evet, bu kadar çok istediğim nadir şeylerden biriydi... ne güzel ev bile bakmaya başlamıştım. pembe bulutların üzerinde yaşıyordum.
ama hayırlısı ne yapalım
bu şehirlerden gördüğünüz gittiğiniz var mı?
ankara ya gittim.malum bilindik bir yer.
boluya da gittim, pek çok şehre geçiş noktası..
denizliyi ilkaya sor..
malatya çok gelişmiş şehir diyorlar bizzat yaşayanlardan duydum..
zorunlu doğu göreviniz var mı sizin? bu şehirlerden malatya bunu kapsıyor mu?
biri ilkay mı dedidenizli sıcacık bir memlekettir trençkotla bir kışı geçirebilirsin demektir son yıllarda oldukça gelişti .. tercih etmenizi tavsiye ederim kriz
canım zorunlu görevi bitti, uzmanlık bittikten sonra tekrar bir zorunlu görevi var ama doğu diye geçmiyor sanırım. benim yok...
bu şehirlerden ankarayı sevmiyorum, orda okudum.
denizli de olmaz, çok uzak ve kültür olarak zorluk çekeceğim bir yer. ben karadeniz ve iç anadolu kültürüyle büyüdüm, ankarada bile zorluk çektim, büyük şehir insanı değilim zaten...
düzce adıyaman da çok antipatik geliyor...
malatya ve bolu olursa diğerlerinden az üzülürüm, yine de istediğim olmayacak
ah karadeniz, içimde uhde mi kalacaksın
denizli benim memlekete 811, eşimin ailesinin yarım sene yaşadığı şehre 505, eşimin kalan senede yaşadığı trabzona1217 km uzaklıkta
Kriz sende o potansiyeli görüyorum gittiğin yeride enerjinle sevimli, huzur dolu bir yere çevireceksin.
Sen sadece kendini fazlaca kasma ve hakkında hayırlı bir yer olsun diye dua et. Bizde sana eşlik edeceğiz merak etme
Kriz sende o potansiyeli görüyorum gittiğin yeride enerjinle sevimli, huzur dolu bir yere çevireceksin.
Sen sadece kendini fazlaca kasma ve hakkında hayırlı bir yer olsun diye dua et. Bizde sana eşlik edeceğiz merak etme
egeyi ben de hava da karada seçerdim bu durumda
bunun dışında merak ettim sen nereliydin kriz?
misket elmamini minnacık, tatlı, volkan konak'ın feriğim şarkısı kadar güzel bir şehirli
Öğle yemeği vakti sanırım.Bende yazamıyorum doğru düzgün 2 gündür.
Dün sabah yeni kimliklerimizi aldık
bizde gecen hafta aldık....cok değişik bi duygu dimi.....soyadın farklı kütügün değişmiş