Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

denizli yada ankara tercih ederdim sanırım...ankara temiz bi sehir o yönden cok hosuma gitmişti...denizli de gelişmekte olan bi şehir....ayrıca ege'de....muglada okumus biri olarak hastayım Egeye...cogu tarihi ve tatil yerine de yakın...yani o acıdan baktım ben :26::26:

biri ilkay mı dedi denizli sıcacık bir memlekettir trençkotla bir kışı geçirebilirsin demektir son yıllarda oldukça gelişti .. tercih etmenizi tavsiye ederim kriz

canım zorunlu görevi bitti, uzmanlık bittikten sonra tekrar bir zorunlu görevi var ama doğu diye geçmiyor sanırım. benim yok...

bu şehirlerden ankarayı sevmiyorum, orda okudum.
denizli de olmaz, çok uzak ve kültür olarak zorluk çekeceğim bir yer. ben karadeniz ve iç anadolu kültürüyle büyüdüm, ankarada bile zorluk çektim, büyük şehir insanı değilim zaten...
düzce adıyaman da çok antipatik geliyor...
malatya ve bolu olursa diğerlerinden az üzülürüm, yine de istediğim olmayacak
ah karadeniz, içimde uhde mi kalacaksın

Kriz sende o potansiyeli görüyorum gittiğin yeride enerjinle sevimli, huzur dolu bir yere çevireceksin.
Sen sadece kendini fazlaca kasma ve hakkında hayırlı bir yer olsun diye dua et. Bizde sana eşlik edeceğiz merak etme

biri ilkay mı dedi denizli sıcacık bir memlekettir trençkotla bir kışı geçirebilirsin demektir son yıllarda oldukça gelişti .. tercih etmenizi tavsiye ederim kriz

denizli benim memlekete 811, eşimin ailesinin yarım sene yaşadığı şehre 505, eşimin kalan senede yaşadığı trabzona 1217 km uzaklıkta

egeyi ben de hava da karada seçerdim bu durumda

bunun dışında merak ettim sen nereliydin kriz?

Kriz sende o potansiyeli görüyorum gittiğin yeride enerjinle sevimli, huzur dolu bir yere çevireceksin.
Sen sadece kendini fazlaca kasma ve hakkında hayırlı bir yer olsun diye dua et. Bizde sana eşlik edeceğiz merak etme

ya benim üzüntüm gideceğim yerden değil de trabzon olmadığından kaynaklı daha çok orası bana huzuru anımsatıyordu, yeşilliklerin arasında serin günlerde yürüyecektim. evimize misafirlerimiz gelecekti, ailem oraya gelmek için sabırsızlanacaktı. arada eşimin köyüne gidip yaylaya çıkacaktık

ama kesinlikle hayırlısı diyorum, buna hep inandım. demek ki vakti değilmiş. bolu olursa en azından eşimin ailesine ve ablama yakın olurum. hayırlısı bakalım. tabi o zaman da benim iş sıkıntım olacak... neyse beklemeye aldık yine kendimizi.

aaa sizde mi tayincisiniz canım

kızlar, bende yeni evlenenlerdenim. hatta çok yeni. Forumu çok iyi bilmiyorum ve kullanma özürlüyüm buraya bir konu da sizlere danışmam gerektiği için yazıyorum umarım yanlış olmaz. Şimdi bazı konularda aileme danışsam olumsuz yada olumlu birşey söylediklerinde onların dediğini yapıyorum yapmıyorum meselesi oluyor diye onlara evliliğim ile ilgili birşeyler anlatma taraftarı değilim. Yeni evlendiğimiz için henüz öyle koca koca sıkıntılarımız yok umarım ilerleyen zamnlardada olmaz. Benim eşim ailesinin yakınında bir şirkette çalışıyor hergün ailesini görüyor. Ben farklı bir şirkette daha uzakta çalışıyorum. Kendi ailemi bile onbeş günde bir en yakın görüyorum. 1 görümcem bize yakın oturuyor arabaları var eşimin anne ve babası ile misafirliğe gidiyorlar yengeye , halaya vs gidip görüyorum. Şimdi pazar günü eşimi babası çağırmış iş varmış köyde eşim banada gel diyor gitmek istemiyorum. çalışan bir bayanım benimde tek pazar günüm var. Eşimi kırmak istemiyorum. Ama sürekli de tek dinleneceğim günlerde köyde iş yaparak yada kayınvalidem görümcelerimle zaman geçirerek yorgun argın eve düşmek istemiyorum.Ben biraz durgunum çekingenim bir araya geldiğimizdede birşey konuşamıyoruz desem yeridir. tabiri caizse sap gibi oturuyorum. çok sıkılıyorum çokk. ne yapmalıyım doğrusu nedir. Bir yardım ederseniz çok sevinirim.:18::18::18:

krizsavarcım istediğin iller çıkmamış ama hakkınızda hayırlısı hangi il ise o olur inşallah

krizzz elbette trabzon olmamasına bende üzüldüm ama hayırlısı olsun canım

selamm şekerler

nasılsınız keyifler nasıll

Öğle yemeği vakti sanırım.Bende yazamıyorum doğru düzgün 2 gündür.
Dün sabah yeni kimliklerimizi aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…