- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
yaşasın Freudben de okudum ikisini. ama çekmedi ya... bir tane daha kitabı var, başka da yok. ben olaya çok pragmatist bakıyorum, ondan sanırım. alıyorum, oo Türkiyede varoluşçu terapiyi kime uygulayabilirsin ki diyorum. vazgeçiyorum daha eleştiri kabul eden bir toplum olamamışken adamın deriin varoluşsal sorunlarına değineceksin.. çok zor... ölümü kabul etmiyoruz bir kere, ben de dahil. ben ölümden çok korkuyorum neyse
oya ben de lise iki ve sonda deli gibi geometri çözerdim, bana geometri profesörü derlerdiözellikle ramazanda öğle arası gitmez, sınıfta oturur çözerdim. görenler "yine mi" derdi ama bulmaca gibiydi ya, ne eğlenceli dersti öyle tabi ki çember daire o tuhaf şekiller dışındaki konuları severdim
Freud bambaskaaaa zatennn
ölümden bende korkuyorum...düsünmemeye calısıyorum...benim kızkardesim takıntılıdr bu konuda...cok hassastır..her gece uyumadan bi sat önce baslar duaya...sevdiklerimi koru diyeee...
küçükken bi film izlemiştik...en sevdigim filmler arasındadır....
What Dreams May Come-türkçe Adı Aşkın Gücü diye gecer....
bu filmi izledikten sonra bi sene uyku uymadı desem yeridir...zayıfladı göz altları morardı...sevdiklerimi kaybedicem korkusu basladı...sonra kendine geldi cok şükür
bu arada kitap önerilerine acıgımmmm.....
ahh ahhh keşke o zamanlara dönsek.
kocaların hal ve hareketlerini değil de geometri çözsek
bende okulu çok özlüyorum ya
Öyle yapıyorum kuzumcok teşekkür ederim Haticem...sıkma canını dua ettttt
Ceren kesinlikle kadını özetlemişsin.
Bende onu diyorum yaparsam yandınız.çok merak ettim acaba bizim felsefe derslerinde ben ne yapıyordum
kesin geometri çözüyorumdur
taş devri kitabını almayı çok istemiştim aslında
ilgi çekici bir başlığı var
dukan niye seçtim. asıl sebep daha önce yaptığım ve tek başarılı olabildiğim diyet. belki gerçekten istediğim için başarılı olmuştum
çünkü evde hala malzemelerim var.(süt tozu, splenda ve yulaf kepeği)
çünküüüü beslenmeme çok uygun. meyveyi aramam, peynir arasına ekmek koyar yerim. o kadar severim. hatta ekmeksiz bile yerim.
süt sevmezdim. ona da alıştım artık.
benimkisi o kadar yararlı bir şey değil aslında
hani kelin ilacı olsa hesabı
daha çok kendimi oyalamak için, bir de artık faceden sıkıldığım ama birşeyler paylaşmaya çok alıştığım için, uzaktaki akrabalarımla aramda köprü olsun diye (daha haberleri yok ama yakında haberleri olacak) paylaşım yapmak istiyorum
tabiki yaptıklarım ilk benim aklıma gelen şeyler değil, biryerlerde görüyorum, veya esinleniyorum da yapıyorum.
tamamen kibirden uzak olmaya çalışıyourm, umarım oluyorumdur
hatce gıızzzzz sabah mı yedin bunların hepsini
sakın diyet yapma
Canım söylersen çok sevinirim.benim de ofiste kafa dengi bir arkadaşım var..dahası burçtaşım
öplen genellikle çorba yapıp yiyoruz ve yanına mutlaka sebze yemeği..
bolca yoğurt tüketiyoruz ve süt..
gerçi kilo vermeme sebep olamadılar o ayrı..Allah kerim bakalım..
afiyet olsun bu aradaa
ben de bakıp bakıp çıkıyorum..aklıma, içime sinen bir şeyler yok..:26:
bununla ilgili bir şeyler bulursam sana da uçurayım canım
Geometriyi bende çok severdim.oya ben de lise iki ve sonda deli gibi geometri çözerdim, bana geometri profesörü derlerdiözellikle ramazanda öğle arası gitmez, sınıfta oturur çözerdim. görenler "yine mi" derdi ama bulmaca gibiydi ya, ne eğlenceli dersti öyle tabi ki çember daire o tuhaf şekiller dışındaki konuları severdim
kontenjanlar çok dandik çıktı ya
özlenmez mi yaa, tek derdimiz ders çalışmaktı.
onu da adam akıllı beceremezdik
kontenjanlar çok dandik çıktı ya
bolu, adıyaman, düzce, ankara, malatya, denizlihiç istediğim şehir yok aralarında
eve ya..elimizinden gidince kıymetini anladık
şimdi de kpss çalışmak ölüm geliyor
bolu, adıyaman, düzce, ankara, malatya, denizlihiç istediğim şehir yok aralarında
peki bunlardan bi yer tercih edecekmisiniz?:26::26:
bu şehirlerden birine mi gideceksiniz?
sen trabzon istiyordun değil mi?