- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
kızlar o tarif ettiğiniz şeyin hamur kızartması, bizim buralardaki adıyla bişi'den, bazı yörelerdeki adıyla pişi'den ne farkı var tam olarak :44:
kuzum biz kızartmıyoruz hamuru...tavayı ısıtıp içine atıyoruz incecik acıp....
kuzum mayalı daha güzel olur tabi....onu da acarken ugrasırsın ama digeri de sert oluyo...her türlü ugrasıyosun yani....hamur yaptıkta sonra küçük bezeler al...ac onları....tavada pişir...
iç olarak da ben patates seviyorum....lorlu da güzel olur....
patatesi haslıyorum bi tavada sogan salca yag...kavur...içine patatesleri at ez....baharat da koy istege göre..ohhhhh sımanın içine koy sıkayyyy bayılırımmmm...yanına da ayrann
yoğun bir baskı var üzerimde yap yap diye...sağolasın canımm
deneyim ben de birellerine sağlıkk
yanmıyo mu? gözleme gibi bir şey mi yani :44: ayy onu kim açacaka ya
rica ederim canım....
gözleme gibi sayılır ama bunun bi kenarına içi koyup sarıyosun..alıskın olmadıgından zor gelir belki kuzum....ben küçüklüğümden beri yaparım...anneannem ögretmişti 5 dk da 5 tane acarım yani
ben gecen hafta yaptım kocişim istedi....6 tane ikimizede yettiiihatta hala hamurum var dolaptaaaa
oh my God, depresyona gireceğim buralarda :44: nasıl 5 dkda beş tane? hamur bu ya, aaelle mi açılıyor oklavayla mı?
çağla ya bunu bir de kepekli unla dener misin? olursa ben de yapayım bir günümü ayırıp
neymiş efendim, apt numaramızı bilmiyormuş. (yuhh diyebilirisiniz)
neymiş efendim, ablasının hemen yanındaki dükkanmış zaten sucu, o söyleyecekmiş.
yani abla numarası varsa ver ararım ben demiyor.
bir de efendim, ablası hatırlatmış. sular kesik su söyleyecek misiniz diye. yoksa ondan yani...
boşu boşuna kıytırık marka su almış olduk
ay bu benden tembel valla yaa :26:
ay napayım giderse gider gitmezse de zaten olmuş 3 ay. ceza varsa da yedik
o kadar minik şeyin içine nasıl harç koyuyorsunnette baktım dürüm gibi yapmışlar ve ince lavaş gibi sanırım yapamıcam, hem o küçük şeyi yapmak için niye oklava kullanıyorusn? elde de açılır ki :26:
pardon benim baktığım bayat ekmekten yapılıyormuş
çağla senin öğle yemeği sonrası sendromunun durumu nasıl :26:
elle acılmaz kalın ve yamuk olurrr.....ince olmalı yufka kadar olmasa da ince olmalı....zaten yufka kadar olursa kurur....cıtır ekmek olurr...
bak böleeee
Eki Görüntüle 643550
çağla senin öğle yemeği sonrası sendromunun durumu nasıl :26:
yani rulo mu yapıyorsun tamamen, yoksa orayı kapatıp pişiriyor musun? gerçekten anlamadım, zaten yine acıkmaya başladım