorum ben...evde annemle öle yapıoduk iyi temizliyodu o:KK31::KK31::KK31:

benim nişanlının babasının babası yozgatlı diye ben de yozgatlı olucaaam :KK53:
ne sevdicek yozgatta doğmuş oraya gitmiş ne de kayınpeder :KK9:
ben tekirdağlıyım ya memnundum kütüğümden :KK20:

aynen valla bende caanım adanamdan memnundum Özgem.....konya ereglili olduk iyi mi:KK19::KK19:

veririm kuzummmm...bi şeyi yok ki....hamuru acmayı bildikten sonra...sen biliyo musun?ondan haber ver?:KK52::KK52:

canım bende fırca alcam...cünkü pamuk pamuk oluyo ....yeni halılarda hep oluyomus...o yüzden fırcalamak lazım....onun dısında deterjanlı su hazırlayıp el örmesi sabun bezi varya onlarla siliyorum ben...evde annemle öle yapıoduk iyi temizliyodu o:KK31::KK31::KK31:

aynen valla bende caanım adanamdan memnundum Özgem.....konya ereglili olduk iyi mi:KK19::KK19:

biliyom tabii..mayalı mı iyi oluyor mayasız mı?:KK31:

biliyom tabii..mayalı mı iyi oluyor mayasız mı?:KK31:

kuzum mayalı daha güzel olur tabi....onu da acarken ugrasırsın ama digeri de sert oluyo...her türlü ugrasıyosun yani....hamur yaptıkta sonra küçük bezeler al...ac onları....tavada pişir...

iç olarak da ben patates seviyorum....lorlu da güzel olur....

patatesi haslıyorum bi tavada sogan salca yag...kavur...içine patatesleri at ez....baharat da koy istege göre..ohhhhh sımanın içine koy sık :KK52::KK52:ayyyy bayılırımmmm...yanına da ayrann:KK56::KK56:

;ÇAğla ilk bir seneden sonra ancak o tüylenmesi azalıyormuş.
Ben o yüzden napcam hiç bilmiyorum.
Senden sonra bende ölüyorum yorgunum nağraları atacağım:18:

X